Słuchając kolejnych zwrotów, powtarzaj je.
65?

Strony : 1 ... 123 124 125 126 127 ... 172
Słuchając kolejnych zwrotów, powtarzaj je.
65?

"- Co u.....??? Strand, otwórz natychmiast! - wrzasnął Winsens.
strona: 4
Przyjrzyj się ponownie obrazkowi po lewej stronie.
23?

Zresztą nikt nie czół się zmęczony , pomimo ze był już taki późny wieczór.
Strona: 100
'' [...] bitkach, brał kąpiele, dużo czytał . Większość czasu spędzał w ciszy i samotności (jeżeli nie liczyć małego Ragnora).'' *
* Żeby nie było niedomówień w tym fragmencie chodzi o tresowaną małpkę bohatera.
Strona 40

Co mamy robić,pani dyrektor?-Spytała.-Niech się pani zmieni z powrotem w człowieka.Proszę się obudzić!
str.55.

'' Uciekająca Królowa''
Strona 12

"Potężnych mamy opiekunów"- rzekł Andre do swojej matki
strona : 102
''Wampiry, faerie, wilkołaki, Nocni Łowcy,demony - to Magnus rozumiał''
Strona 94

"- Racja. - Nina znów się roześmiała. - Nasza pomoc domowa, Fienia, często kupuje dorsza, którego mój mąż nienawidzi."
str. 299
'' - Czym się zajmujesz? - spytała kobieta.''
Strona 654
Ostatnio zmieniony przez Nerra (15-06-2016 o 13h31)

Nie mam tylu stron, więc 56-3=53
'' - Ale pewnie nie od razu się zorientuje - mruknęła, odpiąwszy perłowe guziki i rozchyliwszy poły bluzki, spod której wyjrzały szmaragdy i rubiny - że ukradłam też biżuterie jego matki''
Strona 45?

Pauline kiwnęła głową.
Strona 123?
''[...]uwzględnić fakt, że Edmund rozpaczliwie łaknął emocji, to że swoim temperamentem znajdował się na prostej drodze do karcianej katastrofy.''
Strona 109

Will kiwnął głową, jakby pytanie bardzo przypadło mu do gustu.
Strona 33
'' Kiedy wieczorem wrócił do domu i obwieścił Ragnorowi i Catarinie, że zerwał z muzykowaniem ''
Strona 10

" Od samego początku mojej kariery zarzucano mi, że jestem surowy, nadmiernie wymagający, antypatyczny, ba, że mam zapędy dyktatorskie."
str. 191
'' Portret przedstawiał chłopca mającego około siedemnastu lat ''
Strona 50

Trzej starsi zwiadowcy zabrali na en czas czeladników, by udzielić im końcowych nauk.
str44
"Obroniłeś się synu, tak?"
str 185
Mrużąc oczy w ciemności Jason ledwie dostrzegł oświetlone przez księżyc kształty poruszające się na odległej drodze.
strona 88
'Tato...Tato, to ja, Sasza!''
str 63
'' W końcu Magnus dostrzegł znajomą twarz - i bynajmniej nie był tym zachwycony''
Strona 80

"[...] jednak obszar portu jest zagrodzony płotem niemal tak wysokim jak mur wokół Świętego Psychola."
str. 313