A co to za misja, że tak się chudnie? I jak wyglada wychudzona miss? Ubrania na niej wiszą? 

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 161
A co to za misja, że tak się chudnie? I jak wyglada wychudzona miss? Ubrania na niej wiszą? 

Już coraz bliżej wyników, ciekawe czy któraś z moich faworytek trafi na podium 

Oj ja także mam faworytkę, mam nadzieję, że trafi na podium jeśli nie, zdenerwuje się^^
Szczerze mówiąc chciałabym albo trafić na podium, albo nie dostawać się do finałów, bo potem niepotrzebnie marnuję czas i nerwy na wieczne przeglądanie finalistek i wygrażanie pięścią, jak któraś ma choć jeden element stroju taki jak ja. :<

To musisz mnie nie cierpieć skoro obie mamy fartuszki
Ale na szczęście użyte w kompletnie innych stylizacjach i kolorach, więc nie rzuca się to tak w oczy jak np. w przypadku dwóch identycznych zestawów, które widziałam bodajże wczoraj. 8D
Ostatnio zmieniony przez nivata (18-07-2013 o 23h50)

nivata napisał
Ale na szczęście użyte w kompletnie innych stylizacjach i kolorach, więc nie rzuca się to tak w oczy jak np. w przypadku dwóch identycznych zestawów, które widziałam bodajże wczoraj. 8D
Przyznam szczerze, że też jestem bardzo ciekawa wyniku. Trzymam kciuki za swoje faworytki przez te ostatnie minuty, a po ogłoszeniu wyników biegnę natychmiast ubrać swoje fatałaszki z lat 80. <3
edit
No i jestem kompletnie niezadowolona, żadna z moich faworytek nie zajęła miejsca. :<
Ostatnio zmieniony przez nivata (19-07-2013 o 00h09)

Gratulujemy Micky! Drugi tydzień z rzędu podium... =.=
przyznam, że czuję się trochę zawiedziona, że żadna z moich faworytek nie trafiła na podium... no ale trudno.
Moje też faworytki się nie dostały. Ale żeby drugi raz z rzędu trafiła się taka sama/podobna stylizacja i miss z gęby(sorry ale jakoś nie mogę inaczej tego nazwać). Toż to po prostu rzenuła.

Ja też jest zawiedziona trochę, bo miałam zupełnie inne faworytki .. Akurat trzy...
Szczerze mówiąc poza Małą to stylizacje są średnie i naprawdę były ładniejsze / lepiej dopracowane / bardziej widowiskowe / COKOLWIEK. ._.

YooSti napisał
Moje też faworytki się nie dostały. Ale żeby drugi raz z rzędu trafiła się taka sama/podobna stylizacja i miss z gęby(sorry ale jakoś nie mogę inaczej tego nazwać). Toż to po prostu rzenuła.

No nic, może za tydzień. W kazdym razie, pierwsze miejsce miało bardzo ładne i przemyślane stroje, tylko twarz i fryzura nie do końca mi pasowały, więc mimo że typowałam inaczej, aż tak rozczarowana nie jestem
Ostatnio zmieniony przez Kaede (19-07-2013 o 00h23)
Ja uważam osobiście, że żadna nie urywa odwłoka. Beth ma ładną stylizację, ale trochę zbyt monotonną. Ciemniejsza spódniczka i od razu byłoby żywiej. O Micky II się nawet wypowiadać nie będę, bo to jakiś kompletny żal. A Mała trochę mi wygląda jakby się zaplątała w za dużą ilość zasłonek. Było parę lepszych stylizacji. Już właściwie tylko Beth bym z tej ekipy zostawiła na podium.
Ja się nie zgadzam ze zwyciężczyniami..podoba mi się jedynie pierwsze miejsce, ale reszta..katastrofa.
Fascynujące... I o ile mogłem myśleć we francuskiej grze, że tego typu panny wygrywają dzięki głosom stada dziewięciolatek, tak przyczyny takiego wyglądu polskiego podium nie rozumiem. Przecież tu graczy jest nieporównywalnie mniej. A w każdym razie nie sądzę, żebyśmy mieli ponad sto pięćdziesiąt aktywnych dziewięciolatek o.o
Ale Małej oczywiście gratuluję, bo ona na podium w moim odczuciu zasłużyła.^ ^ Jeśli coś dało się z tą bajeczną sukienką zrobić, to tylko to, co ona z nią zrobiła.
Trochę żałuję, że na podium nie znalazła się na przykład dziewczyna ubrana jak z lat 20. albo pin-up girl, bo te stylizacje były naprawdę pomysłowe. W każdym razie, gratuluję wygranym.
Ostatnio zmieniony przez krokodo (19-07-2013 o 00h39)
krokodo napisał
Trochę żałuję, że na podium nie znalazła się na przykład dziewczyna ubrana jak z lat 20. albo pin-up girl, bo te stylizacje były naprawdę pomysłowe. W każdym razie, gratuluję wygranym.

Weszłam na podium i myślałam, że mi oczy wypadną z orbit jak zobaczyłam podium... Wiem, że ostatnio byłam przeciwna krytyce, ale drugie miejsce to... Przesada, przegięcie i wszystko tym podobne razem wzięte. Jak mogła wygrać stylizacja w całości skopiowana od Micky(?)
Zero starań.
Od razu jak zobaczyłam na defiladzie pannę w białych włosach wiedziałam, że wygra bo robiła zdecydowanie największy szał, a miejsce 3 powinno być o jedno wyżej. Poza tym 3stylizacja również od początku mi się podobała.
Wracając do pierwszego tematu... Nie wiem jak, nie wiem dlaczego. Załamałam ręce...
Ostatnio zmieniony przez rkwcz (19-07-2013 o 02h12)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Mała była moją faworką, kilka dni wcześniej miała jeszcze ładniejszą suknię, a jej fryzura od dawna mi się podobała. Drugie miejsce rzeczywiście nieciekawe, ale może zmieniła wczoraj kieckę i teraz trudno stwierdzić czy za tą stylizacje dostała tyle głosów (już kiedyś była o tym dyskusja). A 3 też mi się nawet podoba, jak to ktoś przede mną stwierdził, odwłoka nie urywa, ale jest spoko.
Biorąc pod uwagę, jak wiele osób nie orientuje się, że każda misska może posiadać tylko jedno trofeum, nie zdziwiłabym się, gdyby głosujący na klona Micky myśleli, że to ona. W poprzednim tygodniu odebrałam wiele życzeń zawędrowania wyżej na następnym podium i gdy teraz patrzę na wyniki, nagle sytuacja ta jest dla mnie calkiem jasna 
Tak naprawdę nie rozumiem tylko jednego... Czy zwycięstwo nie smakuje lepiej, gdy jest zdobyte zasłużenie - swoim pomysłem, nie ubieraniem się pod publiczkę, itd.? Tu chyba o to powinno chodzić, a nie o wdrapanie się na szczyt za wszelką cenę.

Czytając wasze wypowiedzi i pamiętając alergiczne reakcje na moją zeszłotygodniową krytykę, śmiać się chce. Teraz jakoś nikt się nie przejmuje gratulacjami, wszyscy jadą po zwyciężczyniach, że przesada, że żal. Ja się w pełni zgadzam, podium jest jednym wielkim rozczarowaniem, ale bardzo nie lubię hipokryzji.
Właśnie, co do mojej opinii, powtórzę kontrowersyjną frazę sprzed tygodnia (z identycznym uzasadnieniem, które pojawiło się później):
Nie znam się na przebiegu defilad, nad tym jakie powinny być komplety, ale trzy nagrodzone misski są ubrane bez polotu i nudnie. Owszem, są w miarę estetycznie stonowane, ale były o wiele ciekawsze kreacje i szkoda, że nie zostały docenione.
Ostatnio zmieniony przez Kasyda (19-07-2013 o 08h23)
Z drugiej strony kiedy wygrywają tylko i wyłącznie stroje gotyckie też nie ma w tym nic nowego i ciekawego. Co tydzień mniej więcej to samo, tylko jedna typowa suknia gotycka zamieniona na gorset z typową spódnicą. I wszędzie niemal barokowa przesada. Jakkolwiek teraźniejsze podium rzeczywiście nie zachwyca i nie ma w nich nic specjalnego tak nie da się ukryć, że w stosunku do tego, co się w finałach głównie zdarza jest to jakaś nowość.
Jest subtelna różnica pomiędzy podium w tym tygodniu, a podium w tamtym tygodniu. Różnica opiera się o kwestię stylu, a jeszcze mocniej o kwestię drugiego miejsca na podium. W tamtym tygodniu wiele można było dziewczynom zarzucić, ale Vixa i Lilien mają własny styl, a ich kreacje wskazywały na wkład pracy kreatywnej, tylko drugie miejsce zajęte przez Micky było wielkim rozczarowaniem, bo świeciło kompletem. W tym tygodniu własny styl posiada tylko Mała, Beth ubrała kilka bezpiecznych, względnie pasujących do siebie beżowych ciuszków, co stylem trudno nazwać, a martak111 jest chodzącą kopią Micky w sukience, prawie niewidocznej biżuterii i z niepasującą torebką. W tamtym tygodniu Micky można było uznać za nieszczęśliwy "przypadek", ale w tym tygodniu dwa miejsca, zajęte przez kreacje kłócące się z tak rozumianą ideą gry, jak rozumie ją większość, są przykre.
Ale z drugiej strony Kasyda dobrze przypomniała, większość wypowiadających się powyżej osób mogła by się zastanowić nad konstruktywnością swoich postów.;P
Cieszy mnie za to finał deco.^ ^ Tam poziom widać jak na dłoni, wszystkie mieszkania są każdorazowo warte uwagi i z finału na finał lepsze. Z moich faworytek brakuje tylko jednej na podium, ale to nic, w przyszłym tygodniu je dostanie, tak myślę.
Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (19-07-2013 o 13h03)