Nie noooooo, ale ja zbieram na KH i ŚK.............. ;___;
Chciałam w końcu przejść wszystkie misje ;____;
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (19-09-2016 o 05h21)
Strony : 1 ... 195 196 197 198 199 ... 308
Czułam, że pojawią się kuferki, bo mam za dużo funduszy i to pora na nie. Na razie nie planuje ich sobie kupować, chyba że będę w nich superhipermega fajne rzeczy.
Woah, kompletnie nie mój styl, ale i tak trza kupić wszystkie. xD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gO matko, ten facet z gołą klatą, wtf... o_o
Też nie moje klimaty, ale widzę parę ciekawych elementów, więc pewnie i tak kupię wszystko :')

Ach burleska! Nie moge sie doczekac, żegnajcie oszczēdnosci!
Całościowo nie mój styl, ale poszczególne elementy z pewnością się mogą przydać. Wszystkiego raczej nie kupię, bo i tak u mnie bieda, ale na część się skuszę c:
Hmm karnawał w Rio? Nie za wcześnie?
Raczej nie moje klimaty, ale i tak warto zakupić kuferki. Chociażby dla pozostałej zawartości, czyli bonusów xd
Ciekawi mnie czy tak samo jak poprzednio dadzą do wyboru pakiet rozszerzony. Chętnie bym zobaczyła jak to wygląda w innej wersji kolorystycznej xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-09-2016 o 13h35)

No moje klimaty to nie są ale i tak zakupie wszystko XD. Niektóre elementy mi się przydadzą ^^
Uff... Z czystym sumieniem będę mogła dalej oszczędzać na Halloween i Święta, nie kupię nawet wersji podstawowej kuferków. Poszczególne elementy są fajne (zwłaszcza rajty do nowych nóżek i wachlarze, butki z pawimi piórami też są urocze), ale większość bardzo specyficzna i do użycia właściwie na jeden raz (jak ta uniesiona falbaniasta spódnica, fajna do stworzenia stylizacji panienki z kabaretu tańczącej kankana... i właściwie czego jeszcze?). Bez promocji się jakoś obędę, w ogólnej kalkulacji się nie opłacają.
Ja chyba w życiu nie ruszę z tymi misjami, nie wspominając już o sfotografowaniu wszystkich gwiazd. Jak nie Steampunk to Kuferki, jak nie Kuferki to Halloween, a jak skończy się Halloween to będą Święta... A dajcie spokój.
...a Kuferki muszę mieć! Wszystkie, najlepiej w wersji rozszerzonej (o ile takowa się pojawi). Zgadzam się (niestety ._.) z Saeniver , że większość to ciuszki "na raz", ale bardzo w moim guście, więc będę się nimi zachwycać na podglądzie w szafie...
E tam, dziewczyny, wcale nie takie "na raz". Te pióra w kilku wersjach kolorystycznych dają jednak spore możliwości, kwestia wyobraźni ^^

Dokladnie, mam takie samo zdanie jak Dasharia
czasem nie uzywam ciuszka przez rok a potem nagle nachodzi inspiracja i wtedy uciecha na calego, bo mam rozne wersje kolorystyczne <3
Ten strój dla faceta z gołą klatą przypomina mi stroje Tomboya z Ok2BGay XD

Ktoś ostatnio kupował wszystkie wersje kolorystyczne kuferków i pamięta, ile mu poszło na to MM? Bo nie pamiętam, po ile to było, a nie chcę zbankrutować przed Hallo. XD

5 kuferków po 9000 każdy za recolory,
podstawowy chyba 3500 kosztuje xD
To nie aż tak źle... Razem z jutrzejszą i piątkową wypłatą raptem nieco ponad połowa hajsu pójdzie na grzyby. XD Do Hallo chyba dozbieram...

MariaANTONINA napisał
Rkwcz zobaczyłam Twój podpis i rzuciłam Ci dwa wyzwania.Dlaczego jest Ci to potrzebne?
@Młoda94 trochę za mało sam cytat Marii jak na wiadomość. Proszę, abyś na przyszłość pisała bardziej rozbudowane posty. Tymczasem dostajesz upomnienie i radzę, abyś zapoznała się z regulaminem forum.
Odnośnie plastikowych ciuchów.
Mam chorą teorię, że Nine oddała władzę odnośnie ciuszków tej "plastikowej", a sama zajmuje się czymś innym np. SyFem lub Eldaryą.
Ale to tylko moje przypuszczenia.
Mi się nowe ciuszki bardzo podobają ^^
Jakiś czas temu zainteresowałam się tematem graficzek w MF, poszperałam trochę na ten temat na francuskim forum (niestety nie znam francuskiego i musiałam używać google translate, ale coś tam dało się zrozumieć
), i wygląda na to, że poza Nine są jeszcze 2 inne graficzki. Jedna to ta od plastiku, chyba dopiero niedawno ją zatrudnili, jakiś czas temu wygrała też ten konkurs projektowania. Druga jest dłużej, i jej styl rysowania chyba nie różni się od stylu Nine.
Mam wrażenie, że teraz Nine zajmuje się głównie ciuszkami z eventów (wycieczki, kuferki, itd. - czyli ubrania, które zazwyczaj są ciekawsze od tych dostępnych w zwykłym butiku), a ta od plastiku piątkowymi nowościami.
Saeniver Chyba masz rację, ale przykro mi, Nine ma swoje życie oprócz robienia ciuszków na MF. Śmiem twierdzić, że z innego powodu nie robi dla nas ciuszków.
Pythia pewnie ma rację. Eventy jak dobrze myślę, są raz w miesiącu, ale nie tak łatwo je narysować. Taki event o Cannes, Steampunk, kufry... Tygodniowe nowości są prostsze, ale też nie takie łatwe...
Przypadkiem otworzyłam sklep i aktywowałam sobie obniżki (tak, obie obniżki są aktywowane jednocześnie). Podczas zatwierdzenia zakupów w butiku obok, każdego przedmiotu był napis: "obniżka"
Pamiętacie ile trwa okres Halloween? Tydzień czy trochę więcej? Bo aktualnie zbieram pieniążki a nie wiem czy wykonywać misje czy już sobie odpuścić i zbierać
Jestem ciekawa co wymyślą teraz, no a później będą święta Bożego Narodzenia
Więc trzeba mieć tej kasy w zapasie (a dodam, że nie mam wszystkich misji wykonanych w krainach). Już nie mogę się doczekać