Myślę podobnie... chyba bardzo mało missek głosowało w deco, bo jak mogą być takie całkiem puste pomieszczenia w finałach :<
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 161
#3302 07-01-2015 o 17h55
No niestety... Jeśli o Deco chodzi to czasem wystarczy mieć 20 głosów by wejść do finałów, a że na każde pomieszczenie można oddać max. 3 Deco Pop dziennie, to nawet jak ktoś mieszka u rodziców, to od jednej osoby dziennie może ich dostać 6, więc wystarczy, że jedna osoba będzie głosować na kogoś przez tydzień i ten ktoś na 100% trafi do finałów. Przykre, ale prawdziwe.
#3303 07-01-2015 o 18h07
Oh no, baardzo mało musiało głosować, bo widzę moje pomieszczenie (miało z 20 MP), które zrobiłam na zasadzie "nudzę się to zrobię pokój dla jeżyka xD". Na razie szczerze mi się nie chce dekorować mieszkania, a taki pokój będzie na liście, które trafiło do finałów (what a shame </3).
Tylko, jak się nad tym zastanowić to nie głosowałam w ciągu tygodnia na defiladzie, więc poniekąd to też moja wina, pewnie gdyby każdy poświęcał mieszkaniom tyle czasu, co miss to byłoby lepiej.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g#3304 07-01-2015 o 18h16
Ej, akurat Twój pokój jest jednym z fajniejszych jak przejrzałam Deco (czego normalnie w ogóle nie robię, bo głosowanie na jedno mieszkanie na raz to za mało dla mojego lenia i nie chce mi się aż tylu przeglądać xD Frozia leń ♥). Nie wiem, jak było w zeszłych tygodniach (bo nie zaglądam do Deco, a do finałów też od święta, hehe), ale faktycznie te puste pomieszczenia kolą w oczy :<
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#3305 07-01-2015 o 21h20
Moim zdaniem co finały to więcej pustych pomieszczeń. Nawet już na tygodniu staram się głosować w deco pomijając miss, reszta osób zrobi to za mnie xD Well, 2-3 pomieszczenia chcę mieć na podium obowiązkowo. W miss rozdałam kilka gwiazdek i chyba 2 albo 3 serca, także tego... Lepiej niż ostatnio x'D
#3306 08-01-2015 o 14h40
Po kolejnym przypatrzeniu się..stwierdzam, że jednak szału nie ma..moimi faworytkami są Charlotte5 i miss, której nie znam nicku..ale stworzyła świetną laleczkę baletnicę..
stylizacja Yubin też ma coś, co przyciąga moją uwagę..
trzymam za Was kciuki..i głosuję oczywiście..
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
#3307 08-01-2015 o 16h59
Baletnica to Ygritte
I też uważam, że jest śliczna ♥
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#3308 14-01-2015 o 11h38
oj, tym razem uważam, że jest na co popatrzeć w finale..
kilka miss mocno przykuło moją uwagę..ale jeszcze nie ujawnię swoich faworytek..
#3309 14-01-2015 o 12h05
#3310 14-01-2015 o 12h08
bliźniaki już były wyjaśniane
to przykładowy pokój w Ike
Edit: Sorry Zioło 
Ostatnio zmieniony przez Anixa (14-01-2015 o 12h28)
#3311 14-01-2015 o 12h11
Mikacz, to gotowiec z Ikelandu.
A to pomieszczenie, które pokazałaś, jest absolutnie urocze. *.*
Edit. No i mnie Anixa wyprzedziła, eh ta przeglądarka. :'D
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-01-2015 o 12h12)

#3312 14-01-2015 o 12h34
O, nie jestem na bieżąco, więc nie wiedziałam^^
Ale znalazłam chwilę, żeby przejrzeć finały i zagłosować. Serducha dostały ode mnie te panny:

Dwie pierwsze kupiły mnie rogami (które sama uwielbiam wykorzystywać w stylizacjach, odcieniami brązu i ogólną koncepcją. Jestem bardzo na tak (choć jak postawić je obok siebie to wyglądają jak elfki z jednej drużyny
).
Pani numer trzy - mam ostatnio słabość do tego koloru, a w tym stroju, choć jest go tak dużo, wcale nie wywiera wrażenia przepychu, wręcz przeciwnie - jest ładnie przełamany dodatkami o ciemniejszych odcieniach. Szampańsko 
Pani numer cztery nie potrafię chyba uzasadnić - uwielbiam ten styl, prostotę i klasę (ach, te laski i kapelusiki <3), a poza tym kocham twarz tej miss i wiernie ją dopinguję w finałach, o!
Co do gwiazdek:

Jedyneczka jest urokliwa, figlarna, a przy tym kobieca. Dopracowałabym parę szczegółów (policzki, rękawiczki i inne drobiazgi).
Dwójka jest dla mnie nostalgiczna, lubię to drapieżne, wyzywające połączenie czerni i bieli zestawione z mocnym makijażem i tatuażami. Pewna siebie dziewczyna, ot co 
Pani numer trzy ujęła mnie użyciem tych wszystkich różowości, artystycznym nieładem na głowie, zadziornym uśmieszkiem i pięknym makijażem. I gdyby tylko te czarne "naramienniki" nie psuły efektu słodkości i, lekko szalonej, kobiecości, byłoby serducho^^
Czwórka jest prosta, kobieca, w klasycznym zestawieniu czerni i czerwieni, z delikatną buzią, która sugeruje, że to nie typowa femme fatale. Mimo wszystko - motylki w połączeniu z tymi wszystkimi kokardkami wprowadzają trochę chaosu, przynajmniej jak dla mnie ^^
Pani spod piątki jest elegancka, ma klasę, paraduje w czerni i bieli, uwodząc tymi ślicznymi oczami wyglądającymi spod maski. Na kolana mnie jednak nie rzuciła.
No i szóstka, która przywodzi mi na myśl smutną, porcelanowa pastereczkę. Ten wyraz twarzy, kapelusik, falbanki i kokardki - istna laleczka. Podoba mi się dobór kolczyków pod trzymany w ręku bukiet, fajny pomysł 
Się rozpisałam trochę^^ Powodzenia, finalistki!
#3313 14-01-2015 o 13h01
Pani nr 4 u Mikacz to Yubin i też jest moją faworytką już od poprzednich finałów..
ta twarz jest mega..
#3314 14-01-2015 o 13h22
Tak mi się spodobały kolorki na finałach, że dałam dziewczynom po serduszku
moje faworytki:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#3315 14-01-2015 o 14h11
Jeśli chodzi o Deco to moje faworytki na podium to Shishka, której pokój pokazała juz w swoim poście Mikacz, oraz Anixa z tą kompozycją:
Dla mnie to wygląda jakby dookoła śpiącej dziewczynki rozgrywały się jej kolorowe sny. Uwielbiam taki bajkowy klimat.
W wyborach miss moje faworytki to Yonna, Seina i Yubin, czyli odpowiednio panie 1, 3, 4 z postu Mikacz. Moją uwagę przyciągnęła także Iremi (nr 2 z post Steno).
Oprócz tego porozdawałam wiele gwiazdek i jakieś tam serca w obu finałach, ale wymienionym wyżej osobom kibicuję najbardziej.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (14-01-2015 o 14h11)
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#3316 15-01-2015 o 14h29
co do deco to mam tylko dwie obdarowane serduchem faworytki: Shishka i Anixa.. gorąco im kibicuję
#3317 15-01-2015 o 19h37
Oto trzy mieszkania, które w tym tygodniu najbardziej urzekły mnie w finałach i otrzymały po serduszku:
Trzy mieszkania finalistek
#3318 21-01-2015 o 16h51
W aktualnych finałach moją uwagę przyciągnęły tylko trzy stylizacje, które się wyróżniają na tle innych i są zachwycające i pomysłowe.
#3319 21-01-2015 o 17h34
Ta najpiękniejsza, mam nadzieję, że wygra :3
#3320 21-01-2015 o 17h43
Lahlae faktycznie cudna, ale ja mam awersję do tej starszej grafiki i dałam tylko gwiazdkę. </3
Zresztą dałam tylko dwie gwiazdki, właśnie pani u góry i jednej ślicznej, zielonej styli, w której nie grał makijaż i fryzura.

#3321 21-01-2015 o 17h56
Lahlae też trzymam kciuki za to, żeby ta pani stanęła na podium
Poza tym bardzo podoba mi się, że w Deco, nie natknęłam się jeszcze na żaden pusty pokój <3
#3322 21-01-2015 o 19h31
Też jestem zachwycona i w deco też ma śliczne pomieszczenie 

#3323 21-01-2015 o 23h22
Wybacz KimKas, że cię rozczaruję:
Widziałam też wiele takich, gdzie są pomalowane tylko ściany, szkoda, że takie pokoje dostają się do finałów

Jednak są także świetne pomieszczenia, moją uwagę zwrócił m.in. las z ukrytą pośród krzaków miss łucznikczką i pokój miss wymienianej już wyżej. I, oczywiście, wciąż mocno trzymam kciuki za Anixę, uwielbiam tą sypialnię.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#3324 22-01-2015 o 00h51
Ta śliczna miss to Karmin. Też jej mocno kibicuję i jej mieszkaniu. 
#3325 22-01-2015 o 07h19
Ygritte dokładnie, kto w ogóle głosuje na puste mieszkania ? 
Też mocno trzymam kciuki za nią !