Halołiny halołinami, a za tydzień...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Strony : 1 ... 198 199 200 201 202 ... 308
Halołiny halołinami, a za tydzień...

Chyba chcecie, żebyśmy kasę wydawały
Te stroje mi sie bardziej podobają niż te co dzisiaj zostały dodane
Ale ja się wstrzymuję z wydawaniem bo jednak czekam na KH

Saeniver napisał
A chciałam zrobić wszystkie misje z KH i KŚ; (

Saeniver... Masz tyle MM, że się nie przejmuj
Chyba, że nowości chcesz wykupić we wszystkich wersjach kolorystycznych, ale i tak pewnie Ci coś zostanie O.O
Tylu MM to ja jeszcze nie widziałam.
A co do ciuszków - śliczne ^^
Nowości się fajne zapowiadają ^^
A ja zmarnowałam 17 tys. MM na różne ciuszki w z wyższych poziomów ^^ Kuferki ^^
No właśnie ja mam połowę misji z Halloween i chyba tylko jedną z Krainy Świątecznej, a nie wiem, ile to jest w stanie zeżreć MM. Plus jeszcze chciałabym kupić coś dla przyjemności. No i chcialabym w końcu zrobić wszystkie normalne misje, bo chcę dotrzeć do rudego chłopaka, mam przygotowaną świetną stylizację, tylko potrzebny mi męski rudzielec.
Z drugiej strony szkockie stroje nie uciekną. Najwyżej zaopatrzę się w większą ilość po świętach.
A w ogóle ciekawi mnie, co Nine odbiło (pozytywnie) z tą Szkocją. Tak o padło czy może naoglądała się ostatnio serialu "Outlander"?
Misje z KH powinny kosztować Cię ok. 110 000 MM (+ "kup minimum"), a Misje z KŚ - niecałe 200 000 (+ "kup minimum").
Swoją drogą, przy tej ilości misji powinni chyba pomyśleć o wydłużeniu eventu, na początek do pełnych dwóch tygodni. Z tegorocznymi to będzie już po 60 zadań w każdym evencie - dla osób, które dopiero zaczynają grę, 1,5 tygodnia to stanowczo za mało, żeby wszystkie zaliczyć.
Od jakiegoś czasu Nine zabiera nas w rajd po różnych miejscach na świecie, więc i przyszła kolej na Szkocję, w sumie nic zaskakującego.
Ciekawe, kiedy pojawią się stroje inspirowane krajami skandynawskimi...

To nie jest głupi pomysł, żeby wydłużyć podróż, bo faktycznie a to pieniążków brak a to chce się jakiś ciuch a to znowu te misje. Ja wprawdzie jestem na samym początku misji, ale na misje chyba będę chciała uzbierać na KŚ niż na KH
w KH to ja kupię jedynie ciuszki no i będę polować na gwiazdy 
Ogólnie fajnie by było jak by wraz z ubraniami powstały również stałe podróże. Tak jak Kenia lub Chiny. Można by to wtedy prawdziwym ''rajdem'' nazwać xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-10-2016 o 22h08)

A jeszcze jedno - bo często widzę, że niektóre Miss mają różne rzeczy z takich właśnie misji jak z KŚ czy KH. Te rzeczy są w różnych kolorach. Ja do tej pory zrobiłam kilka misji bo niestety brak pieniążków
Ale czy te rzeczy dostaje się w jednym kolorze, wylosowanym kolorze czy później można dokupić gdzieś w innych kolorkach?
Mnie to zawsze ciekawiło
Ogólnie też nie wiem czy to pytanie mogę zadać tutaj czy są inne specjalnie utworzone do tego posty
Jeśli tak to proszę mnie poprawić 
Każdą rzecz z misji dostaje się w kilkunastu-kilkudziesięciu wersjach kolorystycznych, poza misjami nie można ich nigdzie dostać ani kupić.
Pythia napisał
Każdą rzecz z misji dostaje się w kilkunastu-kilkudziesięciu wersjach kolorystycznych, poza misjami nie można ich nigdzie dostać ani kupić.
ja zrobiłam kilka może i właśnie nie pamiętam jak to było
Ale w takim razie fajnie bo można potem poszaleć
W ramach nie myślenia o rzeczach, które niemalże wpędzają mnie w depresję, dokopałam się do tego oto koszmarka, który Nine zaserwuje nam w KH, a którego bezguście tak mnie poraziło, że postanowiłam się nim podzielić:
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (08-10-2016 o 20h32)
Ja za to widziałam jedną piękną suknie, która wpadła mi w oko
Czasami tak jest, że coś dadzą ładnego i coś czego nie kupimy bo nam się nie podoba 
A mnie się ta spódnica całkiem podoba, rzeczywiście jest mocno kiczowata, ale w tym uroczym sensie
Ale fakt, bez tych czaszek wyglądałaby znacznie lepiej i byłaby dużo bardziej uniwersalna.
Jeśli już mówimy o halloweenowych koszmarkach, to według mnie w tej kategorii wygrywa ta spódnica:
) takie koszmarki to zdecydowanie mniejszość, większość ubrań zapowiada się przegenialnie,
Nie wiem o czym mówicie dziewczyny przecież te spódnice są cudowne zwłaszcza ta która pokazała pythia.Te kolory są śliczne.
Pythia napisał
A mnie się ta spódnica całkiem podoba, rzeczywiście jest mocno kiczowata, ale w tym uroczym sensieAle fakt, bez tych czaszek wyglądałaby znacznie lepiej i byłaby dużo bardziej uniwersalna.
Jeśli już mówimy o halloweenowych koszmarkach, to według mnie w tej kategorii wygrywa ta spódnica:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Jest straszna, przypomina mi ciuchy z początków gry, wersje kolorystyczne też niespecjalne, tylko w bieli wygląda jako tako. Mam nadzieję, że nie będzie nagrodą za misje...
Ale na szczęście (albo i nieszczęście, dla portfela) takie koszmarki to zdecydowanie mniejszość, większość ubrań zapowiada się przegenialnie,
O ile ta spódnica z czaszkami trochę kiczowato wygląda o tyle ta niebieska jest całkiem ładna, podoba mi się. Ale wiadomo, każdy ma inny gust, na pewno wiele osób skusi się na jedną lub drugą.
Jeeej, jak dla mnie spódnica co pokazała Pythia jest taka magiczna
i rzeczywiście bardziej pasuje do KŚ 
Haha, mam ten sam pakiet błysków-brushy do photoshopa co ninie xD
Też jestem w teamie: kurde co jest nie tak kreską tej drugiej spódnicy, można ją porównać do tej
z ostanich stron nine ;<
Dooooooooobra, wybaczam Nine te wszystkie czachy. Dokopałam się do halloweenowych fyzur. I do szkockich ubranek (oset do łapki miss! no i tartan przerzucony przez ramię! kilt! sporran! yay! w końcu mój boyfriend będzie wyglądał jak Szkot - made in China, bo mam Changa... wybaczam nawet fakt, że jeden komplet dla miss jest ufajdany błotem!). Fajne to wszystko :>
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (08-10-2016 o 22h09)
Omnomnom ♥ Pierwsza fryzurka genialna! A spódnice: nr 1 jest niespecjalna, za to 2 chętnie kupię! ;D
Ta pierwsza fryzura jest piękna *~*