Też już odkładam ^^ Miałam mieć odłożone więcej, ale dopadły mnie nieoczekiwane wydatki i licytacje, no i hajs się trochę rozszedł...
A wycieczki eventowe trwają zwykle 10 dni. 

Strony : 1 ... 196 197 198 199 200 ... 308
Też już odkładam ^^ Miałam mieć odłożone więcej, ale dopadły mnie nieoczekiwane wydatki i licytacje, no i hajs się trochę rozszedł...
A wycieczki eventowe trwają zwykle 10 dni. 

Ja właśnie mam misje aby zerwać z chłopakiem dlatego trudno mi podjąć decyzję ale zaryzykuję
Zawsze poziom do przodu
Ale kasy już nie wydaję na głupotki jak coś się pojawi (chyba, że będzie coś extra)
Jednak wolę już odkładać, październik szybko zleci 
Nie chcę nikogo podpuszczać, ale można już podejrzeć rzeczy na KH *nioch nioch* 

Gdybym tylko wiedziała jak... ;c

To brzmi jak mój kolega, "nie podpuszczam cię, ale nie skoczysz z okna". :')
Idę obczajać, jak ktoś coś to podeślę albo wrzucę tutaj. ^^
Shiawase - tajne kody, łamanie systemu, hakerstwo... XDDD
Edit.: Krisusie, o mało do sklepu nie weszłam. DDDDD:
Edit2.: Chyba niechcący zobaczyłam nowości z piątku...
Trochę nie wiem, czy nie przeleciałam za wiele, ale dobra :') Kilka pierwszych:
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-10-2016 o 13h58)

Przyznam, że jak dla mnie cacy większość '-' Szczególnie te dwie ostatnie rzeczy.

Majerankowa, ja wiem, ja próbowałam... ale nie ogarniam.
Eh, przynajmniej warstwy w szafie umiem "zhakować", to już coś... :"D
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (05-10-2016 o 14h16)

O jejku ostatnio spódniczka jest śliczna ;3
Ryuu Zaiste XD
Mam nadzieję, że to spódniczka z butiku, a nie gwiazd, bo gwiazdy ze świetnymi ciuszkami (chociażby słynna Merry z Cannes) nie dają się tak łatwo 
Przedostatnia też jest świetna ^^
A ja za parę dni (np. pojutrze) użyć mych kuferkowych bonusów ^^
No... Wiem. xD Widziałam te z piątku przypadkiem gdy skakałam po numerkach, ale ich nie wrzucałam. Uznałam, że są mniej interesujące od Halloweenowych.

Eh, no cóż, mnie nowości raczej średnio interesują. W sumie wątpię by były ciekawe, chyba, że jakaś poza, ale wątpię XD
Te listki to nawet spoko są.
Ale te Halloweenowe ciuszki... Czuję, że Nine nas nie zawiedzie ^^ Jak są już takie rzeczy to będzie dobrze ^^
Z halloweenowych najbardziej podoba mi się pierwsza bluzka i spódniczki.Te listki wyglądają super na pewno fajną stylizację da się z nich zrobić.
Tak przejrzałam te halloweenowe rzeczy i Zioło wrzuciła jak na razie jedne z najfajniejszych. Jak dla mnie Nine pojechała trochę po bandzie, cała masa czaszek na różnych częściach ciuszków wyglądających równie gustownie, co tkwiące w moim kuferku od niepamiętnych czasów Kapelusze Dziób. Niby fajnie i w klimacie, ale ja osobiście nie lubię czaszek i kości... Ale są fajne nakrycia głowy z rogami. Bardzo fajne.
No i jest sporo super rzeczy z Ike. W tym prze-pięk-na komódka, o takiej marzyłam od dawna.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (05-10-2016 o 19h27)
To będzie moja pierwsza wycieczka do halloween i już nie mogę się doczekać. Ta czarna spódnica z ptakami! Boska. Oby mi hajsu starczyło, bo chce koniecznie do 20 misji dojść, bo tam się dostaje te skrzydła XD. No i jeszcze gwiazdy.
Ehh chciałabym zerknąć w te czaszko stroje, bo uwielbiam tego typu elementy <3 (seaniver, płody nie, czaszki nie, jak tobie dogodzić xD)
Mam nadzieje, że niedługo będzie więcej spoilersów bo się nigdy nie doczekam tej wycieczki!
Jaka cudowna spódnica z krukami *o* Muszę ją mieć. I te duchy, absolutnie niezbędne! Czemu wydałam hajsy na te głupie kuferki... :\
Ile ciuszków O.O
Ja się nie przejmuję, bo zanim zaczęłyście wstawiać te śliczne ciuszki (czyli do dziś) to zależało mi tylko na pewnym skrzydłach i trochę na jednym zdjęciu gwiazdy.
Teraz mi zależy także na tym co mi tutaj pokazałyście 
Mimo cen (duże pewnie będą O.O), jakoś to będzie 
A kuferki musiałam mieć.
To też będzie moja pierwsza wycieczka nie mogę się doczekać.Jak pokazałaś te ciuszki to myślę ,że nie wytrzymam.Jeszcze tak z dwa tygodnie do halloween.
Saeniver napisał
Tak przejrzałam te halloweenowe rzeczy i Zioło wrzuciła jak na razie jedne z najfajniejszych. Jak dla mnie Nine pojechała trochę po bandzie, cała masa czaszek na różnych częściach ciuszków wyglądających równie gustownie, co tkwiące w moim kuferku od niepamiętnych czasów Kapelusze Dziób. Niby fajnie i w klimacie, ale ja osobiście nie lubię czaszek i kości... Ale są fajne nakrycia głowy z rogami. Bardzo fajne.

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (06-10-2016 o 03h30)

O matulu kochana. Ta spódnica, te duchy... chyba w końcu po raz pierwszy w życiu się zakochałam... a nie to nie to.. ale to nie zmienia faktu, że rzeczy są po prostu C U D O W N E!
Dash lepiej nie kracz bo wyjadą z czymś, co sprawi, że MM pójdą papa.. xd
Chociaż mam pewne podejrzenia.. biorąc pod uwagę, to co się dzieje ostatnio u mnie na licytacji.. (czyli dostępne tylko 2/3 strony czasem 5/6 - może to tylko u mnie ... nie wiem xd), że dadzą nową rzecz na licytację.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-10-2016 o 09h34)

Jestem pewna, że coś dadzą żeby nas wyczyścić z MM przed Halloween żebyśmy musiały doładować. Chociaż mam nadzieję, że to będą tylko nowe rzeczy w butiku to jakoś się powstrzymam. Jeśli chodzi o nowości na licytacjach może coś wymyślą.
Dzięki pomocy Dasharii udało mi się też podejrzeć trochę tych Helołinowych ciuszków i szczerze powiem, że nie jestem jakoś aż tak bardzo zachwycona... widziałam dosłownie kilka, które mi się spodobały. Ale z drugiej strony na pewno jeszcze coś dojdzie. I jeszcze gwiazdy będą... eh, znów nie uda mi się nadgonić z misjami, jestem tak bardzo w tyle ;___;

O matulu, ta spódnica z krukami jest fenomenalna (w życiu jej nie wykorzystam, ale kij z tym, pozachwycam się chociaż). I te duchy... no kupowałabym (ich też nie wykorzystam, ale kupię, żeby mieć, tym bardziej, że zabrali możliwość korzystania z Butików poza eventami).
Kurczę, jak zobaczyłam pierwszą bluzkę ze spoilera Majerankowej to pomyślałam sobie, że szkoda, że wcisnęli na nią motyw czaszek, bo raz, że zwyczajnie go nie lubię, a dwa, nie będzie mi do niczego pasował... A dalej czytam, że Nine wrzuciła go gdzie się dało :< Smuteczek.
Nie wiem, jak dla mnie musieliby wrzucić coś z limitem czasu (tak jak kuferki, których już nijak się nie zdobędzie), żebym wydała kasę zaoszczędzoną na Halloween. Inaczej nic mnie nie przekona do wydawania forsy: ani nowe ciuchy, ani gwiazdki, ani licytacje.