A mi sie akurat trafili z tą obniżką bo musiałam kupić ubrania do przejścia lvl, ale jestem zdziwiona, że teraz coś dali..
Ostatnio zmieniony przez agatkaa91 (21-04-2017 o 10h54)
Strony : 1 ... 224 225 226 227 228 ... 308
A mi sie akurat trafili z tą obniżką bo musiałam kupić ubrania do przejścia lvl, ale jestem zdziwiona, że teraz coś dali..
Ostatnio zmieniony przez agatkaa91 (21-04-2017 o 10h54)
Jest już ten kuferek w szafie xD.
Ja miałam parę rzeczy dodanych już wcześniej do koszyka i teraz sobie kupię póki jest ta obniżka ^^
Rzeczy do misji nie muszę brać, bo kupiłam jak mi bonus z kuferkow się włączył, a ja zawsze biorę ciuchy na jakieś 10misji w przód.
Możecie mi przypomnieć, czy ten wężowy ogon jest dostępny w wycieczce Halloweenowej czy w SC? Nie jestem pewna, a bardzo przydałby mi się do cosplay'u. 

Jeśli myślimy o tym samym, to ten ogon (ciało kobra?) jest z Helołin.
Chyba że chodzi Ci o ten mechaniczny ogon, bo on jest z SC. 

Chodzi mi o ten ogon 
Link do zewnętrznego obrazka

Ten to jest to co Mizu0 mówi
To Ciało Kobra i raczej jest Halloweenowe 
To ten jest z krainy helołin.
Ooo nie... No to sobie poczekam do Halloween z cosplayem. :")

A ten ogon jest extra, niestety mi nie dane było go dostać 
Ktoś ciekaw steampunkowych nowości? Jak dla mnie to na razie szału bez...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

O nie, ta część ze złotymi akcentami wygląda strasznie plastikowo, zwłaszcza ta sukienka (?) z trybikami. Ta pierwsza spódnica wygląda całkiem ładnie, ale to raczej taki zwyklak, spodziewałabym się czegoś bardziej spektakularnego.
Ostatnio zmieniony przez Pythia (21-04-2017 o 22h35)
Kapelusz i ta pierwsza spódnica mi się podobają ^^
Czy ja wiem... szału nie ma, ale też nie jest aż tak źle.. Zobaczymy co dalej będzie 
Jak dla mnie jest spoko, chociaż z tel nie widzę plastiku. XD

Bo to nie do końca plastik od słynnej Platikowej Graficzki, tylko chyba najnowszy trend Nine w kolorowaniu... Takie to wszystko sztywne i błyszczące, ale, paradoksalnie, w matowy sposób. Bardzo to widać na sukience z trybikami, tej niebieskiej kapotce i brązowej spódnicy. Mnie to przypomina te plastikowe "ubrania" na tych nowszych modelach lalek Barbie (jak np. tutaj), które są tak naprawdę pomalowanym kawałkiem ciała lalki, taki badziew
Pończoszki są fajne ale mam wrażenie, że gdzieś już były bardzo podobne, w jakiejś krainie... Chętnie przywitałabym jakieś wdzianka na nowe typy nóg
Pewnie to te mi się gdzieś skojarzyły
Nowe lepsze? Hmm... Zależy, co komu akurat do stylizacji pasuje;p
Mnie tylko ciekawi czy jeszcze coś dadzą oprócz tych wymienionych wyżej
No i czy będą jakieś gwiazdy
Ja mam nadzieję na nowe gwiazdy no i misje 
Myślę, że misje będą bankowo, bo do tej pory zawsze pojawiały się właśnie podczas kwietniowego eventu. Co do gwiazd, to też bardzo liczę, że się pojawią. Jak sądzicie, kiedy ruszy wycieczka? Mam taką cichą nadzieję na środę, ale to chyba byłoby zbyt piękne, pewnie przetrzymają nas do piątku...

No ja myślę, że w piątek. Ogólnie już nie mogę się doczekać ^^. Pewnie będzie promocja w banku to się trochę doladuje.