Ile głosow w tej sondzie. O.o

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 161
Ile głosow w tej sondzie. O.o

NIE OFFTOPUJCIE, już, koniec, proszę.
Bo Kołki jak wróci (nie ma Internetu) będzie smutno D:
Chatu mi się robić nie chce, nie odpowiadajcie, ale możecie wbić na taki mojego bloga, zanim nastąpi oficjalne otwarcie (z okazji 3 miesiąca istnienia, zmiany szablonu etc): http://us11.chatzy.com/73220009364769 tu sobie gadajcie o tych pierdołach. To jest miejsce do rozmów o defiladzie.
Zdecydujmy się w końcu na ten trolling.
Evil ja sobie wypraszam takie insynuacje! Może i spodnie noszę, ale kobietą jestem nadal i mdleć w odpowiednim momencie mi wypada XD taka wyższość, phi!
Oj już tak nie jedźcie po Nine, dziewczyna się starała z tymi eklerkami 
nadal mówie o defiladzie! Bo chce widzieć różne stylizacje Verite w tym tygodniu ^^
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (23-08-2013 o 01h30)
Nine ma jak ChiNoMiko. Umie rysować, ale nie wszystko i brakuje jej osoby mówiącej jej czasem "ej, sorry, ale to Ci akurat nie wyszło".
Kiedyś nie umiała rysować butów, były okropne. Nauczyła się. Teraz jeszcze kapelusze jej idą średnio (prawie zawsze są zbyt małe na głowę miss, zbyt wysoko ułożone nawet jak na ideę dopinanego kapelusika albo coś innego), ale może też się rozwinie. 
*Kończy offtop pełnym wyższości spojrzeniem.*
Z Nine lepsza projektantka niż rysowniczka, to jest fakt. Ale dzięki temu my możemy odczarowywać te jej nie zawsze najszczęśliwiej stworzone zestawy, c'nie?
I głosuję na przebrania za gwiazdy, chcę być choć przez chwilę Andżeliną Dżoli!
Trofea po prostu chyba są nieco przekombinowane. Może w dużej wersji widać co przedstawiają. Ale pomniejszone to eklerki 
Amik napisał
Nine ma jak ChiNoMiko. Umie rysować, ale nie wszystko i brakuje jej osoby mówiącej jej czasem "ej, sorry, ale to Ci akurat nie wyszło".
Nie jestem pewna ale myślę, że te "kompletnie nieciekawe" zostały zrobione wcześniej, a w tym czasie Nine po prostu się trochę poduczyła
Co prawda zgadzam się co do jej rysowania ale wiem z własnego doświadczenia, że tak naprawdę człowiek, który rysuje wraz z rosnącą liczbą rysunków (im częściej tym szybciej) jest po prostu coraz lepszy w tym co robi.
I tak jak któraś napisała kiedyś nie umiała rysować butów, ja nie umiałam palców a już umiem 
No a wracając do tematu wątku czy tylko ja bym widziała kogoś innego na podium ? :c I czy tylko ja bym widziała Verite wyżej na owym podium?
Ostatnio zmieniony przez nika2 (23-08-2013 o 10h13)
Tak wyskoczę z tematu: to o twarzach to ja mówiłam, Amik 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nie, ja też bym widziała Verite wyżej na podium, a poza nią zdecydowanie kogoś innego. Ale przynajmniej jedna z moich faworytek jest na podium więc nie marudzę 
W związku z ostatnim offtopowaniem w tym wątku i prowadzeniem luźnych dyskusji, mam kilka prezentów do rozdania.
Za rozmowy z dni 21 i 22 sierpnia
Ostrzeżenia otrzymują:
ErinBlack
dyokira
Kaiken
Misa
za odbieganie od tematu. Nie dostajecie bana, ponieważ pozostałyście w temacie gry i wyglądu, co jakoś łączy się z defiladą, jednak na przyszłość pytania dotyczące stroju i uwagi na temat wyglądu należy umieszczać w przeznaczonych do tego wątkach lub przez PW.
Ban otrzymuje Aria, za wysyp wiadomości nic nie wnoszących do dyskusji i przekleństwa.
Oj to zabolało xD, aż się ciesze, że przez brak prądu nie udzielił mi się nastrój bo pewnie bym była w tej grupie również
cóż forum może być troche ciche w takim razie.
Nie oftopując gratulacje dla defilady, zostało jeszcze kilka pokoików które są wykończone i czekają na swoje podium. Mam nadzieje, że perełki nowe też się pojawią.
W strojach to aż pełne zaskoczenie przeżyłam dzisiaj widząc typowe stroje z "ulicy" na pierwszym i drugim miejscu. Osobiście na Verite nie głosowałam bo zabardzo mi ten komplet się już wyrył w pamięci w kilku prawie identycznych odsłonach ale ogólnie przyciąga oko pozytywnie 
Już się dostosowała i przechodzę do konkretnego tematu:
Głównie spodobało mi się, że Verite stanęła na podium, chociaż wg. mnie powinna otrzymać co najmniej 2 miejsce. Była moją tzw. ukrytą faworytką, no i jakoś się udało.
Natomiast jeśli chodzi o zwycięzców deco to najbardziej rzucało się w oczy mieszkanko Roccoco, bo w sumie jakoś nieraz wychodziło, że dawałam jej serca.
Oczywiście gratuluję im i pozostałym zwycięzcom.
To tyle z mojej strony i krótkich opinii podsumowań wygranych. 
Misa dokładnie zgadzam się co do Verrite i ogólnie podium, widziałabym tam kogoś innego ale cóż.
A co do deco to chociaż lubię styl Roccoco to jednak ten pokój mi się nie podoba, mógłby być lepszy według mnie ale to tylko moje zdanie. Co do pierwszego miejsca zgadzam się absolutnie jednak na drugim miejscu widziałabym pokój Dyokiry.
PS Kouki podziwiam wytrwałość w tworzeniu tego posta 
Mam pytanie co to jest miss pop? XD
Seniorita od tego masz wątek //www.missfashion.pl/forum/t708,1-wasze-pytania-na-temat-gry.htm . Możesz również poszukać w pomocy...
No i co? Defiladowy Gang został uciszony i na forum cicho, pusto i smutno. 
A ja oczekuję finałów dzisiejszych - mam swoje faworytki, które MUSZĄ się w nim znaleźć!

Finałów jeszcze nie ma, to i dyskutować nie ma o czym za bardzo jeszcze
Może mnie pamięć myli, ale również z gangiem rozmowa zaczynała się dopiero po północy.
Też jestem ciekawa, co ciekawego w nich zobaczymy. I co nowego w deco mnie ciekawi bardzo.
To, że nie ma to przecież wiem. ;p Zaczynam się już powoli wczuwać w finałową atmosferę. Intryguje mnie również, czy członkinie Gangu, które jeszcze nie dostały swojego globusa będą trollować na golasa i ile ich będzie.

Mnie bardziej zachwycał pomysł, gdyby każda była przebrana za inną gwiazdę - bo na pewno każda z nich nie ma identycznych gwiazd, za dużo ich.
Jeszcze 2 i pół godzinki sobie poczekamy...
Czyli w sumie planujemy już w te finały się przebrać, czy sami sprawdzimy kto jak strolluje finały? Bo nie mam pojęcia co na siebie włożyć. ^ ^''
Nie sądzicie, ze jesteście trochę zbyt pewne siebie. Skąd pomysł, że będziecie w finałach xd (dobra słaby żart).
A tak na serio to chyba, każdy sobie rzepkę skrobie ale ciekawi mnie jaka gwiazda wygrałaby te wybory znaczy, która jest najpopularniejsza na mf.
Haha, obawiam się, że tym razem jeszcze nie będę trolować, jeśli wejdę w finały
Jestem wyjątkowo zadowolona z moich ostatnich trzech stylizacji i chciałabym chociaż w jednej z nich poparadować na szerszej scenie.
Bardzo mnie ciekawi, co tym razem będzie w deco, aczkolwiek jak patrzę na niektóre ubogie mieszkanka, ledwo co tapeta położona, i razem z nimi ponad 300 punktów z głosów, to tracę nadzieję. I na deco i na miss.

OCH ILE GOLASÓW xD
Pierwszy przegląd za mną, więc pozwolę sobie zaprezentować moje faworytki:
Link do zewnętrznego obrazka
Fajne połączenie kolorów.
Nie wiem, czy na defiladzie wypada pokazywać się bez oka ^^
Tradycyjnie i jak zwykle.
Czyżby ukrywanie opalenizny?
Z deco poza wymienionymi w ubiegłym tygodniu znalazłam kilka ciekawych projektów:
Bardzo przyjemny, estetyczny salon. Może przesunęłabym trochę dywan do przodu.
Jak wyżej, może pokombinowałabym trochę z ustawieniem mebli jeszcze, zwłaszcza fotela bujanego, ale podoba mi się zagospodarowanie przestrzeni. No i ta kolumna trochę jakby wisi w powietrzu, ale taki już jej urok ^^
Nie jest źle ogólnie rzecz biorąc, czekam na dalszy rozwój wydarzeń :3