Też myślę, że w piątek
Czyli razem z tegorocznymi misjami powinno ich być 30, dobrze liczę?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 225 226 227 228 229 ... 308
#5651 24-04-2017 o 20h43
#5652 24-04-2017 o 21h42
W piątek jak nic, chociaż mogą nas zaskoczyć 
#5653 24-04-2017 o 22h36
Ja tam bardziej obstawiam środę bo w końcu nie było "tradycyjnych piątkowych nowości". Dali tylko te obniżki.
#5654 24-04-2017 o 23h41
Przez moment też zastanawiałam się, czy jednak nie w środę, ale w piątku nic nie przeszkadza
Trochę się eventy nagromadzą, bo obstawiam, że 12-tego pojawi się Cannes - i choć nie wycieczka, to gwiazdy można połapać przy zwiększonej ilości mn, no i pojawi się zapewne 6 nowych 

#5655 25-04-2017 o 10h33
I jak tu odkładać na coś, jak co chwilę coś dają nowego
A ja już myślę o KH i o ŚK żeby zbierać MM bo nie mam w ogóle misji porobionych 
#5656 25-04-2017 o 20h00
Świetnie, przed chwilą wydałam 1500 MM na zdjęcie Lady Gragry, bo mi się trafiła, a czytałam w przydatnych poradach, żeby zrobić zdjęcie przy pierwszej okazji.
#NarzekanienaMM
Ta Lady Gragra to będzie mi potrzebna do zaliczenia jakiejś misji na późniejszym etapie czy jak?
Wewnętrzny mechanizm kierujący moim umysłem pozostaje enigmą
Link do zewnętrznego obrazka
#5657 25-04-2017 o 20h54
Pillz napisał
Świetnie, przed chwilą wydałam 1500 MM na zdjęcie Lady Gragry, bo mi się trafiła, a czytałam w przydatnych poradach, żeby zrobić zdjęcie przy pierwszej okazji.
#NarzekanienaMM
Ta Lady Gragra to będzie mi potrzebna do zaliczenia jakiejś misji na późniejszym etapie czy jak?
Chyba tak o ile dobrze pamiętam, że trzeba było zrobić jej zdjęcie
#5658 25-04-2017 o 21h05
No to nawet lepiej, że mam ją już za sobą - półtora tysia w plecy, ale mogło być gorzej. W końcu mogłam później utknąć na poziomie niewiemktórym i nie móc ruszyć z miejsca - a potem płakać i żałować, że się Pillsównie foci z Gragrą zrobić nie chciało ;w;
#5659 25-04-2017 o 21h24
1500 MM to nie tak źle
Druga próba ledwo, mój dzienny zarobek (około) 
Dziewczyny, ja teraz Was w dziwny sposób zachęcę do zbierania MM:
Miałam dziś sen. Tak nagle dali nam zupełnie nową wycieczkę. Były widoczne elementy Steam Punku i Cannes. Ogólnie rzecz biorąc ubranka były niezwykle eleganckie i było ich dość dużo. Moja miss miała około tyle MM co teraz i prawie nic nie mogła kupić z samego butiku.
Będę teraz mówić oczywiste rzeczy: Warto zacząć zbierać, to już jest ostatni moment na zaczęcie XD Tak właściwie to już za późno. Jeśli nie dziś, to na pewno w piątek coś będzie XD Moje sny tego typu nie mylą się, więc śmiem twierdzić, że pomimo średnich ubranek, które dziewczyny tu wstawiły, będą świetne ubranka ^^ Zarówno Cannes jak i Steam Punk #Optymizm
Ale to tylko moja opinia, spokojnie 
EDIT: Według zakazanego bloga, ta Gragra będzie na 75 poziomie 
Daleko, ale zawsze XD
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (25-04-2017 o 21h25)
https://discord.gg/XyTtcas
#5660 25-04-2017 o 21h37
Gragrę trzeba mieć, żeby przejść poziom, więc niestety trzeba zrobić zdjęcie jej i jej kiczowatym ubrankom. Co prawda Gragry są 2 wersje, więc niby łatwiej trafić na nią niż kogoś innego, ale z drugiej strony - liczba gwiazd ciągle się zwiększa, więc dla kogoś, kto ma mało zdjęć/w ogóle ich nie robi, z czasem będzie się robić coraz trudniej. Więc lepiej cyknąć zdjęcie przy pierwszej nadarzającej się okazji i mieć spokój.
#5661 25-04-2017 o 21h49
Ogólnie warto tutaj jest wszystko robić, od robienia zdjęc gwiazdom, po zbieranie MN czy podnoszenie sobie IQ, a i jeszcze wyzywanie innych miss na pojedynki. Niestety to później bardzo sie przydaje.
#5662 25-04-2017 o 23h01
A jak to jest z tą Gragrą? Wystarczy jedno zdjęcie, czy wszystkie?
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#5664 26-04-2017 o 06h49
Też wyjeżdżam na majówkę ale zapobiegliwie będę korzystać z danych komórkowych dopóki wifi się nie znajdzie
Podejrzewam, że wycieczka pojawi się w piątek bo jak na razie nic a nic.
#5665 26-04-2017 o 12h00
Dobrze, że ja nigdzie nie wyjeżdżam w majówkę to będę szaleć z moim skromnym budżetem 
#5666 26-04-2017 o 12h53
Miałam misję z Gragrą i od razu pojawiła się na wybiegu, jakby automatycznie. Ustrzeliłam i była. Zadanie zaliczone. Potem wciąż mi stała na promenadzie jej druga wersja i musiałam jej zrobić fotkę bo blokowała mi inne gwiazdy, a były jakieś nowe, które chciałam mieć. Ale to było dopiero po 70' ;p Każda kiedyś się przyda się bo czasem trafia się misja w stylu musisz mieć minimum xx zdjęć gwiazd. I wtedy się stoi, jak się wcześniej łapało się tylko "te ładne".
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#5667 26-04-2017 o 14h58
Ja tam na razie nie muszę się tym przejmować, bo bez przerwy stoję w miejscu na 16 poziomie. Gwiazdy aktualnie niezbyt mnie interesują, chyba że jakaś ładna się trafi. Wolę zaczekać, aż będzie mnie stać (czyt. jak będę miała więcej kasy z pracy i od chłopaka). Wyzwań wygranych około 3000, ponad 300 IQ, na MN nie ma co narzekać.
Wycieczki jakoś nie oczekuję z zapartym tchem, bo najprawdopodobniej przez mój stary telefon nie będę mogła nigdzie pojechać (wywali mnie z gry, tak jak przy próbie wykorzystania wycieczki z kuferków), a na komputer pewnie dostępu też nie uzyskam.
#smótekibul
#5668 26-04-2017 o 17h07
Codziennie podglądam kody, ale jak na razie nic nowego się nie pojawiło... Już od jakiegoś czasu podejrzewam, że twórcy starają się jak najwięcej nowości wrzucać na serwer w ostatniej chwili, żebyśmy mogły jak najmniej podejrzeć, ale eventy wymagają większych przygotować i siłą rzeczy ciuszki muszą być wrzucane do gry z wyprzedzeniem...Czyżby tym razem uznali, że są w stanie ogarnąć wszystko w jeden dzień? O.o
A Gragra czy jak jej tam jest do złapania aż trzy razy, w trzech różnych strojach (wszystkie paskudne
), ale do misji wystarczy mieć jedną z nich. 
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (26-04-2017 o 17h12)

#5669 26-04-2017 o 22h27
Nowości ze Steampunk faktycznie wyglądają dość biednie, ale pożyjemy - zobaczymy
Ja to się cały czas zastanawiam, czy na pewno nie zużyłam promocji z kuferków, mogłam gdzieś-coś-kiedyś kliknąć przypadkiem
A na Steampunk zniżki się przydadzą, jest sporo rzeczy, które zawsze chciałam upolować, a na wszystko MM nie wystarczało 
#5670 26-04-2017 o 22h34
Parę stron wcześniej Frozia przypomniała, że ostatnim razem zniżki z kuferków nie działały na wycieczce - tylko w zwykłych butikach. Nie sądzę, żeby deweloperzy gry to zmienili, za dużo by stracili na doładowaniach. Bo pewnie będzie promocja w banku z okazji Steampunku.Alagaessia napisał
A na Steampunk zniżki się przydadzą, jest sporo rzeczy, które zawsze chciałam upolować, a na wszystko MM nie wystarczało
#5671 26-04-2017 o 22h44
Wuuut!? Łee, to słabo
Zwłaszcza, że na zdjęciach ostatnio nie oszczędzałam, więc chyba znowu ze Steampunk wrócę z niedosytem. Ale dzięki za informację, rozczarowanie mogło być jeszcze większe ;p
#5672 27-04-2017 o 11h38
Ja ostatnim razem jak było Steampunk to chyba kupiłam tylko kilka rzeczy. Oczywiście na koniec dodali fajne stroje ale już nie miałam MM, żeby szaleć 
#5673 27-04-2017 o 12h17
Kto pamięta, czy stroje z kuferka liczą się jako ubrania do misjach na wycieczkach?
(Zadania typu musisz mieć minimum xxx ubrań z Krainy X) Trochę już dostałam z misji i od gwiazd, trochę kupiłam bo było trzeba do zadania. W sumie mam w szafie xx rzeczy (koszmarków), których nie potrzebuję i chciałabym je upchnąć do kufra tylko jak miałabym jej potem wyklinać z powrotem do szafy albo musieć kupować nowe to pomęczę się jeszcze trochę z nimi w szafie...
#5674 27-04-2017 o 18h17
Lapin - nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że powinny się liczyć 
Po tym, co udało mi się podpatrzeć wcześniej, już obawiałam się, że tym razem SC nie powali, bo na pierwszy ogień wrzucono raczej średnie ciuszki (niby fajne, ale jednak według mnie poniżej poziomu eventu) - na szczęście okazuje się, że wycieczka jednak będzie uratowana
Dla tych, którzy są na tyle niecierpliwi (jak ja xD), wrzucam w spoilerze, co tam mi się udało wyszperać.

#5675 27-04-2017 o 18h23
I mamy potwierdzenie, że to już jutro pojawi się wycieczka ^^