Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 161

#1626 23-08-2013 o 00h47

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

*Bardzo szowinistycznie wachluje Fox, żeby się otrząsnęła po wymyśleniu metafory z mokrym ręcznikiem.*
Amik, moje zdanie to jej zdanie, a jej zdanie to moje zdanie. Czy Ty nic nie wiesz o długoletnich związkach?!

Iiii myślę, że sonda z wyborem tematu będzie najlepsza.;D

#1627 23-08-2013 o 00h48

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

No dobra, ja tu jestem mistrzem kompromisów, samice i samce, ogłaszam więc, co następuje: na razie dla satysfakcji Evila i człowieków, które na mnie głosowały (dalej nie potrafię uwierzyć, że takowe zaistniały! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png), pochodzę w swoich typowych stylizacjach (Fox, zmienianie codziennie, mówisz...? Challenge accepted! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), a o trollingu pogadamy, jak wszyscy będziecie trollować finały, tak jak poprzednie podiumowiczki. Wtedy dopiero jest pełny trollowy efekt! Może być? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1628 23-08-2013 o 00h48

Miss'na całego
Roccoco
I am selfish, private and easily bored. Will this be a problem?
Miejsce: Bordeaux

...co ja robię na podium?! O.o

Żeby nie było, że wybrzydzam! Po prostu jestem w niemałym szoku, ale dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali. ♥

Ostatnio zmieniony przez Roccoco (23-08-2013 o 00h51)

http://i62.tinypic.com/jt1a87.gifhttp://i58.tinypic.com/qy73nc.gifhttp://i62.tinypic.com/jt1a87.gif

#1629 23-08-2013 o 00h49

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Promieniujesz gustownym salonem, Roccoco. ^^

#1630 23-08-2013 o 00h53

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Wstań Fox, nie bądź dramy. Nie jesteś idealna jak Maryśki!

Nic nie wiem Evilu, mój związek zakończyłam perfidnie w walentynki na cztery dni przed drugą rocznicą związku ♥ (Żałuję tylko, że nie zrobiłam tego niecały miesiąc wcześniej w jego urodziny. Niestety aż tak podłego serca nie mam i odczekałam). Mam 17 lat, jako smarkacz mam prawo wyznawać wiarę w to, że najlepiej będzie mi się żyło z przyjaciółką i dziesiątkami kotów!

Veriś, ale ja nie mówię żebyś teraz trollowała, tylko właśnie podczas finałów, czyli Twoich ostatnich chwil na podium ;"D

Roccoco - stoisz! A za kilka dni będzie trollować! :"D
Zasłużyłaś, tylko powiedz mi jedno, bo mnie to nurtuje - dlaczego podłoga w pasek?

#1631 23-08-2013 o 00h54

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Evil, pozwalam się wachlować, gdyż do takich celów została zbudowana burdelłazienka (Verite nie bij, zaraz się pozbieram XD). Poza tym jestem niekwestionowanym mistrzem zuych metafor, więc to ja Evila powinnam wachlować po tym jak zwaliła go z nóg ta grafomania XD
Roccoco, lansujesz się pięknym salonem ^^ Serdecznie gratuluję ^^

Amik, ja mając 17 lat zaczęłam mój związek, któremu stuknie 6 lat za tydzień. Więc u know. Po tym czasie ma się mózg na pół XD

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (23-08-2013 o 00h56)

#1632 23-08-2013 o 00h56

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

No to dopsz, dopsz. Do finałów pewnie nawet zdążę zaśmiardnąć, czasem zdarza mi się zapomnieć o wyszorowaniu Miss... O.o
Ależ wachlujcie się, wachlujcie, bez krępacji. XD

#1633 23-08-2013 o 00h58

Miss'na całego
Roccoco
I am selfish, private and easily bored. Will this be a problem?
Miejsce: Bordeaux

Verite - Ja promieniuję? To Ty znacznie wyróżniasz się na podium - w pozytywnym znaczeniu! Szkoda, że nie jesteś wyżej.

Amik - Trolling! Właśnie przewinęłam kilka stron wstecz, i co prawda późna pora sprawia, że do końca nie ogarniam co się dokładnie dzieje, ale idea zacna i strasznie mi się podoba! W szczegóły zagłębię się jutro/dzisiaj, bo teraz to raczej mi nie wyjdzie. x'D
Szczerze? Sama nie wiem, i między innymi dlatego jestem tak zaskoczona moim miejscem na podium. Mój salon jest jeszcze niedopracowany i nie wygląda tak, jakbym chciała aby wyglądał. ;__;

http://i62.tinypic.com/jt1a87.gifhttp://i58.tinypic.com/qy73nc.gifhttp://i62.tinypic.com/jt1a87.gif

#1634 23-08-2013 o 01h01

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Tia, to my może z Verite postoimy i grzecznie na Was popaczymy xD (mój telefon jak zwykle wie coś, czego ja nie wiem i nie będę nawet mówić, co mi tu bezczelnie podpowiada)

Roccoco, Twój salon podobał się zasłużenie ^^ wyjawisz tajemnicę tej podłogi w paski, o co pytała Amik?? :)

Ostatnio zmieniony przez Lillien (23-08-2013 o 01h02)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1635 23-08-2013 o 01h06

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Brawo, Verite, Twój nietypowy, koronkowy styl rodem z wiktoriańskich laleczek, zasłużył na wyróżnienie. Ponownie- szkoda, że tak nisko, ale i to wystarczy, by dostrzegła Cię większa liczba graczek i doceniła. Na pewno zdobyłaś właśnie wiele fanek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1636 23-08-2013 o 01h06

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

No cóż, Amik, my zaczynaliśmy jak miałem 15 lat i pół mózgu (nie przez to, że połowę komuś oddałem, niestety), ale jak się trafi na dobrego człowieka, to ci to co tam w głowie masz dostroi na jedną falę. Tak więc Veri sama sobie winna, takiego mnie wytresowała!

Mężczyźni nie mdleją, Fox, muszę dbać o honor płci brzydkiej jako jedyny przedstawiciel. *Złożył wachlarz, trzepnąwszy ją nim w nos.*
Skoro już masz tam ten szezlong... czy chcesz o tym pogadać? *Zerka znad okularów.* Czy mokry ręcznik nie jest wyrazem Twoich zahamowanych popędów? *Strzela uśmiech do Lil i Veri.*

A, Veri, Ty nigdy nie masz zaśmierdniętej i zagłodzonej miss, bo ktoś ma Twoje passy do konta. Bez wskazywania palcem.

#1637 23-08-2013 o 01h08

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Papcio Freud by tu sobie poużywał. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1638 23-08-2013 o 01h09

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za te gratulacje, rany, naprawdę nie wiem, co mówić. ^^'

Evil, zaraz jeszcze powiesz, że mi stylizacje komponujesz, pff! Psychoanalityk się znalazł, od razu widać, że samiec, zaraz wszystko mu się z popędami kojarzy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ej, a czy ta podłoga "w pasek" to nie jest podest po prostu? :>

#1639 23-08-2013 o 01h10

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Ja mam 1/3 mózgu, bo dwie pozostałe zabrały mi przyjaciółki. I o ile jedna z nich ciągle ze mną jest (i oby została do usranej śmierci, bo będzie nudno) tak druga stwierdziła, że po co jej przyjaźń i sobie poszła. Więc jestem wyjątkowo upośledzonym bezmózgiem, drogi Evilu <3
I nie wpędzajcie mnie w depresję. To, że perfidnie zerwałam nie znaczy, że nie szukam miłości i nie łamię się, że robię się za stara na nią, tak? D: Serio, nie mówcie mi w jak młodym wieku się zeszliście.

Ja Ci już Fox mówiłam, że na waszą 8 rocznicę przyjeżdżam z tortem. Potem na 15 i 22 i 29 i 36 etc xD

Kochane ANKIETA
http://www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=618144&uid=484783

Edit
Ok, ja wiem, że to podest, ale wygląda jak pasek, a nie podest. Powinien być zrobiony z podłogi się wyróżniającej, ot co.

Ktoś pisał, że I i II miejsce ma taką samą twarz. Nie wiem kim jesteś, ale zgadzam się z Tobą.

Edit 2
Zapomniałam o opcji "kochany" przy ankiecie.

Eviś, obawiam się, że jednak ta 1/3 to za dużo dla mnie, znacznie. Kto normalny w dzisiejszych czasach woli wierzyć w związki z rozsądku niż z miłości poza mną? Nikt!

Ostatnio zmieniony przez Amik (23-08-2013 o 01h14)

#1640 23-08-2013 o 01h11

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Poużywał? Skąd taki dobór słów, Nivato? Chcesz o tym porozmawiać? *Gładzi frojdowską brodę.*

Veri, wiesz, że próbuję. Ale mnie bijesz.

Amik, życie jest zaskakująco długie i zaskakująco zaskakujące, zanim się obejrzysz będziesz mieć mózgu aż za dużo.

Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (23-08-2013 o 01h12)

#1641 23-08-2013 o 01h13

Miss'wow
Lillien

Przepraszam bardzo, głos z widowni podnieść jednakoż muszę! XD *rączka uniosła się nieśmiało w górę* czy Pan Doktor szanowny mi tutaj nie tutaj zasugerować coś pragnie?

Widzę, żeśmy tu podobnie młodociani zaczynali, a więc Amiku, nie łam się! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1642 23-08-2013 o 01h14

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Bo masz swoją laleczkę i swoje ciuszki, od moich sio! Ubezwłasnowolnić byś mnie chciał, bo jestem spokojna!

To o mózgu zabrzmiało, jakby mógł pączkować. O.o

Ej, Amikamikamik, czy ja też mogę zagłosować, czy już mi nie wolno, bo mam globusoeklera? :c

#1643 23-08-2013 o 01h15

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Głosuj, Twoja opinia też się liczy!

A, specjalnie dla was związkowiczów (i znowu mi smutno, a już się wyleczyłam z "nikt mnie nie kocha, Gośka kupuj koty, Kinga wyjdź za mnie, Sandra weź zabij tych dwóch" to przez was mi to wraca! ;c) pozwalam na wiele głosów z tego samego IP! <3
(Tylko nie oszukujcie no! ;c)

#1644 23-08-2013 o 01h15

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Kajam się Evil. Faktycznie, męskie omdlenie to ujma na honorze D: Godnie zniosę pacnięcie wachlarzem w nos.
Jednakże zastanawia mnie co taki pojemnik na testosteron robił z iście damskim wachlarzykiem. Ale ja nic nie sugeruję, acz moje żądze utajnione pod wilgotnym recznikiem wyczuwają coś dziwnego XD

#1645 23-08-2013 o 01h16

Miss'wow
Kaiken
...

Nie wiem jak to się stało, że stanęłam na podium ale się cieszę z kasiorki i bardzo dobrego towarzystwa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png (z łezką w oku wspomina słowa do Scarlet, gdy pisała, że nie ma parcia na podium, a jak ma na nim stanąć to stanie się to w odpowiednim czasie i w adekwatnym stroju/udekorowanym pomieszczeniem).

#1646 23-08-2013 o 01h17

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Foxyś, nie offtopuj tak perfidnie! *lubibardzogaićFoxboonesąimienniczkamiaAminielubiswoichimienniczekiFoxjestwyjątkiemprzezcocierpikatusze*

Swoja drogą czy ktoś się zastanawiał, dlaczego te trofea są takie... Brzydkie? D:

#1647 23-08-2013 o 01h21

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Trofea to głęboka metafora pogoni za beztroską radością (rollercoaster) i słodyczą dzieciństwa (eklerek). *ponownie pada na tą kanapę, powalona własną elokwencją*

Amik, Ty mię nie demaskuj! I nie offtopuj, paskudniku XD

#1648 23-08-2013 o 01h23

Miss'wow
Lillien

Amik, nie goń mi baby, przez Ciebie na terapię do Evila musi chodzić! *bez obrazy Panie Doktorze xD*
(ale zapraszamy na tę 8, 15, 22, 29 i 36 rocznicę <3)

Ekleroglobusy są piękne, co to w ogóle za herezje! XD

Ostatnio zmieniony przez Lillien (23-08-2013 o 01h25)

#1649 23-08-2013 o 01h23

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Suń dy-upkę *zrzuca Foxyś i sama tam siada*
Cholera jasna, proponuję przenieść się na priva - zrobić nam chat, żebyśmy mogli rozmawiać po ludzku wszyscy o wszystkim, ale nie w parach a wszyscy? (Wiecie o co mi chodzi?)

Ja sądziłam, że to jest wyraz marzeń Nine o tronie.

#1650 23-08-2013 o 01h25

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Veri, jesteś taka spokojna, a sama nie jesteś lepsza! Żelazna dłoń w aksamitnej rękawiczce, kto tak o sobie mówi?

Ty już lepiej nic nie wyczuwaj, Fox, bo tu Lil patrzy i zaraz Ci tak wyciśnie ten ręczniczek, że Ci się odechce oglądać na mój wachlarz i dociekać szczegółów!

Lil, ja nic nie sugeruję. No, może poza tym, żebyś okiełznała tę tutaj, bo znów mdleje. Kto w tym związku nosi spodnie, że się tak dla bezczelnej pewności spytam? *Posyła Fox złośliwy uśmiech.*

Amik, to prawdopodobnie dlatego, że Nine nie potrafi rysować.

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 161