Eee.. No właśnie! Kuferki były! To może nimi Nine nas wyczyściła? No co? Nie ma to jak odrobina optymizmu ^^
A mnie się podobają te rzeczy w spoilerach 
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 197 198 199 200 201 ... 308
Eee.. No właśnie! Kuferki były! To może nimi Nine nas wyczyściła? No co? Nie ma to jak odrobina optymizmu ^^
A mnie się podobają te rzeczy w spoilerach 
Spódnica jest boska wręcz, ja jeszcze czekam na jakieś super suknie
Ale patrząc na to co jest teraz to można się spodziewać udanych zakupów ( oby ! )
Ciekawe czy będą nowe gwiazdy
Dasharia napisał
Btw, tak sobie rozkminiam (bo nie mam nic lepszego do roboty o 3 nad ranem xD)... W kodach nowości z KH są zaraz po jutrzejszych... Ale do startu eventu mamy jeszcze dwa piątki (albo trzy?). Wtf, czyżby za tydzień nie miało być żadnych nowości? O.o
A tak w ogóle gdzie można zobaczyć te ciuszki na KH? Gdzie ich nigdzie nie ma?
Czy ja coś przeoczyłam?
Szkoda że rzeczy z Nine mają tylko niektóre kolory, chodzi mi tu o to że jak układamy komplet i zobaczymy jakąś rzecz , która będzie nam pasować to nie ma tego odcieniu , który ma reszta kompletu.Powinna być duża paleta kolorów 
Ostatnio zmieniony przez Sxindi (06-10-2016 o 20h31)
Dzięki pomocy Dash mogłam również poszperać i dokopałam się do o takich łaszków:
kto chce niech zagląda xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-10-2016 o 21h08)

omatko jakie boskie te ciuchy <3
O mój Boże te rzeczy są tak cudowne, że normalnie już nie mogę się doczekać Halloween. Biedne moje fundusze xD
Ale dodawajcie więcej (bo niestety ja nie jestem taka biegła ...a raczej w ogóle nie jestem biegła w kodach) chętnie się poślinię xD
Te ciuszki są cudowne *.* Zwłaszcza pierwsza bluzka,siedzące nogi szkieletu ,spódnica i sukienka do siedzących ułożeń nóg i gorset z otwartą buzią.
Udało mi się dokopać do bielizn, pasków, okularów i kapeluszy ^^ Ciekawią mnie jeszcze torebki, ale nie mogę ich znaleźć.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Bogowie kochani ten smoczek, te skrzydła ten gryf, ogólnie to wszystko. Sayonara oszczędności - opłacało się zbierać xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-10-2016 o 21h50)

Te rzeczy są jeszcze cudowniejsze niż poprzednie.Niesamowite *.* Nine poszalała.
Ło mateczko, świetne to wszystko. Fotel genialny. I ten pasek obok niego, czegoś takiego niedawno potrzebowałam.. Tylko po co tam te czaszki? :<<
Wrzucam kolejne, ale na dzisiaj koniec w moim wykonaniu. Co za dużo to nie zdrowo xd
Nine ma chyba fazę na czachy, ale mi tam pasuje
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-10-2016 o 09h57)

Nie tylko tobie xD
Moja pierwsza myśl jak ją zobaczyłam była właśnie tiara przydziału.
Nerra, mi też się od razu skojarzył z tiarą przydziału. xD
Grzybekgrzybekgrzybek. 9.9 od helołin co druga moja stylizacja będzie z grzybkiem.
Jak będzie on do odblokowania z misji to trzasne drzwiami od ninelandu.
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (06-10-2016 o 22h47)
ahahahah złowrogi kot... już go uwielbiam ♥

Czyli ogólnie warto zbierać kasę 
O matko, dziewczyny dokopałyście się dużo dalej niż ja i... OMG, cuda! *-*

Wszystko takie piękne ♥ Aż zaczynam żałować, że nie zbierałam hajsów wcześniej ;< Ale w zanadrzu jest doładowanie ♥ (tak, tak, za dużo hajsów mam, to chyba nie ja xd)
Gdzie były te grzyby, gdy robiłam swojego muchomorka? Tak by się przydały... 
Kurczę, co event narzekam, że Nine nic tylko naparza skrzydłami w tysiącach wersji i robi się to już nudne, ale tym razem, trzecia rzecz z posta Pythii... kurczę, pełen szacun, normalnie tyłek urywa *.*
Nerra, haha, mi też się tak skojarzyło xD Fajne są te ząbki, mają w sobie coś z uroku
filmów o krwiożerczych pomidorach itp. ;D
Btw. Aż boję się pomyśleć, które z tych wszystkich cudowności będą nagrodami za misje... Mrau ^^
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (07-10-2016 o 11h47)

Wyobraź sobie, że przypomniałam sobie o tym, że niektóre z tych rzeczy będą narodami z misji przypomniałam dopiero przed zaśnięciem xd