Spoko Fox, już sobie sama polałam całe płonące ciało. Ja i cała reszta górskiej wycieczki.
@Lil - nie wiem, jak Hildee (no jakbym nie chciała za innych wypowiadać się nie mogę, nie ważne, jak bliskich
), ale mi się po prostu spodobał pomysł. Przeglądałam defiladę i nagle - woah, majestatyczny kibel na chmurce! Zwrócił moją uwagę i sprawił, że się zaśmiałam - dlatego zdobył mój głos. Pewnie, że jest niedopracowany, pewnie, że było pełno innych, dużo lepszych i dużo ciekawszych pomieszczeń z jajem i zapewne kibelek podium nie zajmie, bo i teraz w finałach są dużo estetyczniejsze pomieszczenia. Tylko tak jakoś kwaśno się robi, kiedy się czyta, że moja i innych dziewczyn sympatia dla tego tronu została porównania do ekscytacji "szkolnej wycieczki w górach". Ja się z nikogo nie nabijam, że zachwyca się ogrodem z królikami jak dziecko nowym x-boxem, dlaczego więc muszę czytać nabijanie się ze mnie? Not nice. [*]
A wracając już do głównego tematu, całkiem dobrze prezentuje się też w moich oczach ogród z czerwonymi i białymi motylami. <3 Niestety raz jest tam Hubert, a raz go nie ma, a jego obecność niestety psuje wszystko.
Las z magiczną studnią też jest całkiem całkiem. ♥

bardzo mi miło.. Pierwszy Pokój który pokazała Kaede należy do mnie. Hmm.. nie jest chyba tak źle z tą łazienką w mieszkaniu.. na oknie są żaluzje więc można śmiało korzystać
hehe