Jako, że tini778 zapomniała podać strony . Dalej 60
[...] '' wzniósł się za sprawą dzieła ludzkich rąk.''
Strona 297

Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 172
Jako, że tini778 zapomniała podać strony . Dalej 60
[...] '' wzniósł się za sprawą dzieła ludzkich rąk.''
Strona 297

'' - Kocham go i nigdy nie przestanę."
(sorry że wcześniej nie podałam strony
)
Str. 99
Ostatnio zmieniony przez tini778 (10-06-2016 o 19h56)
''Tak jak się spodziewał, dom został zniszczony: poprzewracane sprzęty, osmolone ściany, skradzione dzieła sztuki, książki podarte na strzępy''
Strona 119

"- Teraz cię zostawię - powiedział Ethan, oglądając chłopaka od stóp do głów, widząc, że ma na sobie strój żebraka, dokładnie tak, jak mu polecił."
Strona 93

Link do zewnętrznego obrazka
[...]''tego nie widzi, ale przy oknie jest coś, co ją złapie. Musimy się śpieszyć''
Strona 222

Nawet przebywając w Śmierci kierował rozpadem Królestwa - Królestwa bez rodziny królewskiej - którego jeden z Wielkich Kodeksów został okaleczony, psując i osłabiając pozostałe.
Strona 91
'' - Oni wszyscy są martwi - Powtórzył powoli Raphael. - I ja też jestem martwy.''
Strona 78

,,Jakie są skutki przepływu prądu elektrycznego?" Podręcznik do przyrody xd
Strona 44
''Poza tym jak zwymiotował po raz trzydziesty, Catarina zaczęła się niepokoić''
Strona 100

,,Rieux odparł, że wie o tym, ale Rambert ciągnął dalej:
- Sądzę, że nie jestem tchórzem, przynajmniej na ogół."
Strona 155
''Magnus potrzebował blisko dwudziestu minut, żeby zauważyć, że chłopiec zestrzeliwuje wszystkie światła w pokoju, ale gwoli sprawiedliwości trzeba zaznaczyć, że rozproszył go wystrój wnętrza.''
Strona 211?

,,Ale byłam po dobrej stronie, to wystarczało dla spokoju mego sumienia."
Strona 159
[..]''ludzi, ale złapał się na tym, że trudno mu przewidzieć, co chłopak może zrobić''
Strona 520

Niestety żadna książka w pobliżu nie ma tylu stron, więc pozwolę sobie wziąć stronę 52.
Był adwokatem, ale nie wykonywał właściwej, konkretnej roboty prawniczej dla Rodziny Corleone, chociaż zajmował się praktyką prawną przez trzy lata po złożeniu egzaminu adwokackiego.
76?
"Dotarli do małej polany"
strona 99?
''Tak jak się spodziewał, dom został zniszczony: poprzewracane sprzęty, osmolone ściany, skradzione dzieła sztuki, książki podarte na strzępy''
Strona 6

Książę wszedł do komnaty.
str 34?
[..]''innych. Trochę o tym rozmawiali, Magnus odwdzięczył się opowieścią o płynącej w jego żyłach krwi holenderskiej i i batawskiej ''
Strona 94

-Dla ciebie jest już za późno.
str 95
,,-Przepraszam - wyszeptała"
Strona 177?
'' Cisi Bracia poruszali się w sposób, w jaki można sobie wyobrazić, że poruszałby się posąg, gdyby mógł''
Strona 30?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (13-06-2016 o 17h24)

Sabriel przez chwilę przyglądała się im uważnie, gdy zobaczyła, że mignęło tam coś barwnego - to grupka żołnierzy wyskoczyła z okopu i rzuciła się w stronę drutów.
Strona 210?
"Między epoką Kitayama a Higashiyama leży prawie całe stulecie, w ciągu którego Kioto było sceną intensywnej działalności kulturalnej.
167?
Zerknęła na liść, który chwyciła w obawie przed upadkiem, i już wiedziała , co ja zraniło : gigantyczna smocza róża.
strona :155
Ostatnio zmieniony przez Gordena (14-06-2016 o 19h37)