Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 161

#3251 03-12-2014 o 18h45

Miss'ok
Dhara
...
Miejsce: New Delhi

ErinBlack napisał

Bardzo mnie to irytuje. Osobiście bardzo lubię pomieszczenie designerjust, ale tam miss jest wiecznie widoczna niestety /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

A po przejrzeniu finałów moją faworytką w Deco jest Pela. Kocham to pomieszczenie <3

Zwróciłam już wcześniej uwagę na te wnętrze, ale rzeczywiście jest ono popsute widoczną Miss. Szkoda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png  Tak czy inaczej życzę jej szczęścia w konkursie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3252 03-12-2014 o 18h50

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Czy tylko mi się wydaje, że ostatnio wzrosła jakość finałów deco, a lekko spadła fashion? Od pewnego czasu w finałach fashion prawie w ogóle nie przyznaję serduszek... To jest smutne... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#3253 03-12-2014 o 18h55

Miss'ok
Dhara
...

Iremi napisał

Czy tylko mi się wydaje, że ostatnio wzrosła jakość finałów deco, a lekko spadła fashion? Od pewnego czasu w finałach fashion prawie w ogóle nie przyznaję serduszek... To jest smutne... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Muszę przyznać ci racje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Mam wrażenie, że wiele stylizacji się powtarza i niektóre są aż przepakowane wszystkim. Oczywiście są jeszcze perełki na które głosuje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3254 03-12-2014 o 19h00

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

I tu się z wami zgodzę, o wiele przyjemniej mi się przegląda Deco i tam rozdaję najwięcej serduszek i gwiazdek, jeśli o finały miss chodzi to podoba mi się może z 10 stylizacji.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3255 03-12-2014 o 19h07

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Myślę, że po prostu wiele użytkowniczek doszło do takiego momentu w grze, gdzie zaczęły być na tyle majętne (/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png) aby móc swobodnie stroić nie tylko swoją Miss ale też mieszkanka. Skoro osiągnęły już trofeum w wyborach Miss to czas najwyższy sięgnąć po kolejne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dodatkowo, nowe mebelki (zwłaszcza łóżka) i akcesoria są naprawdę ładne, inspirujące i dają wiele możliwości aranżacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3256 03-12-2014 o 19h28

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Jestem na telefonie i podczas przeglądania (po raz kolejny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ) defilady finalistek fashion strona mi się przesunęła i zamiast kliknąć strzałkę, zagłosowałam na Miss, która mi się nie podoba... ;-; I co ja teraz zrobię ze swoim życiem?

PS. designerjust zmieniła swój pokój na defiladę, ale tam też jej Miss jest "widoczna" (zresztą i tak tamten pokój był moim zdaniem dużo lepszy) ;(

Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-12-2014 o 20h08)

#3257 03-12-2014 o 20h16

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Tak, poziom wyborów fashion spada... jak już się pojawiają komplety od gwiazd czy Nine w ilości większej niż 3 to coś się dzieje ;D

A tu moje faworytki :
http://i60.tinypic.com/2gt8z1s.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3258 03-12-2014 o 20h24

Miss'ok
Dhara
...

Iremi napisał

Jestem na telefonie i podczas przeglądania (po raz kolejny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ) defilady finalistek fashion strona mi się przesunęła i zamiast kliknąć strzałkę, zagłosowałam na Miss, która mi się nie podoba... ;-; I co ja teraz zrobię ze swoim życiem?

PS. designerjust zmieniła swój pokój na defiladę, ale tam też jej Miss jest "widoczna" (zresztą i tak tamten pokój był moim zdaniem dużo lepszy) ;(

Szkoda. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png Wcześniejszy pokój było o niebo lepszy.

#3259 03-12-2014 o 20h51

Miss'na całego
Yuki18
...

Czy ktoś wpadł na pomysł aby do niej napisać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Każdy biadoli a rozwiązanie jest proste. Jeżeli nikt jeszcze nie napisał to nie szkodzi mi zasugerować jej zmianę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#3260 03-12-2014 o 21h33

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Właśnie rozkminiłam, że moja stylizacja średnio "pasuje" do innych finalistek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Prawie wszystkie stroje są takie okazałe, lekko złowieszcze (pamiątki po halloween), mają długie spódnice i mnóstwo ciężkich dodatków... A ja wyrwałam się "jak Filip z konopii" z moim letnim cukierkowym ubiorem, co trochę śmiesznie wygląda w porównaniu do nich xd

#3261 03-12-2014 o 22h13

Miss'ok
Dhara
...

Na tle tych wszystkich ciężkich stylizacji rzucasz się w oczy, co jest bardzo dużym plusem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Wszystkie są ciemne i mroczne, a ty taka świeża i delikatniejsza. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja nawet nie wiem co robię w gronie finalistek, bo nie zaprezentowałam niczego nowego i ciekawego. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Dhara (03-12-2014 o 22h14)

#3262 04-12-2014 o 19h45

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Hmm... Może poziom finałów fashion zmalał, bo zbliżają się święta i wszyscy oszczędzają? Pewnie coś w tym jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Za to w trakcie wycieczki będzie znowu wielkie "bum" tyle że... wszystko będzie świąteczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3263 04-12-2014 o 20h00

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ja dziś wchodzę sobie na defiladę w aplikacji (chłopak mi kazał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) i przeżywam ciężki szok, że takie stylizacje dobre, że wszyscy tacy ubrani, rozdałam same gwiazdki i serca, a to przecież były finały <inteligencja> /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3264 10-12-2014 o 10h41

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Tak jak się spodziewałam duża część finalistek użyła feniksa, do tego wiele dziewczyn ma te nowe bardzo długie włosy (też od tego stroju) co powoduje lekką monotonię...

#3265 10-12-2014 o 12h08

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Zdecydowanie deco w tym tygodniu. W końcu mnóstwo prześlicznych pokoików. Lub tez świetny pomysł.
http://i61.tinypic.com/r0ui9s.jpg
1. Mój zdecydowany faworyt. Magiczny ogród. Nic tylko patrzeć aż z domku wyjdą jakieś krasnoludki czy wróżki.
2. Studnia - niby motyw oklepany, ale jak jest dobry to czemu nie. No i pokoje w bieli i czerni zawsze świetnie się prezentują.
3. Wanna - jakby w jakimś salonie SPA czy w Egipcie. Niezły klimat. Choć koń tam pasuje jak baletnica do boksu.
4. Nie wiem czy to jakiś zamek, czy ja jako widz jestem w budynku czy miss w budynku, ale skojarzyło mi się z Lady Gagą i jej scenerią w teledyskach.
5. Niby minimalistyczny pokój, ale jaki świetny. Już widzę jak moja Annabelle buja się na tym krześle.
6. Studio wampira. W takim studiu to chyba każdy chciałby pracować. A nóż widelec jakiś wampir mnie przemieni.
7. Drzewo. Także oklepany temat, choć dobry. Wydaje się magicznym drzewkiem. Świetna kolorystyka.

Ostatnio zmieniony przez Solomona (10-12-2014 o 12h14)

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#3266 10-12-2014 o 13h00

Miss'na całego
Suiseiseki
...

Zestaw Seluny zdominował dzisiejszy konkurs finalistek. Powtarzają się schematy wcześniejszych prac które z chęcią dawałam <3 a teraz po prostu mi się przejadło i omijam sserokim łukiem. I po raz drugi widze cosplay Ciela Phanntomhive'a,, jak dla mnie, pomimo całej sympatii do postaci i anime, nie jest to strój na miare finałów czy podium. Ale to tylko moje zdanie, nie hejtujcie mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#3267 10-12-2014 o 15h39

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Oto klasyczny przykład "psucia" pokoju widoczną Miss lub jej chłopakiem (lub  tym i tym). Pomieszczenie wyraźnie ma potencjał, ale widoczne postacie go masakrują... 

//photo.missfashion.pl/pl/1/40/moy/31925.jpg

Mój odzew nie tyczy się tylko tej pani, ale całej masy Miss z ślicznymi pomieszczeniami, które w ten sposób tracą urok. Przypominam, że postacie można "schować" za ścianami i podłogami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Chociaż muszę dodać, że czasami zdarzają się wnętrza, w których Miss nie przeszkadza, ale jest to bardzo, bardzo rzadko.

W takich przypadkach zawsze mam dylemat: zagłosować, czy nie? I zazwyczaj nie głosuję, bo mam nadzieje, że Miss się "ukryje" i w następnych finałach pomieszczenie odzyska swój urok.

Co do finałów fashion prawie co druga Miss ma założony jakiś element z zestawu Seluna (najczęściej feniksa lub włosy), a kilka ma cały komplet... Strasznie monotonnie...

Ostatnio zmieniony przez Iremi (10-12-2014 o 15h42)

#3268 10-12-2014 o 18h41

Miss'ok
Dhara
...

Mam dylemat, bo często głosuje na fajne stroje w finałach, a wygrywają i tak najdziwniejsze i przepakowane. Czemu? Taka moda? Na szczęście mam kilka swoich faworytek.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3269 10-12-2014 o 21h08

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Przeglądałam sobie defiladę finalistek i zachciałam uwiecznić jej "różnorodniść" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png jednocześnie przepraszam za jakość ale jestem na telefonie...

//photo.missfashion.pl/pl/1/40/moy/31949.jpg

#3270 10-12-2014 o 21h11

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

Haha faktycznie różnorodność, ale trzeba przyznać, że ręka zmienia sporo, a przynajmniej zapowiada zmiany, jeśli powstanie więcej stroi, które ukryją tę "starą" rękę. Nic dziwnego, że taka fascynacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png poza tym nowe stroje są naprawdę piękne

#3271 10-12-2014 o 23h52

Miss'całkiem całkiem
Chantee
...

Iremi: Ale doceń to, że nie wszystkie są w tym samym kolorze! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Na 4 głosowałam, bo oprócz wykorzystania nowych elementów jak pasek, ptak i fryzura pojawiają się też stare i widać jakąś koncepcję. Pozostałe to praktycznie zestawy, ładne, ale jednak zestawy.

//photo.missfashion.pl/pl/1/38/gd/29726.jpg
Świąteczna kraina: misje i GWIAZDY już na blogu! Dodatkowo: święta u autorek - nie przegap! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3272 11-12-2014 o 08h32

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Ja już dawno to zauważyłam. Jak jest jakaś nowa fryzura i strój to nagle pół finalistek takie i co gorsza podium potem takie jest. Masz atak klonów na podium. Ale jak ja o tym napisałam kiedyś to uznano, że się czepiam. W sumie za podium i co na nim stoi nie są winne te co wygrały, a Ci co głosują na atak klonów.

Tymczasem znalazłam jeszcze jeden pokój.
http://i59.tinypic.com/2a5zxqe.jpg
Urzekło mnie to jak w tle widać miss. Zniewalający efekt. Przypomina mi się król lew - jak do dorosłego Simby przemówił Mufasa z chmur/ jako chmura.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#3273 11-12-2014 o 08h41

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Solomona też głosowałam na to pomieszczenie, ale Twoje porównanie do Mufasy mnie powaliło. Już nigdy nie będę mogła spojrzeć na to wnętrze tak samo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3274 11-12-2014 o 16h35

Miss'nieobczajona
...

Nie wiem, czy powinnam się wypowiadać... Ale pierwszy raz dostałam się do finałów i zdziwiło mnie to, jak wiele stylizacji jest "na jedno kopyto". Mam tu na myśli, że większość kandydatek ma długie suknie, kwiaty/skrzydła,  stylizacje w stylu Halloween... A może tylko mnie się tak wydaje? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Fakt, są śliczne, ale Halloween już dawno się skończyło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Natomiast jeśli chodzi o pokoje- również 'rozdałam" same serduszka.

#3275 11-12-2014 o 17h24

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

MinTea, oj tak. Finały trochę ssą, niestety :c w każdym razie MP, bo do Deco jeszcze nie zajrzałam. Mam w sumie 3-4 faworytki. Znalazłam kilka świątecznych stylizacji i kilka ściągniętych z manekina od Nine xD Halloweenowych też jeszcze sporo przewija się przez defiladę. Trochę szkoda, bo liczyłam na powrót do "normalności" zanim święta rozkręcą się na dobre.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 161