''-Nie''
Strona 480

Strony : 1 ... 121 122 123 124 125 ... 172
''-Nie''
Strona 480

- Żadnej odpowiedzi.
Strona 657?
Nie mam tylu stron xd 65-7=58
''Dzisiaj jednak zapachy były silniejsze niż zwykle.''
Strona 109?

Nasze kompleksy, kapitanie Hollister, przyczyniają nam zawsze więcej bólu i psychicznego napięcia, gdy ci, którzy je narzucili, umarli i odeszli poza zasięg dyskusji... i wybaczenia.
Strona 34?
[...]''innych. Trochę rozmawiali, Magnus odwdzięczył się opowieścią o płynącej w jego żyłach krwi holenderskiej i batawskiej. Nie wspominał o ojcu, magi ani demonicznym dziedzictwie.Jeszcze nie.''
Strona 107

"W średnim okresie Heian ród Fujiwara działając w ramach systemu sekkan-seiji doszedł do ogromnej potęgi i całkowicie zdominował życie polityczne i kulturalne kraju".
67?
''Ale dość tych reelekcji, czas na kąpiel''
Strona 534

( moja ma tylko 384 stron)
5+3+4=12
"Trafiła się kuropatwa, odmiana dzikiego drobiu trochę co prawda mniejszego od kury, lecz już kiedyś udało im się coś takiego złowić, wiedziała zatem, iż mięso ma wyjątkowo smaczne.
133
Po jej rozpięciu poczuła, o dziwo, tylko mrowienie, mimo że zaklęcie było tak stare.
Strona 360?
Uświadomił sobie ze zdumieniem, że zaczyna yśleć niczym strateg, a nie dziarski wojownik.
Strona 117
Po kilku sekundach i tak musiała je ścierpieć, kiedy wciągały jej przez głowę cienką bieliznę, jakby z bawełny, a przez nogi luźne reformy.
Strona 459?
"-Trzymaj się, Lois!"
str. 8
"Nieznajomy nie usiadł za stołem, pomiędzy nielicznymi gośćmi, stał dalej przy szynkwasie, godząc w karczmarza przenikliwymi oczami."
16?
'' - Uważaj trochę! - Warknął Ragnor''
Strona 60?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-06-2016 o 20h46)

"Nie, to nie był czas na błyskotliwe uwagi."
Strona: 192?

Link do zewnętrznego obrazka
"A już po prostu nie cierpię, jak mi idioci włażą do wykopów!"
Strona 312?
''Przez wszystkie lata życia, mimo całej wiedzy jaką zdobył Magnus nie napotkał niczego, co przygotowałoby go na coś takiego - budynek przeobrażony w doskonałą Bramę, czarownika, który chciał wrócić do Pustki, używając swojej krwi jako klucza.''
Strona 320

"Porządek przywróciły dopiero trzy zakonnice przysłane czym prędzej z archidiecezji"
str. 224
- Zużyłam pół buteleczki tabasco - Oświadczyła Judith
str. 69
'' - To wszystko prawda. Przynajmniej dopóki owa o cudach.''
Strona 52?

" - Co ja sobie myślałam."
Str. 1
,,Urodziłem się 16 lutego 1998 roku w Londynie."
Str. 60?
" - No wiesz co?"