Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 161

#651 18-07-2013 o 13h19

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

A co to za misja, że tak się chudnie? I jak wyglada wychudzona miss? Ubrania na niej wiszą? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#652 18-07-2013 o 23h25

Miss'wow
Kaiken
...

Już coraz bliżej wyników, ciekawe czy któraś z moich faworytek trafi na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#653 18-07-2013 o 23h26

Miss'Żółtodziób
...

Oj ja także mam faworytkę, mam nadzieję, że trafi na podium jeśli nie, zdenerwuje się^^

#654 18-07-2013 o 23h35

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Szczerze mówiąc chciałabym albo trafić na podium, albo nie dostawać się do finałów, bo potem niepotrzebnie marnuję czas i nerwy na wieczne przeglądanie finalistek i wygrażanie pięścią, jak któraś ma choć jeden element stroju taki jak ja. :<

#655 18-07-2013 o 23h46

Miss'wow
Kaiken
...

To musisz mnie nie cierpieć skoro obie mamy fartuszki

#656 18-07-2013 o 23h50

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ale na szczęście użyte w kompletnie innych stylizacjach i kolorach, więc nie rzuca się to tak w oczy jak np. w przypadku dwóch identycznych zestawów, które widziałam bodajże wczoraj. 8D

Ostatnio zmieniony przez nivata (18-07-2013 o 23h50)

#657 18-07-2013 o 23h53

Miss'wow
Kaiken
...

nivata napisał

Ale na szczęście użyte w kompletnie innych stylizacjach i kolorach, więc nie rzuca się to tak w oczy jak np. w przypadku dwóch identycznych zestawów, które widziałam bodajże wczoraj. 8D

To prawda. Jak to jest jeden z dodatków, użyty w zupełnie innej stylizacji to nie rzuca się tak bardzo w oczy. Gorzej jak są identyczne stylizację, tylko z paroma innymi dodatkami. To wówczas wygląda bardzo źle.

Jeszcze 9 minut do północy już nie mogę się doczekać, aby zobaczyć podium.

#658 18-07-2013 o 23h56

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Przyznam szczerze, że też jestem bardzo ciekawa wyniku. Trzymam kciuki za swoje faworytki przez te ostatnie minuty, a po ogłoszeniu wyników biegnę natychmiast ubrać swoje fatałaszki z lat 80. <3

edit
No i jestem kompletnie niezadowolona, żadna z moich faworytek nie zajęła miejsca. :<

Ostatnio zmieniony przez nivata (19-07-2013 o 00h09)

#659 19-07-2013 o 00h10

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Gratulujemy Micky! Drugi tydzień z rzędu podium... =.=

#660 19-07-2013 o 00h13

Miss'wow
Kaiken
...

przyznam, że czuję się trochę zawiedziona, że żadna z moich faworytek nie trafiła na podium... no ale trudno.

#661 19-07-2013 o 00h16

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Moje też faworytki się nie dostały. Ale żeby drugi raz z rzędu trafiła się taka sama/podobna stylizacja i miss z gęby(sorry ale jakoś nie mogę inaczej tego nazwać). Toż to po prostu rzenuła.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#662 19-07-2013 o 00h16

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Ja też jest zawiedziona trochę, bo miałam zupełnie inne faworytki .. Akurat trzy...

#663 19-07-2013 o 00h17

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Szczerze mówiąc poza Małą to stylizacje są średnie i naprawdę były ładniejsze / lepiej dopracowane / bardziej widowiskowe / COKOLWIEK. ._.

#664 19-07-2013 o 00h20

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

YooSti napisał

Moje też faworytki się nie dostały. Ale żeby drugi raz z rzędu trafiła się taka sama/podobna stylizacja i miss z gęby(sorry ale jakoś nie mogę inaczej tego nazwać). Toż to po prostu rzenuła.

Widać ta stylizacja i twarz trafiają w gusta głosujących, ale to i tak dość przykra sprawa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Moje faworytki również nie zostały nagrodzone /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png No nic, może za tydzień. W kazdym razie, pierwsze miejsce miało bardzo ładne i przemyślane stroje, tylko twarz i fryzura nie do końca mi pasowały, więc mimo że typowałam inaczej, aż tak rozczarowana nie jestem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Kaede (19-07-2013 o 00h23)

#665 19-07-2013 o 00h20

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ja uważam osobiście, że żadna nie urywa odwłoka. Beth ma ładną stylizację, ale trochę zbyt monotonną. Ciemniejsza spódniczka i od razu byłoby żywiej. O Micky II się nawet wypowiadać nie będę, bo to jakiś kompletny żal. A Mała trochę mi wygląda jakby się zaplątała w za dużą ilość zasłonek. Było parę lepszych stylizacji. Już właściwie tylko Beth bym z tej ekipy zostawiła na podium.

#666 19-07-2013 o 00h23

Miss'Żółtodziób
...

Ja się nie zgadzam ze zwyciężczyniami..podoba mi się jedynie pierwsze miejsce, ale reszta..katastrofa.

#667 19-07-2013 o 00h29

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Fascynujące... I o ile mogłem myśleć we francuskiej grze, że tego typu panny wygrywają dzięki głosom stada dziewięciolatek, tak przyczyny takiego wyglądu polskiego podium nie rozumiem. Przecież tu graczy jest nieporównywalnie mniej. A w każdym razie nie sądzę, żebyśmy mieli ponad sto pięćdziesiąt aktywnych dziewięciolatek o.o

Ale Małej oczywiście gratuluję, bo ona na podium w moim odczuciu zasłużyła.^ ^ Jeśli coś dało się z tą bajeczną sukienką zrobić, to tylko to, co ona z nią zrobiła.

#668 19-07-2013 o 00h35

Miss'całkiem całkiem
krokodo
Lis-stalker

Trochę żałuję, że na podium nie znalazła się na przykład dziewczyna ubrana jak z lat 20. albo pin-up girl, bo te stylizacje były naprawdę pomysłowe. W każdym razie, gratuluję wygranym.

Ostatnio zmieniony przez krokodo (19-07-2013 o 00h39)

#669 19-07-2013 o 00h43

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

krokodo napisał

Trochę żałuję, że na podium nie znalazła się na przykład dziewczyna ubrana jak z lat 20. albo pin-up girl, bo te stylizacje były naprawdę pomysłowe. W każdym razie, gratuluję wygranym.

Przebrany już pin-up dziękuje za docenienie. ;_; <3

#670 19-07-2013 o 02h11

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Weszłam na podium i myślałam, że mi oczy wypadną z orbit jak zobaczyłam podium... Wiem, że ostatnio byłam przeciwna krytyce, ale drugie miejsce to... Przesada, przegięcie i wszystko tym podobne razem wzięte. Jak mogła wygrać stylizacja w całości skopiowana od Micky(?) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Zero starań.
Od razu jak zobaczyłam na defiladzie pannę w białych włosach wiedziałam, że wygra bo robiła zdecydowanie największy szał, a miejsce 3 powinno być o jedno wyżej. Poza tym 3stylizacja również od początku mi się podobała.

Wracając do pierwszego tematu... Nie wiem jak, nie wiem dlaczego. Załamałam ręce...

Ostatnio zmieniony przez rkwcz (19-07-2013 o 02h12)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#671 19-07-2013 o 06h43

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Mała była moją faworką, kilka dni wcześniej miała jeszcze ładniejszą suknię, a jej fryzura od dawna mi się podobała. Drugie miejsce rzeczywiście nieciekawe, ale może zmieniła wczoraj kieckę i teraz trudno stwierdzić czy za tą stylizacje dostała tyle głosów (już kiedyś była o tym dyskusja). A 3 też mi się nawet podoba, jak to ktoś przede mną stwierdził, odwłoka nie urywa, ale jest spoko.

#672 19-07-2013 o 07h55

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Biorąc pod uwagę, jak wiele osób nie orientuje się, że każda misska może posiadać tylko jedno trofeum, nie zdziwiłabym się, gdyby głosujący na klona Micky myśleli, że to ona. W poprzednim tygodniu odebrałam wiele życzeń zawędrowania wyżej na następnym podium i gdy teraz patrzę na wyniki, nagle sytuacja ta jest dla mnie calkiem jasna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Tak naprawdę nie rozumiem tylko jednego... Czy zwycięstwo nie smakuje lepiej, gdy jest zdobyte zasłużenie - swoim pomysłem, nie ubieraniem się pod publiczkę, itd.? Tu chyba o to powinno chodzić, a nie o wdrapanie się na szczyt za wszelką cenę.

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#673 19-07-2013 o 08h03

Miss'Żółtodziób
...

Czytając wasze wypowiedzi i pamiętając alergiczne reakcje na moją zeszłotygodniową krytykę, śmiać się chce. Teraz jakoś nikt się nie przejmuje gratulacjami, wszyscy jadą po zwyciężczyniach, że przesada, że żal. Ja się w pełni zgadzam, podium jest jednym wielkim rozczarowaniem, ale bardzo nie lubię hipokryzji.

Właśnie, co do mojej opinii, powtórzę kontrowersyjną frazę sprzed tygodnia (z identycznym uzasadnieniem, które pojawiło się później):

Nie znam się na przebiegu defilad, nad tym jakie powinny być komplety, ale trzy nagrodzone misski są ubrane bez polotu i nudnie. Owszem, są w miarę estetycznie stonowane, ale były o wiele ciekawsze kreacje i szkoda, że nie zostały docenione.

Mała się jeszcze stara bronić, choć jest zupełnie nie w moim typie. Czym dla mnie powinna być zwycięska kreacja już pisałam - przede wszystkim wnosić coś nowego. Czuję, że te powielają schemat z zeszłego tygodnia i są strasznie banalne.

Pomimo, że zupełnie stylizacje nie trafiają w moje gusta, serdecznie gratuluje zwyciężczyniom - najwidoczniej sporej większości spodobały się, więc jest to ich sukces.

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (19-07-2013 o 08h23)

#674 19-07-2013 o 12h54

Miss'Żółtodziób
...

Z drugiej strony kiedy wygrywają tylko i wyłącznie stroje gotyckie też nie ma w tym nic nowego i ciekawego. Co tydzień mniej więcej to samo, tylko jedna typowa suknia gotycka zamieniona na gorset z typową spódnicą. I wszędzie niemal barokowa przesada. Jakkolwiek teraźniejsze podium rzeczywiście nie zachwyca i nie ma w nich nic specjalnego tak nie da się ukryć, że w stosunku do tego, co się w finałach głównie zdarza jest to jakaś nowość.

#675 19-07-2013 o 12h59

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Jest subtelna różnica pomiędzy podium w tym tygodniu, a podium w tamtym tygodniu. Różnica opiera się o kwestię stylu, a jeszcze mocniej o kwestię drugiego miejsca na podium. W tamtym tygodniu wiele można było dziewczynom zarzucić, ale Vixa i Lilien mają własny styl, a ich kreacje wskazywały na wkład pracy kreatywnej, tylko drugie miejsce zajęte przez Micky było wielkim rozczarowaniem, bo świeciło kompletem. W tym tygodniu własny styl posiada tylko Mała, Beth ubrała kilka bezpiecznych, względnie pasujących do siebie beżowych ciuszków, co stylem trudno nazwać, a martak111 jest chodzącą kopią Micky w sukience, prawie niewidocznej biżuterii i z niepasującą torebką. W tamtym tygodniu Micky można było uznać za nieszczęśliwy "przypadek", ale w tym tygodniu dwa miejsca, zajęte przez kreacje kłócące się z tak rozumianą ideą gry, jak rozumie ją większość, są przykre.

Ale z drugiej strony Kasyda dobrze przypomniała, większość wypowiadających się powyżej osób mogła by się zastanowić nad konstruktywnością swoich postów.;P

Cieszy mnie za to finał deco.^ ^ Tam poziom widać jak na dłoni, wszystkie mieszkania są każdorazowo warte uwagi i z finału na finał lepsze. Z moich faworytek brakuje tylko jednej na podium, ale to nic, w przyszłym tygodniu je dostanie, tak myślę.

Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (19-07-2013 o 13h03)

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 161