Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 161

#1676 28-08-2013 o 00h29

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Żadna miss mi się nie spodobała... jestem tym faktem bardzo rozczarowana- stylizacje, które weszły do finału, były w większości nijakie, a nawet brzydkie. Pierwsza miss, którą podałaś Kaede, stanęła na samym początku listy tych, na które zrobiłam długie "fuuu" xD Druga zaś wygląda gorzej niż choinka na boże narodzenie. Heh, zobaczymy rano ile będzie przebieranek.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1677 28-08-2013 o 00h32

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Hahaha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Cóż, mimo wszystko uważam, że ta pierwsza jest ciekawa, mnie się podoba, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Co do drugiej, myślę, że to trup pirata, więc strojność i porwane ubrania jak najbardziej pasują do koncepcji. :3

Ostatnio zmieniony przez Kaede (28-08-2013 o 00h34)

#1678 28-08-2013 o 00h34

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ale zdecydowanie widać, że zaczęło być modne ubieranie podwójnych elementów. Dwa nakrycia głowy, dwie "torebki". Dużo nagle tego.

#1679 28-08-2013 o 00h40

Miss'na całego
Georgina
Never let me go, Damon.
Miejsce: Wroclove

Łojojoj, nie podobają mi się ani finały deco, ani miss ;o Naprawdę słabo, gra się kończy czy jak? xD

(wygrała jak dla mnie laska w stroju Sissi, walnę jej chyba największe serducho!)

https://38.media.tumblr.com/ad7c58e22195b9ba0d7cc04cf8f7bc5a/tumblr_nd8pzjTuN81rzh2wpo3_500.gif

#1680 28-08-2013 o 00h45

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Przecież w finale jest masa fajnych ciuchów, co wy gadacie. Oo

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1681 28-08-2013 o 00h47

Miss'OK
Aria
...

Georgina napisał

Łojojoj, nie podobają mi się ani finały deco, ani miss ;o Naprawdę słabo, gra się kończy czy jak? xD

(wygrała jak dla mnie laska w stroju Sissi, walnę jej chyba największe serducho!)

to ja, wielkie dzięki :* Dotrzymuje naszej damskiej umowy /libs/php/pun/views/smilies/tongue
A tak osobiście, to mi się finały bardzo podobają, ale ocenie jutro, już mi się oczka kleją.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1682 28-08-2013 o 00h49

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Georgina napisał

Może to w ramach trollingu? Wiecie, była mowa o ciuchach gwiazd w końcu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

W zasadzie w deco spadek formy ogółu finału widać od jakiegoś czasu (nie mówię o podium), a miss jest zbliżony do tego co zwykle, osobiście kojarzę 1 wybitnie dobry, reszta była na podobnym poziomie. Może niektóre pomysły po prostu się już opatrzyły?

#1683 28-08-2013 o 01h13

Miss'Żółtodziób
...

Ja tam trochę się szanuje i paradować goło całkiem nie chcę więc wybaczcie bielizne xD inna gra mnie wciągneła jutro pooceniam finalistki w strojach. Jednak deco coś średnie przyznam rację spora część mieszkań w trakcie tworzenia no ale nie ma co skupiać się na złych stronach jakieś perełki też się przewineły w szybkim oglądnieciu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Podam jutro co mnie zaciekawiło dzisiaj to już raczej łóżko przyciąga /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1684 28-08-2013 o 01h24

Miss'na całego
Georgina
Never let me go, Damon.
Miejsce: Wroclove

Przejrzałam całe deco i nawet ogarnęłam pokoje, które mi się spodobały:

- mój ulubieniec z zeszłego tygodnia:
Link do zewnętrznego obrazka

- tutaj za to mam odczucie takich "świąt z anime" (no i już za kilka miesięcy święta i śnieg! *-*)

- moja faworytka łazienek, zaraz obok mojej! (nie no, dżołk jakby co)

- i dwa pomieszczenia, które jakoś rzuciły mi się w oczy:

Za to z wyborów miss jakoś nikogo nie mogę wybrać D;

https://38.media.tumblr.com/ad7c58e22195b9ba0d7cc04cf8f7bc5a/tumblr_nd8pzjTuN81rzh2wpo3_500.gif

#1685 28-08-2013 o 01h44

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5317.jpg

Moje faworyty tegotygodniowe, gogo po złoto. <3

#1686 28-08-2013 o 02h51

Miss'wow
Kaiken
...

Jak dla mnie w deco najlepszy jest salon ScarletWitch i @Samira
A finały powinnam wygrać ja! Mam taki cudowną stylówę, te włosy i twarz, jestem najlepsza wśród finalistek! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kaiken (28-08-2013 o 03h10)

#1687 28-08-2013 o 03h18

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Taak, tak w sumie to w tej sondzie było dużo głosów na trollowanie finałów, a jak na razie jest to 4-5 osób c:

#1688 28-08-2013 o 05h03

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

nelumi napisał

Taak, tak w sumie to w tej sondzie było dużo głosów na trollowanie finałów, a jak na razie jest to 4-5 osób c:

Ponieważ nie wszyscy głosujący się dostali.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#1689 28-08-2013 o 08h33

Miss'Żółtodziób
...

Georgina, dzięki za wyróżnienie mojego grobowca, aczkolwiek im dłużej się mu przyglądam, tym bardziej stwierdzam, że jest kieeeepski :<
Z wyborów deco podoba mi się pokój, który wkleiła Georgina jako ostatni, poza nim może max dwa pokoje mi się spodobały, ale szału nie ma. Generalnie żaden z konkursów mnie nie powalił /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Ale na podium chętnie widziałabym

#1690 28-08-2013 o 09h37

Miss'Żółtodziób
...

Dyokira no co ty, ja już drugi tydzień chcę aby ten twój pokój wygrał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I jeszcze fajnie by było jakby ogród wzorowany na alicji z krainy czarów (nie pamiętam do kogo należy) został w końcu doceniony /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co do twoich wybranych to podoba mi się tylko pierwsza, dwa pozostałe pomysły już widziałam kilka razy więc no /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

co do mnie to mam nadzieję, że wygrają te trzy :

#1691 28-08-2013 o 10h21

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Patrząc na NIEKTÓRE dzisiejsze finalistki straciłam wiarę w to, że ludzkość przetrwa... Strój zdjęty z gwiazdy - tylko sukienka i buty lub sama sukienka - nic a nic od siebie! Widzę, że najważniejsza jest jednak ilość znajomych, a nie pomysł na swoją miss... Bez sensu to w takim razie.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#1692 28-08-2013 o 11h42

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Jak na podium znajdzie się Kupeczka to wiedzcie, że macie prawo do gorących protestów, przynajmniej ja dostałam na PW prośbę o głosowanie na nią od jej "siostry".

I tak, jestem tak ubrana ze względu na opaleniznę :C

Ojej, ile trolli na tej defiladzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png I praktycznie nie miałam na co głosować.

#1693 28-08-2013 o 11h52

Miss'Żółtodziób
...

Zgadzam się co do Kupeczka. Ale i bez tych próśb strój moim zdaniem nie zasługuje na podium z jednego powodu -zero oryginalności. Wystarczy kupić drogą i ładną sukienkę by wygrać? Nie jestem za tym.

I ogólnie w tym tygodniu jest jakiś niski poziom...

Ostatnio zmieniony przez nika2 (28-08-2013 o 11h53)

#1694 28-08-2013 o 12h08

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Masakro, w takim razie tuszę, iż zasygnalizowałaś tę wiadomość. Jeśli owa młoda dama znajdzie się na podium, prawdopodobnie będzie to spowodowane między innymi takim działaniem, które chyba dyskwalifikuje z finałów?

PS wpadam ot tak, na finalistki a tam same bielizny przebierankowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png dziewczyny wzięły sobie do serca słowa w tym wątku chyba, ubrania na wybiegu wprost migają.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (28-08-2013 o 12h11)

#1695 28-08-2013 o 12h26

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

nivata napisał

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5317.jpg

Moje faworyty tegotygodniowe, gogo po złoto. <3

Uch, a już się bałam, że mam spaczony gust i tylko mnie podoba się pani nr 3 ^^
Bo serio, ta marynarka jest bardzo trudna i ciężko do niej coś dobrać tak, żeby misska nie wyglądała jak napompowana, a tu się udało.

Kaiken - masz rację, murowane pierwsze miejsce ^^

O, przejrzałam ponownie deco, kilka zmian na plus /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Samira dała na finały salon, czas najwyższy sięgnąć po złoto, Georgina dodała szklane drzwi, dzięki czemu obecność rowerka w łazience nabiera więcej sensu i teraz wygląda to naprawdę fajnie. W oko wpadł mi też salon nelumi, kolejne pomieszczenie z potencjałem, tylko ta ściana taaaaka cieniutka, że psuje trochę efekt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Łazienka effie dzięki kilku nowym roślinkom wygląda znacznie przytulniej. Me likes.

Ostatnio zmieniony przez Kaede (28-08-2013 o 13h20)

#1696 28-08-2013 o 12h28

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Mnie się nie podoba głównie z faktu, że nie znoszę tego koloru musztardowego. Wszystko w tym odcieniu jest w moich oczach paskudne, a ten fiolet/róż jeszcze bardziej go podkreślił, co teoretycznie świadczy o tym, że autorka dobrze dobrała barwy, ale dla mnie na minus ^^"

Ostatnio zmieniony przez Rosette (28-08-2013 o 12h32)

#1697 28-08-2013 o 12h35

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Pani z numerem trzy, o której mówi Kasyda to również moja faworytka - świetnie dobrała ciuchy tak, że miss składa się z genialnych kantów i miękkiego koła na górze. Świetna kompozycja, iście malarska! <3 No i kolory super, bardzo mi się podoba i życzę jej podium

#1698 28-08-2013 o 13h21

Miss'wow
Kaiken
...

Kaede napisał

Uch, a już się bałam, że mam spaczony gust i tylko mnie podoba się pani nr 3 ^^
Bo serio, ta marynarka jest bardzo trudna i ciężko do niej coś dobrać tak, żeby misska nie wyglądała jak napompowana, a tu się udało.

Kaiken - masz rację, murowane pierwsze miejsce ^^

Och, widzę, że masz dobre oko, skoro doceniasz moją wysublimowaną stylizację. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A teraz na poważnie Zgadzam się z tobą co do pani w musztardowo-fioletowej kreacji. Również nie znoszę tego koloru, który jak dla mnie wygląda jak rozsmarowane.... ekhm. no.

@Dyokira mi również wpadła w oko trzecia pani w zestawieniu jakie pokazałaś. 
Oraz ta pani, jeśli to komplet, proszę nie uświadamiajcie mnie. Już daaawno (jak nie wcale) nie widziałam tak pięknej wschodniej stylizacji.
//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5353.jpg

#1699 28-08-2013 o 13h25

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

To sukienka. Wszystkie latające i kolorowe elementy stanowią całość, więc choć miss wygląda zjawiskowo to tylko ze względu na talent Nine w rysowaniu. Sama też mam tę kieckę, ale w innym kolorze. Autorka dodała jedynie motylki w tle, wachlarz i ozdobę na włosach.

Ostatnio zmieniony przez nivata (28-08-2013 o 13h26)

#1700 28-08-2013 o 14h03

Miss'Żółtodziób
...

Hmm deco cieżko ocenić. Sporo już pomieszczeń które się widziało i omówiłam je więc sobie daruje ^^ z nowych zaciekawiły mnie.
Królikowe zoo za oknem jeśli jeszcze właścicielka dopracuje pomieszczenie może być ciekawe.
Pokój z kolumną dzielącą przestrzeń na 3 części. Jestem tam trochę niedociągnięć ale koncepcja mnie przyciągneła ile można dodać i odesparować aby były widoczne funkcje pokoju bez użycia nadmiernie ścian.
Typowy pokój z podestem ten co kaede załączyła w poście. Tam chyba kupiły mnie drzewa za oknem tworząc wiosenny klimat oraz połączenie prostych mebli bez udziwnień.
Kogo bym chętnie zobaczyła na podium w tym tygodniu. Hol wiktoriański,ten prosty pokoik (sama się dziwie, że tak mi zapadł najbardziej z większości nowych pokoi) i ze starszych finalistek albo łazienka zielona albo sypialnia na poddaszu.
Jest kilka pokoji które też chętnie zobacze w następnej defiladzie jak już dopracują detale.

Stroje

Już się bałam, że przez nowe stroje będzie wysyp maskarady ale na szczęście nie jest tak źle xD
Czarna kreacja ze spódnicą i kamizelka chociaż rajstropy bym dała całkiem do pasa a nie nad kolano.
Skrzypaczka w dość eleganckiej ale zarazem nie formalnej wersji.
Turkus w całej kreacji xD i oliwkowa stylizacja w krótkiej spódnicy z rajstropami w ciężkim hafcie.
Co przyciągło oko.
Pani w omawianej sukience musztardowej. Biało fioletowa stylizacja z obszerną spódnica i koszykiem piknikowym.Czarna stylizacja z gorsetem diablicy tylna spódnica i parasolka.
Na koniec Evil będę może wredna ale to twoja słabsza kreacja poraz pierwszy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png ciekawa ale jednak bym dopracowała pewne połączenia ^^

Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 161