Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 161

#976 07-08-2013 o 20h16

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Foxglove napisał

Może ja jestem jakaś wybredna, ale góra 8 mi się naprawdę podobało ^^'

Mi się spodobało tak z 5 sztuk ^__^

#977 07-08-2013 o 20h19

Miss'Żółtodziób
...

Mnie trochę zaskoczył ten pokój na górze mieszkania, bo tło to chyba niebo z chmurami, tak? Właścicielka się nie boi, że spadnie z góry, bez żadnej bramki, czy coś? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#978 07-08-2013 o 20h28

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

A wiesz Misa, że mam ten sam problem z tym pokojem? XD Jakiś utajony inspektor BHP się we mnie budzi jak to widzę XD

#979 07-08-2013 o 20h36

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Mnie ten pokój, a w zasadzie dach, również wpadł w oko. Wygląda jak jakieś laboratorium szalonego czarodzieja na szczycie jego wieży ^^ Bardzo duży plus za pomysłowość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#980 07-08-2013 o 20h39

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Widzę, że nie tylko mnie męczy ten brak barierki. xD
Generalnie był także inny pokój, który był dwu stopniowy, ale tak wysoko, była druga część, że aż zdziwiłam się. To już strach bez barierki. o:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#981 07-08-2013 o 22h07

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3591.jpg

To są moje jedyne serduszkowe faworytki z tego tygodnia. :< Była jeszcze jedna, ale sie przebrała w takie brzydactwo, że już jej nie kibicuję. D:

Btw. DAFUQ
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3593.jpg

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#982 07-08-2013 o 22h11

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

DAFUQ liczy na to, że ludzie łykną klona XD W końcu sporo osób myśli, że na podium można się dostać drugi raz. Zwłaszcza nowicjuszki.
Oby nie, proszę nie D:

#983 08-08-2013 o 11h03

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3638.jpg
Czadowy bar!

#984 08-08-2013 o 11h05

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ja bym raczej powiedziała, że to klub muzyczny. Taki gdzie grają dobry jazz ;] I zdecydowanie Rosette jak z zimowym ogrodem, nie zawodzi w dekorowaniu ^^

#985 08-08-2013 o 11h10

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

No racja, jazz club z dobrą muzą. Chętnie bym taki odwiedziła w swoim mieście, jakby był. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#986 08-08-2013 o 11h43

Miss'Żółtodziób
...

Sala klubowa jest wspaniała! W ogóle uwielbiam pomieszczenia z fortepianami. A jeszcze eleganckie połączenie czerwieni i czerni, plus ta sterylna nowoczesność. Naprawdę, jestem zachwycona. :)

Może tylko ścianę ceglastą dałabym z tyłu zamiast jednolitego koloru - przypominałaby wtedy w całości piwnicę. I jakoś dywanik pod schodami gryzie mnie w oczy. A tak to majstersztyk.

#987 08-08-2013 o 11h58

Miss'Żółtodziób
...

A ja myślałam, że to młodzieżowy brak. Ewentualnie taki klubik na przerwy jak na naszej uczelni, ale przyznam, że mieszkanko przykuło moją uwagę na wyborach. x3

#988 08-08-2013 o 12h18

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Dzięki wielkie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tak, założenie było jazzowe i bardzo mnie cieszy, że zostało dostrzeżone. Co do ściany- sprawdzałam z ceglastą, ale wtedy szczeble drabinki strasznie mieszały się z tłem, tak samo kieliszki wyglądały jakoś tak gorzej.
A jeśli chodzi o dywanik pod schodami- hm, jakoś tak przywykłam, że on tam jest. Wyobrażam sobie, że po zejściu do piwnicy, wita Cię miękki dotyk czerwonego niczym wino, puszystego dywanu, zaraz potem rozbrzmiewa jazzowa muzyka na żywo, na przykład Dave Brubeck, grana na pianinie, obok stoi saksofonista i wycina solo. Zza baru dobiega zapach świeżo parzonej kawy, stuka lód w szklanicach z whiskey, a przy jednym stoliku dwóch panów gra w karty, jeden z cygarem w zębach, oboje w eleganckich, ale nonszalanckich garniakach... *odpływa gdzieś w dal*

Ostatnio zmieniony przez Rosette (08-08-2013 o 13h29)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#989 09-08-2013 o 00h12

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Rosette, Lillien, GRATULACJE!! No w chociaż deco mnie nie zawodzi co tydzień, aż dwie moje faworytki na podium, BRAWO!

#990 09-08-2013 o 00h16

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Eee... jestem... bardzo zaskoczona. Moją jazzową piwniczkę wstawiłam do deco jako chwilowa podmianka dla, moim zdaniem, lepszego ogrodu. Dlatego w zasadzie w ogóle nie spodziewałam się żadnych wyników...
Jakoś tak nie umiem określić czy mnie to cieszy czy smuci /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#991 09-08-2013 o 00h21

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Nikt inny nie ma jazz clubu w mieszkaniu, zaskoczyłaś ludzi i wygrałaś! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#992 09-08-2013 o 00h27

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Ta piwniczka mi się już od dłuższego czasu podobała, więc to moim zdaniem zasłużone zwycięstwo, gratulacje Rosette.

Co do miss szkoda gadać, ale za to drugie miejsce to stylizacja której kibicowała. Ciesze się że chociaż jeden z moich typów został nagrodzony. Gratulacje dla Rococo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#993 09-08-2013 o 00h38

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Charlotte - dokładnie! Bardzo się ciesze z wygranej Roccoco, ale I i III miejsca są co najmniej dziwne. Zwłaszcza, że ponownie co do I miejsca sprawdza się zasada, że tylko strojne kiecki =.= (z czego tu mamy tylko górę i pasek inny, reszta od gwiazdy o ile się orientuję)

#994 09-08-2013 o 00h40

Miss'Żółtodziób
...

Kasyda napisał

Co, jak co, ale ja już mam faworytkę na następny finał deco. ^^
Serio, bardzo ładnie urządzony, subtelnie i z wyczuciem.

Chyba zostanę miejscowym prorokiem. ;]

Bardzo jestem zadowolona z wyników, Lillien, Rosette, moje gratulacje - w pełni zasłużone i uzasadnione podium! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ogródek uroczy, ale jak dla mnie nie na drugie miejsce.

Co do miss, może nie będę komentować. W stosunku do trzeciego miejsca mam mieszane uczucia, reszta zwyczajnie mi się nie podoba.

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (09-08-2013 o 00h41)

#995 09-08-2013 o 00h48

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Foxglove napisał

Charlotte - dokładnie! Bardzo się ciesze z wygranej Roccoco, ale I i III miejsca są co najmniej dziwne. Zwłaszcza, że ponownie co do I miejsca sprawdza się zasada, że tylko strojne kiecki =.= (z czego tu mamy tylko górę i pasek inny, reszta od gwiazdy o ile się orientuję)

Tak jak III jeszcze ujdzie tak co do pierwszego jestem w szoku, bo jaki piszesz to prawie strój gwiazdy z tym że zarówno pasek jak i bluzka są inne, ale na prawdę bez szału. Za samą sukienkę to już bym wolała na podium widzieć miss, która miała piękną koronkową sukienkę czarno-fioletową, a nie to...
Wielka szkoda, bo mam wrażenie że finalistki są wybierane losowo, bo aż mi się nie chce wierzyć w to I miejsce (bez urazy dla zwyciężczyni).

#996 09-08-2013 o 00h53

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja napisze wprost - dla mnie to podium to jakiś żart, a stylizacje są po prostu słabe i nieciekawe.

#997 09-08-2013 o 00h57

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Jakoś te I miejsca nie są udane od jakiegoś czasu. Ja bym naprawdę chętnie zobaczyła coś nowego, a nie w kółko kiecki, kiecki i jeszcze raz kiecki w dokładnie tym samym stylu. Ma być przepych, kreacja jak na czerwony dywan i podium gwarantowane. Rozumiem, że w każdym drzemie ta księżniczka, która uwielbia zwiewne lub bufiaste sukienki, ale ja lubię oryginalność w kreacjach. Niech to jest coś, na czym można oko uwiesić, a nie kolejna kiecka z całej plejady kiecek jakie trafiają na defiladę. A jak już sukienka czy spódnica, to niech są z pomysłem jak wspominana tu nie raz Addamsówna. A nie, że ja mam tydzień w tydzień deja vu i zaczynam się przekonywać do tego, że tu nie liczy się styl tylko za kim się więcej szmat wlecze po czerwonym dywanie. =.=

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (09-08-2013 o 00h58)

#998 09-08-2013 o 00h59

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Cieszę się z trofeum Roccoco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Była jedną z moich faworytek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#999 09-08-2013 o 01h00

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

A ja podobnie jak Fox, Evelyn oraz Charlotte kibicowałam Roccoco :) Moim zdaniem to piękna stylizacja - strój jest wyważony, przemyślany, dobrany. Plus, twarzyczki tej długo nie zapomnę - jest w niej coś bardzo charakterystycznego!

W deco cieszę się natomiast z obecności zarówno ogrodu jak i jazz clubu na podium - pomysłowe i świetnie zaplanowane, dokładnie tak powinno być!

No i... rany, tak bardzo dziękuję za wszystkie, WSZYSTKIE Wasze głosy i komentarze! Ogółem za całe to wsparcie - czuję się naprawdę zaszczycona, że mój pomysł tak bardzo przypadł Wam do gustu! :D Chciałabym Was teraz wszystkich tak cieplutko uściskać - wirtualnie więc to robię! Dziękuję raz jeszcze i kłaniam się ^^

Ostatnio zmieniony przez Lillien (09-08-2013 o 01h03)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1000 09-08-2013 o 07h50

Miss'Żółtodziób
...

Gratuluję dziewczyny! Do deco nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.

Może na podium miss trafiły znowu te same diamentowe i bogate stylizacje, ale tak też jest ładnie. Kolejna burżuazja na podium. Gratuluję. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 161