Heather nie pytała mnie, co postanowiłam.
66?

Strony : 1 ... 119 120 121 122 123 ... 172
Heather nie pytała mnie, co postanowiłam.
66?

Powiedziałem : do grobu ze sobą nie zabierę, a przódzi ni morga nie popuszczę.
165?
'' Dostrzegł cień, który padał w miejscu, gdzie nic go nie rzucało, przypływ ciemności w obrębie większych mroków nocy ''
Strona 232?

Do skoku.
324?

Agata powlekła się ogłuszona, nie mogąc jeszcze uwierzyć w słyszane, spotkała kilka znajomych kobiet, które ją przywitały dobrym słowem zagadując o tym i owym, ale jakby nie słyszała pogwary, rozdygotana w sobie strachem coraz zjadliwszym, że już z umysłu przywalniała, bych jeno opóźnić sprawdzenie tych nowin piekących.
297?
-Byłaś mi coś winna?
15?

Jezu, to z ciebie mechanik!
423?
Ale w końcu i ona się ode mnie odwróciła.
202?

'' - Ach, jeszcze jedno... - Sięgnął za pazuchę. - Przyszedł do pana list, monsieur. ''
Strona 279?

Inne style jazdy i końskie formy rozrywki
91?

- Jak to się stało, że go napisałaś - zapytałam, nie mogąc oderwać wzroku od czarnych liter.
Strona 100?
'' [...] bitkach, brał kąpiele, dużo czytał . Większość czasu spędzał w ciszy i samotności (jeżeli nie liczyć małego Ragnora).'' *
* Żeby nie było niedomówień Ragnor, to tresowana małpka bohatera.
Strona 143?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (05-06-2016 o 19h53)

- Zzzzoey? - wysyczał moje imię dziwnym matowym całkowicie nieludzkim głosem.
Strona 11?
''[...] wspomnień. O wiele bardziej wolałby bawić się i zabawiać innych''
Strona 82?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-06-2016 o 22h31)

Erik zaczerpnął głęboko powietrza.
Strona 238?
'' - Chyba możemy założyć wysoki poziom demonicznej aktywności - stwierdził Edgar. - Przeszukajcie hotel. Znajdźcie Aldousa Nixa i przyprowadźcie go tutaj.''
Strona 449?

Ida stoi na estradzie.
Strona 389?
''[..]jedno, ani Nocni Łowcy obecnie polujący na niego za coś innego''
Strona 250?

,, Z rozcięcia na czole ścieka mu krew, płynie też z rany na piersi".
Str. 123??
''[...]uwzględnić fakt, że Edmund rozpaczliwie łaknął emocji, to że swoim temperamentem znajdował się na prostej drodze do karcianej katastrofy.''
Strona 20?

Co dziwne, w czteropalczastej dłoni trzymała całkiem zwykły worek z wytartego materiału, który kontrastował z jej nierealnym ciałem.
Strona 46?
Spoiler w razie żeby nie było, że regulamin łamie. Opis.. GORE

'-Nie kłamię.'
Strona 94??
''[...]gondoli, wyprostowała się, wyjrzała na zewnątrz... i natychmiast zemdlała''
Strona 360?