Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 161

#676 19-07-2013 o 13h07

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Jeśli chodzi o Deco - za Verite trzymałam kciuki od początku i cieszę się potwornie, że znalazła się na podium w tym tygodniu. Jej pokój jest świetny, fajna zabawa perspektywą i kreatywne łóżko w oddzielonej sypialni. Brawo!
Brawo w ogóle dla całego podium, bo wszystkie miejsca jak najbardziej zasłużone. Chociaż tutaj. ;_;

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#677 19-07-2013 o 13h25

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Evilisalive oczywiście masz rację tak jak i Kasyda. Tylko, że mi chodziło o krytykę osób, które próbowały coś dać od siebie i ubrały miss indywidualnie. Bo to że ktoś ma taki, a nie inny styl to jego sprawa i powinniśmy to uszanować. Natomiast czyjaś kopia nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem i nie wnosi nic nowego. Więc nawet w takim ubraniu pozytywnych stron znaleźć nie można bo nie jest to stylizacja własna ;d

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#678 19-07-2013 o 13h36

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

No cóż... konkurs Deco utrzymał poziom, graty i w ogóle dla zwyciężczyń, piękne pomieszczenia! Natomiast Miss... ehem... nie będę się rozpisywać, bo ręce opadają do samej ziemi.

krokodo napisał

Trochę żałuję, że na podium nie znalazła się na przykład dziewczyna ubrana jak z lat 20. albo pin-up girl, bo te stylizacje były naprawdę pomysłowe. W każdym razie, gratuluję wygranym.

Dziękuję pięknie za cudne słowa! Lata '20 też już się przebrały na zgoła inne klimaty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#679 19-07-2013 o 13h46

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Rosette, coś mi się wydaje, że Twoje lata 20. i moje 80. coś zaczęły - widziałam już na defiladzie hippiskę i pin upa w stylu mocno retro. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

edit
JAK MOŻNA ;_;

//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2423.jpg

Ostatnio zmieniony przez nivata (19-07-2013 o 13h52)

#680 19-07-2013 o 13h59

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

nivata napisał

Rosette, coś mi się wydaje, że Twoje lata 20. i moje 80. coś zaczęły - widziałam już na defiladzie hippiskę i pin upa w stylu mocno retro. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Gdzie co jak?! <poleciała na defiladę> Ni ma, nie znalazłam ;_; Nie miałabym absolutnie nic przeciwko takiemu urozmaiceniu finałów, jednakże byłabym smutna, gdybym zobaczyła swojego klona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#681 19-07-2013 o 17h31

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Nivata, nie ma nad czym płakać. To może być jakaś ośmiolatka nie pragnąca podium, tylko podpatrująca styl jaki się jej podobał.

#682 19-07-2013 o 17h34

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Rzeczywiście tym razem na podium nie ma nikogo komu dałabym choćby lubię. Zupełnie nie dla mnie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

#683 19-07-2013 o 23h35

Miss'na całego
Nabi
...
Miejsce: Fairy Glade

Nie podoba mi się to podium. Wszystkie laureatki po prostu są w długich sukienkach...Z tego wynika, że żeby być na podium wystarczy założyć sukienkę, znaleźć pierwszą lepszą fryzurę, ewentualnie buty i biżuterię i tyle. Zero inwencji twórczej, ciekawego pomysłu...A szkoda, bo tyle niesamowitych stylizacji można tu stworzyć...
Mieszkania natomiast bardzo mi się podobają, nie wygrała moja faworytka, jednak wszystkie trzy są prześliczne i zasługują na podium. ^_^

#684 20-07-2013 o 00h06

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Beth się przebrała, ale wygrała w stylizacji z krótką spódnicą i żakietem.

#685 20-07-2013 o 00h26

Miss'Żółtodziób
...

Nabi napisał

Nie podoba mi się to podium. Wszystkie laureatki po prostu są w długich sukienkach...Z tego wynika, że żeby być na podium wystarczy założyć sukienkę, znaleźć pierwszą lepszą fryzurę, ewentualnie buty i biżuterię i tyle. Zero inwencji twórczej, ciekawego pomysłu...A szkoda, bo tyle niesamowitych stylizacji można tu stworzyć...
Mieszkania natomiast bardzo mi się podobają, nie wygrała moja faworytka, jednak wszystkie trzy są prześliczne i zasługują na podium. ^_^

I nie zapominaj, że im szersza tym lepsza... ponoć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
W ogóle to chodzi o to by rzucać się w oczy, być pstrokatym, lub mieć nietypowy styl poza wyglądem z ulicy, czyli gotki, lolity, arystokratki lub Chinki (to ostatnie już jest przereklamowane...wiem to, wiem).

Miło tu wrócić po długiej przerwie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#686 24-07-2013 o 00h00

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Trollowanie finałów przede mnie i Masakra uważam za otwarte!
Jak wam się podobają nasze wdzianka? (Wielkie dzięki dla Kouki! Gdyby nie ona zostałabym w "moim pierwszym stroju" i szarfie xD)

W przyszłym tygodniu będzie temat zwyczajny (ale dziwny), za to za dwa i trzy tygodnie... Oby tylko nikt z nas na podium nie trafił. Bo to co przygotowałyśmy i przygotowujemy... Będzie się działo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#687 24-07-2013 o 00h02

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Trollujecie w szarfach, niecnoty? xd

#688 24-07-2013 o 00h02

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ludzie, głosować na Amika i Masakrę! Te stylizacje zasługują na podium, toż to piękne, nowatorskie, to prawdziwa moda prosto z Vogue! XD

#689 24-07-2013 o 00h05

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

nivata - ano. Chciałam się ubrać w pierwszy strój u walnąć szarfę - "cooo, jak mogła wygrać nie mając ciuchów?!" Ale tak jest lepiej <333

Foxglove - nie kuś ludzi, jak wygramy nie będzie wiesz czego za 2 tygodnie!

#690 24-07-2013 o 00h06

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Amik, ale z drugiej strony stanie na podium to 7 dni kiedy możecie codziennie świecić czymś pięknym inaczej XD

#691 24-07-2013 o 00h09

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

...Jestem zbyt leniwa, by robić stylizacje tak często! Poza tym stylizacje "na później" muszą być mega! ;c

#692 24-07-2013 o 00h16

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ja zapomniałam,ze to od dzisiaj są wybory /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png, w deco widziałam kilka kuchni/kuchń nie wiem jak się pisze poprawnie. Amik i Masakra macie świetne stylizacje

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#693 24-07-2013 o 00h16

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Em, może mam bystrość rybki akwariowej... ale na czym niby ma ten trolling teraz polegać?

YooSti, "kuchń", jakie słodkie słowo.XD Odmienia się "kuchni".

Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (24-07-2013 o 00h17)

#694 24-07-2013 o 00h20

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Aaw, YooSti, to tak słodko brzmi <3 Ale naucz się polskiej odmiany! Stara jesteś, powinnaś umieć pisać! }:>

Evilisalive - ehem, chodzi o to, że ktoś źle ubrany ma już szarfę zwycięzcy na sobie. Dużo osób sądzi, że na podium można trafić dwa razy, przynajmniej takie wnioski można wyciągnąć z ostatnich dni, więc... Hyhyhy.
Ale "trollingi" następnych tygodni będą lepsza, o ile nikt z zadeklarowanych nie zdobędzie podium lub jakimś trafem akurat do finałów nie trafi. (Wierzcie mi, wysyp tematycznych stylizacji będzie piękny *____*)

Mafia musi się pobawić.

Ach, jak ktoś trafi na finałach na mnie obok Masakry to niech zrobi screena i mi prześle, proszę. Bo klikam i klikam i nie mogę trafić na taką konfigurację ;c

#695 24-07-2013 o 00h26

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Atak kimon w finałach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#696 24-07-2013 o 00h26

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ojj czepiacie się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ... chciałam,żeby dobrze brzmiało, a że nie chciało mi się sprawdzać to napisałam dwie wersje. Później będę siedzieć ze słownikiem.
(leci na finały polować na Amik i Masakre)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#697 24-07-2013 o 00h44

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Atak kimon w finałach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ej, wypraszam sobie! Ja nie kimono a dostałam się. xD
Nie zapominaj o lolitach i gotkach. To też u nas tradycja. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Raaaany! Amik i Masakra ma swoją eskortę do głosowana. No fair!! xD

Ostatnio zmieniony przez Misa (24-07-2013 o 00h45)

#698 24-07-2013 o 01h05

Miss'wow
Kaiken
...

Weszłam na defiladę chwilę po północy. Z radością stwierdziłam, że mnie tam nie ma. Udałam się do szafy by sklecić nową stylówę, wracam na defiladę i tak spokojnie z 1/3 już nie poznaje.
A chciałam napisać, że ładniutkie dziewczęta się w tym tygodniu dostały, to mi plany pokrzyżowały.
Faktycznie sporo kimon, do tego komplety. No cóż, zobaczymy kto stanie na podium. A trolling bardzo mi przypadł do gustu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#699 24-07-2013 o 07h33

Miss'całkiem całkiem
Shera
...

Osobiście podoba mi się tam niewiele osób, w tym (wybaczcie, muszę napisać ;P):
- miss, która ma na sobie pandę i fioletowe kwiaty we włosach,
- miss w długiej jasnofioletowej sukni, z parasolką w ręku i kwiatkiem we włosach
- Solelei /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
- przeurocza miss w niebieskim, dziecięcym stroju, piegach i kotku na ramionach ♥ (ktoś zna jej nick?)
- miss w długiej szarej sukni odsłaniającej nogę, z szalem, białą torebką i krótkiej fryzurze (kto to?)

Te mi się najbardziej podobają. A reszta - albo troszkę mniej, albo w ogóle, albo nie zwróciłam uwagi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Shera (24-07-2013 o 07h35)

#700 24-07-2013 o 09h23

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Shera:
♥ Panda i kwiatki: //www.missfashion.pl/profile/kaede,581.htm
♥ jasnofioletowa: //www.missfashion.pl/profile/kaede,3890.htm
♥ niebieski i kotek: //www.missfashion.pl/profile/kaede,2708.htm
♥ szara: //www.missfashion.pl/profile/kaede,12356.htm - tylko fryzura się nie zgadza, ale chyba o nią chodziło?
Ogółem polecam blogusia, wrzuciłyśmy instrukcję jak zidentyfikować podobającą się nam miss <3

No nie jest najgorzej, ale pośladków nie urywa. Kila dziewcząt do zakładek trafiło, popołudniu sprawdzę czy wyglądają tak samo i polecę dać "lubię" (i pisać maila o bycie faworytką do jednej z nich ;3)

Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 161