Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 161

#3226 08-10-2014 o 14h06

Miss'całkiem całkiem
Chantee
...

To jest Anna? Ja byłam przekonana, że to Gerda z "Królowej śniegu"  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chyba jestem stara  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Też zaserduszkowałam tę stylizację i to chyba było niestety jedyne oddane serduszko, może miss się jeszcze przebiorą.

//photo.missfashion.pl/pl/1/38/gd/29726.jpg
Świąteczna kraina: misje i GWIAZDY już na blogu! Dodatkowo: święta u autorek - nie przegap! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3227 08-10-2014 o 16h09

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Jestem trochę zawiedziona obecnymi finałami miss... Dałam tylko 7 gwiazdek i 1 serduszko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Do Deco zajrzę później i mam nadzieję, że tamte finały okażą się lepsze...

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3228 15-10-2014 o 06h34

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

W aktualnych finałach moje serduszko zdobyły kolorowe panie, a mianowicie jedna stylizacja cała różowa, a druga fioletowa. Obydwie są ślicznie i mają pomysłowe oraz oryginalne stroje.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#3229 15-10-2014 o 08h24

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

Mnie osobiście w tym tygodniu podobało się tyle stylizacji, że nie mogłam się zdecydować. Rozdałam dużo gwiazdek, a jedno z serduszek na pewno poszło do Sante i jej jesiennej kreacji oraz Yubin.

Ostatnio zmieniony przez Naga (15-10-2014 o 08h28)

#3230 15-10-2014 o 11h48

Miss'Żółtodziób
...

Kilka gwiazdek, trzy serduszka. Wspomniane wyżej kolorowe Panie i jedna niemalże monochromatyczna sylwetka.
//photo.missfashion.pl/pl/1/37/moy/29235.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/37/moy/29236.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/37/moy/29237.jpg

Deco: Wiele ładnych oraz ciekawych na swój sposób pomieszczeń. Serduszko z kolei dałam jedno.
//photo.missfashion.pl/pl/1/37/moy/29238.jpg
Lubię takie deszczowe klimaty. Może do jutra coś się zmieni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Ikan (15-10-2014 o 11h49)

#3231 15-10-2014 o 12h48

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Kolorowe te finały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Oto moje serca, rozdałam też kilka gwiazdek.
http://i57.tinypic.com/2h58upe.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3232 15-10-2014 o 14h15

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ikan napisał

Deco: Wiele ładnych oraz ciekawych na swój sposób pomieszczeń. Serduszko z kolei dałam jedno.
//photo.missfashion.pl/pl/1/37/moy/29238.jpg
Lubię takie deszczowe klimaty. Może do jutra coś się zmieni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

TO jest niesamowite! o_0 ale prześwietny pomysł, ponury, klimatyczny, idealnie halloweenowo-jesienny, bez przesłodzonych dyń czy przesadzonych plam krwi. Świetne, jestem pod ogromnym wrażeniem, idę osercować.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#3233 16-10-2014 o 12h20

Miss'całkiem całkiem
klaudiac8
...

U mnie trzy naj... z serduszkami  to  Sante - jest jako nr.5  u  Jessica23  i nr. 3 w niebieskich okularkach.  Do tego jeszcze nr. 3 od @Ikan.  W Deco poszło kilka gwiazdek oraz serce dla deszczowego pokoju.

#3234 22-10-2014 o 08h23

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

http://i60.tinypic.com/w7k7er.jpg
1. Halloween - widziałam w defiladzie i cieszę się, że we finałach widzę. Wygląda urokliwie i tajemniczo. Ładny odcień fioletu.
2. Woda - nie wiem czy to łaźnia, gorące źródła, czy jakaś rzeka płynąca obok posesji, ale wygląda uroczo.
3. Prostota - mówi się w prostocie siła i tak chyba jest. ładny krajobraz wyszedł. Można się zrelaksować.

Ostatnio zmieniony przez Solomona (22-10-2014 o 08h26)

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#3235 22-10-2014 o 09h39

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

W finałach Miss moje serduszka poszły do:
* Shine w zielonej stylizacji z rudymi włosami (wygląda naprawdę klasycznie)
* Kolorowej Panny w niebieskiej marynarce i seledynowymi włosami, trzymającą czajniczek
* Miss w cygańskiej stylizacji
Rozdałam też dwa lub trzy serduszka...
Fajnie, że w finałach pojawiło się więcej kolorów i nie króluje już tylko czerń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Naga (22-10-2014 o 09h40)

#3236 13-11-2014 o 21h19

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Rozdałam dziś sporo gwiazdek, ale szału nie ma. Żadnego serduszka :c

#3237 19-11-2014 o 10h16

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

http://i60.tinypic.com/ej750z.jpg

Deco: pokój obłędny i magiczny. Aż miło było tą perełkę zobaczyć wśród pozostałych.

Miss: damska wersja upiora w operze.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#3238 19-11-2014 o 12h10

Moderator
ErinBlack
...

Pokój Likoris to także mój numer 1 <3 Z muchomorkiem zamiast czaszką wygląda on obłędnie i mam nadzieję, że wygra~

Tak swoją drogą czy pracownia czarownicy, która jest w finałach, to nie jest gotowy zestaw z Ikelandu halloweenowego?

ASK || SF

#3239 19-11-2014 o 16h07

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

ErinBlack napisał

Tak swoją drogą czy pracownia czarownicy, która jest w finałach, to nie jest gotowy zestaw z Ikelandu halloweenowego?

Nie jest to do końca gotowy zestaw. Meble i okno są komplecie. Aczkolwiek muszę przyznac ze ten pokoj jest tylko w zastępstwie za obecnie odnawiany pokój. Mam nadzieje ze na swięta będzie juz gotowy!

A tak w ogóle to sama się zdziwilam, ze przeszlam do finalów, bo mimo, ze dodatki i kąt w lewym rogu byly pracochłonne to samo wnętrze nie wyróżnia się za bardzo.

Ostatnio zmieniony przez Iremi (19-11-2014 o 16h08)

#3240 19-11-2014 o 16h15

Moderator
ErinBlack
...

Iremi napisał

Nie jest to do końca gotowy zestaw. Meble i okno są komplecie.

Nie byłam pewna, więc wolałam się dopytać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A skoro z kompletu są tylko meble i okno, to spokojnie mogę ten pokój dołączyć do moich faworytów.

Tak ogółem to poza wcześniej wymienioną Likoris i po wyjaśnieniu moich wątpliwości dodaną Iremi, to bardzo podobają mi się pokoje, które stworzyły: Hetalia, LadyArisu, @Nowimdied i designerjust.

ASK || SF

#3241 19-11-2014 o 17h16

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Wybacz, Iremi, ale nie powiedziałabym, że tylko meble i okno jest z kompletu. Może w nazwie mają tylko one wspólne elementy, ale gotowe umeblowanie z Ike zawiera o wiele więcej wspólnych punktów z Twoim pokojem.

obrazki

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (19-11-2014 o 17h18)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#3242 19-11-2014 o 17h54

Miss'OK
Sniezyczka
...

eufrozyma napisał

Wybacz, Iremi, ale nie powiedziałabym, że tylko meble i okno jest z kompletu. Może w nazwie mają tylko one wspólne elementy, ale gotowe umeblowanie z Ike zawiera o wiele więcej wspólnych punktów z Twoim pokojem.

obrazki

A ja znalazlam troche czasu i checi zeby wrzucic obrazek. W internecie nic nie ginie.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3243 19-11-2014 o 18h36

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

eufrozyma napisał

obrazki

Każdy element był kupowany oddzielnie w butiku halloween'owym lub tym zwyczajnym... Nawet dokładnie nie przyjrzałam się temu "gotowemu zestawowi" i sądziłam że tylko tamto było z tego zestawu...
Po prostu spodobały mi się te meble i chciałam dobrać dodatki pasujące zarówno tematycznie jak i kolorystycznie. Może na to nie wygląda, ale wykupiłam pół butiku dodatków, z czego 2/3 nie wykorzystałam bo jednak nie pasowały XD

Chciałabym jeszcze raz dodać, że ten pokój jest wybrany na defiladę tymczasowo. Początkowo w ogóle nie brałam pod uwagę możliwych dyskusji na jego temat. Bo pomimo pracy i czasu włożonego w kolorystykę nie wyróżnia się on za bardzo... Dlatego sądziłam że na czas prac nad nowym pokojem ujdzie w tłumie i nie będę musiała dawać pustego pokoju na defiladę, a tu taki zonk ;)

[EDIT]

PS. Mam zakupione jeszcze 2 szafki, które również były tam umieszczone. Ale po utworzeniu drugiego pokoju w lewym rogu nie mieściły się i zostawiłam jedną zwykłą, jedną otwartą i jedną z szybą. Teraz spojrzałam na obrazek wrzucony przez Eufrozymę i W ŚMIECH! Szafki są w tej samej kolejności! Nawet nie byłam tego świadoma - moje życie było kłamstwem XD

Ostatnio zmieniony przez Iremi (19-11-2014 o 18h45)

#3244 26-11-2014 o 16h40

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Gdyby któraś z nich stanęła na podium, nie obraziłabym się <3

//photo.missfashion.pl/pl/1/40/moy/31411.jpg

Kciuki mocno. Zwłaszcza za te pierwsze dwa pomieszczenia.

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=169109&amp;pieceid=1&amp;destid=0
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=1585&amp;pieceid=1&amp;destid=0
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=124127&amp;pieceid=1&amp;destid=0

Ostatnio zmieniony przez nelumi (26-11-2014 o 16h41)

#3245 26-11-2014 o 19h15

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

1 miss i dwa pierwsze pokoje pokazane przez nelumi <3 popieram /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3246 27-11-2014 o 12h16

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Przejrzałam finały i dużo bardziej zainteresowały mniej Deco. Jest wiele fajnych pokojów jednak mam trzy faworytki. Pierwszą jest pokój numer 1, który wstawiła nelumi, a dwa następne to:

//photo.missfashion.pl/pl/1/40/moy/31433.jpg

Pierwszy może nie jest idealny, ale ma to coś. A drugi totalnie mnie rozczulił, chyba przez to, że czuć na nim już święta, których tak bardzo nie mogę się doczekać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#3247 27-11-2014 o 15h18

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Totalnie nie przemawiają do mnie finały miss. Dałam tylko jedno serduszko dla pierwszej Panienki, którą pokazała nelumi. I tyle, zero gwiazdek, nic. Bieda.

Do deco nie zaglądałam, ale patrząc na to co tu widzę czas zajrzeć bo zapowiada się bardzo dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Shillo (27-11-2014 o 15h19)

#3248 27-11-2014 o 21h15

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

nelumi -  bardzo mi miło,  że spodobała Ci się moja stylizacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Z miss pokazanych przez Ciebie najbardziej przypadła mi do gustu pierwsza - moim zdaniem kandydatka na podium, może nawet na pierwsze miejsce  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3249 03-12-2014 o 17h08

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

W konkursie deco jest kilka ciekawych wnętrz, ale prawie wszystkie popsute "widoczną" Miss lub jej chłopakiem... Uznałam, że nawet nie ma sensu ich tu dodawać... Nie irytuje Was, gdy śliczne pokoje są psute w taki sposób? ;-;

#3250 03-12-2014 o 17h10

Moderator
ErinBlack
...

Bardzo mnie to irytuje. Osobiście bardzo lubię pomieszczenie designerjust, ale tam miss jest wiecznie widoczna niestety /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

A po przejrzeniu finałów moją faworytką w Deco jest Pela. Kocham to pomieszczenie <3

ASK || SF

Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 161