Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 126 127 128 129 130 ... 161

#3176 27-08-2014 o 09h17

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Dwie ostatnie wymienione przez KimKas również przypadły mi do gustu, a poza tym jeszcze ta miss:
//photo.missfashion.pl/pl/1/35/moy/27307.jpg
Super pomysł z wykorzystaniem cieniowania pasemek jako ozdoby stroju!

#3177 27-08-2014 o 10h54

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Moje serca :

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Rozdałam też skoro gwiazdek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Deco :

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

No i oczywiście kilka gwiazdek.
Trzymam kciuki !

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3178 27-08-2014 o 14h21

Miss'Żółtodziób
...

Z tego, co wskazała Jessica23, miss w środku jest cudowna! Ponadto wpadła mi w oko stylizacja na dżina, nie wiem kto to, ale przeurocze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3179 03-09-2014 o 10h13

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Link do zewnętrznego obrazka

Dziś wystawię deco, gdyż znalazłam kilka perełek. (W miss dużo gwiazdek było).

1 - fortepian w mroku. Wygląda dość ciekawie. Pokój pełen grozy, mroku, tajemniczości. Nadające klimatyczności takie przygaszone  kolory.
2 - salon Draculi. Od dawna na niego głosuję. Krwisto czerwone elementy ładnie się kontrastują ze stonowanymi kolorami.
3 - rajskie łoże. Po pierwsze z rajem mi się kojarzy, a po drugie z jakimś patio na Florydzie czy innych miastach przy plaży w USA. Tam maja takie pomysły by łóżko wystawić w ogrodzie.
4 - cukierkowo. Pomimo iż nie trawię różu to obiektywnie spojrzałam na pokój i jest nieźle urządzony. Szczególnie część kuchenna.

Ostatnio zmieniony przez Solomona (11-09-2014 o 13h20)

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#3180 03-09-2014 o 10h27

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Moje faworytki z tego tygodnia prezentują się następująco:

//photo.missfashion.pl/pl/1/35/moy/27632.jpg

Za wszystkie gorąco trzymam kciuki!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#3181 03-09-2014 o 11h31

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Jeszcze nigdy nie rozdałam tyle gwiazdek w deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png super!

#3182 03-09-2014 o 13h37

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Jessica23 napisał

Jeszcze nigdy nie rozdałam tyle gwiazdek w deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png super!

Ja też, a przynajmniej rzadko się zdarzało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Po tygodniach lekkiej posuchy, finały deco tym razem mają bardzo wysoki poziom i trudno mi wskazać jednego faworyta, bo ciekawych i ładnych kompozycji jest naprawdę dużo.

#3183 03-09-2014 o 18h46

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Nivata, ślicznie dziękuję za wyróżnienie mnie. Zawsze miło jest wiedzieć, że moja stylizacja się podoba. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jeśli chodzi o wybory miss, to kibicuję tym paniom:

Podpisuję się też pod słowami przedmówców o finałach Deco.

#3184 10-09-2014 o 05h51

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Moje faworytki w tych finałach. Obydwie stylizacje strasznie mi się podobają i wyróżniają się na tle innych.

Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#3185 10-09-2014 o 07h16

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

No to ode mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/35/moy/27881.jpgLink do zewnętrznego obrazka

Wybaczcie taką jakość ss, ale nie miałam jak obrobić ;P

Ostatnio zmieniony przez Shillo (10-09-2014 o 07h19)

#3186 10-09-2014 o 08h04

Miss'na poziomie
Solomona
...

W deco dalej jestem za fortepianem w mroku.

1. Podobają mi się te wyraziste kolory. Zabawa kolorami. Miss prosto z dżungli z jakże sympatyczną twarzą.
2. Tutaj jest bardziej stonowana i delikatna zieleń do tak odważnej stylizacji. Rudy zawsze do zieleni będzie pasować.
3. Tą stylizacją zachwyciła mnie Eris. Bardzo delikatna stylizacja z lekkim pazurem (make up). Urocza.

Dodaję jeszcze ten pokój.
Urzekł mnie pomysł i sama trumna. Trochę bym go dopracowała, jednakże żałuję, że ja na ten pomysł nie wpadłam.

Ostatnio zmieniony przez Solomona (11-09-2014 o 13h21)

#3187 10-09-2014 o 11h01

Miss'Żółtodziób
...

U mnie w Faworytkach dwie panie od Ryuu również więc nie będę wklejała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Reszta pokazanych tutaj stylizacji dostała gwiazdki bo jakieś elementy mi się w nich podobały ale nie całość, no i jeszcze Flora dostała gwiazdkę ode mnie.Uwielbiam coś połączenie tego nowego kapelusza z rogami xD
Btw Shillo pani numer dwa ma gotowca. Różnica tylko w tym że nie ma miska w ręce tylko sztylety. Zresztą dość sporo gotowców jest w finałach o dziwo.
Deco
Fortepian na faworyta za klimat a reszta to gwiazdki bo słabo wykończone albo dopiero się tworzą, więc nie będę oceniała przed efektem końcowym^^. Afrykańskie pomieszczenie mnie ciekawi na maksa ale te ściany jakoś mi nie współgrają i mnie drażnią.

#3188 10-09-2014 o 13h49

Miss'na całego
Rillianne
...

OMG, nie wiem jak wielkie nieporozumienie musiało tutaj zajść, że moja stylizacja, mało tego, że dostała się do finałów to jeszcze ktoś ją tutaj wymienił ._. Ukryta kamera XD

Poziom w tym tygodniu wysoki, ale moją faworytką nadal pozostaje Eris : D

#3189 10-09-2014 o 14h02

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Finały bardzo udane. Jak na swój wybredny gust rozdałam całkiem sporo gwiazdek i nawet kilka serduszek! Mam nadzieję, że podium będzie imponujące.
Ale za Chiny nie wiem, co robi zielony zestaw od gwiazdy w finałach...

#3190 10-09-2014 o 15h01

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Mnie osobiście urzekły te trzy panie:

#3191 10-09-2014 o 15h09

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Mi się podoba Pani nr 1 od Ryuu, 1 od Shillo, 2 i 3 od Solomona i 3 od KimKas koniec /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W deco nic mnie nie porwało.

#3192 11-09-2014 o 17h12

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Mnie bardzo spodobała się ta oto miss:

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3193 17-09-2014 o 08h41

Miss'na poziomie
Solomona
...

W deco i miss było dość nudnawo tym razem.

W deco przykuł mą uwagę ten pokój w psychiatryku.
W miss zwróciłam uwagę na anioła/ archanioła/ amora od kalante oraz na Elsę z krainy lodu (choć ona miała blond włosy).

Ostatnio zmieniony przez Solomona (17-09-2014 o 08h44)

#3194 17-09-2014 o 08h53

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Przyszłam się poskarżyć. /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif Żadna stylizacja mi nie przypadła do gustu w tych finałach miss.

#3195 17-09-2014 o 09h43

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Lowsip z pewnością Ty wyglądałabyś znacznie lepiej w finałach...

Fajnie, że do deco wróciły pokoje, bo ostatnio tylko same ogrody były /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3196 17-09-2014 o 09h50

Miss'Żółtodziób
...

Jeszcze na żadnych finałach miss nie dałam tak mało serduszek i tak wiele nie lubię. Aż nie wiem, czy to ja jestem zbyt wybredna, czy te stroje stają się coraz nudniejsze i bardziej powtarzalne.

#3197 17-09-2014 o 11h13

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

A mi w oko wpadły: Nallaia, Lacie, Flora i Erza6. Rozdałam też sporo gwiazdek, więc nie marudzę na wybór w finałach~

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3198 17-09-2014 o 12h47

Miss'Żółtodziób
...

U mnie ciężko również z wytypowaniem faworytek. Królik z księżyca byłby bardzo fajnym pomysłem ale przeszkadza mi, że tak dużo ma na sobie elementów z cyrkowego kompletu i to dość widocznych.Panie z poprzednich finałów które nie zmieniły kreacji niestety nie oceniam bo nie lubię jak w kilku finałach jest bez zmian. Chociaż mogę zrozumieć, że MM mogą stanowić problem ale i tak moje głupie widzi mi się w kryteriach ^^. Pewnie postawie jak ErinBlack na Lacie Erza6 i czarno-granatowy casual, może dla dużej części finały są nijakie bo sporo w nich albo wieczorowych albo właśnie codziennych stylizacji bez jakiś tematycznych zabaw.
W deco nie znalazłam niestety prawie nic. Gwiazdki dostały dwa pomieszczenia czarno-czerwono-brązowy pokój azjatycki (ten lampion na kominku jest źle ułożony btw ta brązowa "rama" to nie półka na całej długości a podwyższenie ) oraz czarno-szary też w orientalnych klimatach salon z podestem.Jednak są to pokoje do dopracowania jak dla mnie w kilku detalach dalej. Ta karuzela w szarych tonacjach niby fajna ale spóźniony efekt bo dla mnie powielany.

#3199 17-09-2014 o 17h15

Miss'Fuzja
KimKas

A ja w wyborach miss znalazłam cztery panie, na które warto zagłosować  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
1 i 4 - można opisać w trzech słowach: prostota piękno, elegancja.
2 - mroczna  łuczniczka (choć osobiście zakryłabym brzuch, ale i tak robi wrażenie)
3 - Lwica z Casterly Rock - osobiście uważam, że to bardzo udany cosplay.
Poza tym, gorąco kibicuję też Erzie6.

W deco fajny jest pokój, który wcześniej zaprezentowała Solomona, ale że na podium jest miejsce dla trojga to zaprezentuję jeszcze dwa ogrody (tak, mam do nich słabość)

Przypomina mi trochę krajobraz z "Alicji w krainie czarów"

Nie do końca wiem, co robi karuzela wśród nagrobków, ale z drugiej strony mówi się, że amerykańskie wieżowce są zbudowane na grobach wielu Indian, więc nie ma się co czepiać.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png  A tak poza tym to urzekła mnie kolorystyka.

#3200 17-09-2014 o 23h33

Miss'Żółtodziób
...

KimKas
Pani z pierwszego zdjęcia: spódnice okrycie wierzchnie i wachlarz ma z kompletu Tatum u Nine. Może by i przeszło przy udziwnionej stylizacji chociaż nie wiem jak, ale przy tej właśnie prostocie patrząc, że 70% to komplet to ciężko oddać głos. Przynajmniej z mojego punktu widzenia, może jestem czepialska ale jak kiedyś pisałam jakiś poziom jest mile widziany kreatywności w finałach a nie pójście na łatwiznę ^^

Strony : 1 ... 126 127 128 129 130 ... 161