Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 161

#1701 28-08-2013 o 14h31

Miss'wow
Kaiken
...

nivata napisał

To sukienka. Wszystkie latające i kolorowe elementy stanowią całość, więc choć miss wygląda zjawiskowo to tylko ze względu na talent Nine w rysowaniu. Sama też mam tę kieckę, ale w innym kolorze. Autorka dodała jedynie motylki w tle, wachlarz i ozdobę na włosach.

Och, moje serce pękło... Ale z drugiej strony rozumiem, dlaczego dodała tyle a nie więcej od siebie. Sama sukienka w sobie jest bardzo ozdobna. Można przy niej łatwo przesadzić z dodatkami.

Szczerze mówiąc ta edycja finałów jest słaba. Gdyby można było w jakiś sposób ukrócić ten proceder "daj mi miss pop/deco pop", to pewnie jakość w obu kategoriach mocno by podskoczyła. Ale w jaki sposób można się pozbyć żebraczek, bo jak widać zgłaszanie komentarzy i wiadomości niewiele daje, bo robi to garstka osób...

#1702 28-08-2013 o 16h12

Miss'Żółtodziób
...

Jedna z moich faworytek się przebrała, na gorszeee ;__________;
Ale za to widzę, że ktoś zmienił strój, co to za pani w szarych pasiastych spodniach i z kotkiem? Ślicznie wygląda! Taki zwyklaczek, ale uroczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1703 28-08-2013 o 16h20

Miss'Żółtodziób
...

Temat przewodni dzisiejszych finałów: Naturyzm. Bądźmy naturalni i nie bójmy się pokazywać nasze ciała. xD

Jeśli chodzi o resztę, to nie mam raczej swych faworytów. Ubrania albo się powtarzają albo są średniego pomysłu, czyli to samo co u mnie zawsze. ^ ^''

#1704 28-08-2013 o 16h28

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

Ja nie rozumiem czemu aż tyle osób zawsze ubiera się w długie do ziemię czarne stroje? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png nie mógłby to być jakieś inny kolor dla odmiany? Mnie te wszystkie czarne Miss się znudziły. Nie wiem co to za moda na czerń..

#1705 28-08-2013 o 16h32

Miss'Żółtodziób
...

Preeti, ok, czerń to moja miłość, ale zaraz zmienię ciuchy, wypatruj mnie na defiladzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1706 28-08-2013 o 16h33

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Boli mnie że panna Komachi-Onozuka się przebrała D,: W poprzednim wdzianku wyglądała tak pięknie :c

Ostatnio zmieniony przez nelumi (28-08-2013 o 16h33)

#1707 28-08-2013 o 16h36

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Mi się żadne z jej wcieleń nie podobało. A Dyokira wygląda teraz jakby się urwała z Harajuku. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1708 28-08-2013 o 19h29

Miss'Żółtodziób
...

Wiecie co wam powiem, to wam powiem ale wam powiem.  Nie ma tego efektu: WOW! (dobra naturaliście mnie zaskoczyli i to bardzo ale tu raczej był efekt: WTF!) Mimo to mam swoje faworytki, których kreacje mi się spodobały a jedną z nich jest panienka Miyane, która ma śliczną fioletowo-czarną kreację.

#1709 28-08-2013 o 19h51

Miss'na całego
MaryKateAn
...
Miejsce: Warszawa

Ja mam swoje 3 faworytki tej defiliady, i mam nadzieję, że wygra któraś z nich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Są to:
1. Rosette ♥
2. Mersydis ♥
3. Solelei ♥

Szczęście jest jak motyl, gdy będziesz stać spokojnie może ci usiąść nawet na ramieniu...  

#1710 28-08-2013 o 20h31

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Dziękuję za wspieranie! Ależ mi teraz miło *rumieni się*. Życzę powodzenia!

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1711 28-08-2013 o 22h37

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Moimi faworytkami są
Evil
Dyokira
Rosette
Masakra
i oczywiście nagie miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1712 28-08-2013 o 23h43

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Przejrzałam jeszcze raz deco i zdecydowanie najbardziej podoba mi się ta łazienka:

Link do zewnętrznego obrazka

Czyja ona jest?

#1713 28-08-2013 o 23h55

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

effie chyba

#1714 29-08-2013 o 00h07

Miss'nieobczajona
effie
...

MOJA! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
nie będę skromna, też ją lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1715 29-08-2013 o 00h22

Miss'Żółtodziób
...

Ha, mnie też ta łazienka wpadła w oko i gorąco kibicuję żeby autorka pojawiła się na podium - według mnie to jedno z ładniejszych pomieszczeń na tego tygodniowej defiladzie. Bardzo przyjemna, jasna, przytulna. Mgła, jak po wyjściu z kąpieli. <3
effie, ale zasady BHP? Palące się świeczki przy zasłonach?

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (29-08-2013 o 00h23)

#1716 29-08-2013 o 00h52

Miss'nieobczajona
effie
...

Świeczki palące się są dalej od zasłon od tych niepalących się! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

To ja dorzucę coś od siebie i przedstawię moje ulubienice
//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5475.jpg

Nr 3, 4 i 5 uwielbiam, z tym że czwóreczka była ślicznie ubrana wczoraj po północy, a dziś jest po prostu ładna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1717 29-08-2013 o 09h09

Miss'na całego
Preeti
...

Oj, 4 to ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Dziękuję :*
Chodzi o ten strój co mam teraz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png zmieniłam spowrotem na tamten /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1718 29-08-2013 o 10h35

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Moim zdaniem już wygrały:
Link do zewnętrznego obrazka
Są rewelacyjne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Effie Twój numer jeden też znalazłby się na mojej liście gdyy nie to, że ten gorset jest okropny i psuje wszystko ;d

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1719 29-08-2013 o 10h53

Miss'na całego
MaryKateAn
...

Ta ostatnia dziewczyna to ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Po prostu dziękuję ci, że mnie wyróżniłaś :*
Dziękuję bardzo! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  I od razu mówię, że dziękuję też za każdy oddany głos! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (29-08-2013 o 10h58)

Szczęście jest jak motyl, gdy będziesz stać spokojnie może ci usiąść nawet na ramieniu...  

#1720 29-08-2013 o 13h44

Miss'nieobczajona
effie
...

Rkwcz, dwie ostatnie też chciałam wyróżnić, ale stwierdziłam, że zbyt dużo faworytek też nie mogę mieć, bo gdzie później satysfakcja, że któryś z moich typów wygrał? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Preeti, tak tak tak! Teraz wygląda o wiele śliczniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1721 29-08-2013 o 14h45

Miss'na całego
Preeti
...

Dziekuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png więc zostanę przy tej wersji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Cieszę się że komuś się to podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1722 29-08-2013 o 16h02

Miss'nieobczajona
effie
...

Pomyślałam, że podzielę się także moim typem do deco.
//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5510.jpg

Cudo!

#1723 29-08-2013 o 16h26

Miss'na całego
MaryKateAn
...

Ja tak samo myślę jak ty Effie co do Deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
I życzę Scarlet żeby wygrała! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1724 29-08-2013 o 16h42

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Dziękuje za to, że jestem czyjąś faworytką - co mnie bardzo zadziwia, ale także i cieszy ...

Hymm co do moich faworytek w konkursie miss, to są to panie wymienione już w tym wątku ... Nie znam nicków wszystkich pań, ale z tych co znam to podam
- @Solelei
- Rosette
- Evilisalive
- Preeti
- MaryKateAn
I wszystkie nagie miss ( z tych co znam to są to nelumi, Kaiken i Amik)

Co do deco to uwielbiam ogród @Salomona, grotę @Dyokira, łazienkę effie i Georgina, oraz sypialnię Aria. I cały dom @Samira - cudny japoński styl.

Reszty to nie znam, ale naszukałam się trochę z tymi nickami ... Bo skreenów nie chce robić na tym małym netbooku ...

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (29-08-2013 o 16h46)

#1725 29-08-2013 o 18h27

Miss'na całego
MaryKateAn
...

Miło mi, że jestem czyjąś faworytką! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dziękuję serdecznie, i dziękuję też za każdy oddany na mnie głos w finalistkach! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 161