nisiam to właśnie jest ogród Eldunari 

Strony : 1 ... 123 124 125 126 127 ... 161
Link do zewnętrznego obrazka
czyj ten "boski" kibelek o,O?
Ktoś musiał zmienić, bo zaraz po północy go nie było 
Bardzo ładne pokazane tu pokoje ale najbardziej zachwycił mnie ten tajemniczy lasek ze studzienką i świetlikiem- Eldunari
jest boski.
Ej, kurczę, ten kibel jest boski XDD Głosowałabym!
Też kiedy go zobaczyłam pomyślałam, że jest genialny XD Dostał ode mnie serce ofc <3
Nie rozumiem tego zachwytu nad tą ubikacją
Wolę jednak króliczki <3

Ten kibel jest genialny. Z jajem, zabawny, z dystansem. Zagłosowałam. 
A wśród miss moją faworytką jest chyba Czerwona Cesarzowa, świetna. ♥

Jessica23 napisał
Nie rozumiem tego zachwytu nad tą ubikacjąWolę jednak króliczki <3
Popieram Jessicę i Nisiam - dla mnie to taki artyzm na siłę
poczucie humoru u mnie nie kuleje, po prostu przypomina mi to, słusznie obśmiewany, przypadek pogniecionego papierka na podwyższeniu, niby w roli sztuki nowoczesnej.
Błyskotliwy pomysł to nie wszystko, liczy się jeszcze wykonanie i cel. Chyba, że to jakaś dziwna forma trollingu deco (:
Ja głosuję na przedstawione w tym wątku ogrody - króliczki są urocze! : D

Może ten kibelek to aluzja do "władzy wyższej, że ubóstwiamy wszystko co jest inne" ale szczerze to nie rozumiem zachwytu nad nim.
Mi się kibelek podoba z prostej przyczyny - jest żartem. Tak samo jak swego czasu mój mops i pingwiny, po prostu wywołuje uśmiech na twarzy, bo jest głupkowaty, nie pasuje, a twórca nie sili się na ARTYZM i ESTETYKĘ. Poza tym... czy naprawdę nie pamiętacie, jak dla Was wyglądał kibelek po długiej wędrówce po mieście bez możliwości skorzystania z toalety? Dla mnie osobiście jak wracałam do domu, to toaleta jawiła się dla mnie jako dar niebios XD
Dlatego ma moje serducho.
Silly stuff. It matters.
Osobiście uwielbiam takie właśnie pomysłowe kwiatki w deco. Przeglądasz sobie pomieszczenia finalistek, przeskakujesz z kolejnego magicznego, sparklącego ogrodu* do pokoju piekarki, a tu nagle wyskakuje ołtarz sedesu. Może wykonanie nie jest bezbłędne, może pomieszczenie nie pasuje pod względem estetyki do reszty, ale za pomysł i dystans także ode mnie do autorki wędruje "Lubię".
*no offence, po prostu strasznie dużo ich było ostatnimi czasy, ale niektóre z nich były naprawdę piękne 
Poza kibelkiem wpadły mi w oko te pomieszczenia:
- krępowałabym się w tej łazience cokolwiek zrobić, ale i tak podoba mi się sceneria za oknem, mimo kilku detali do poprawki 
- bo to pracownia biednego artysty, a czytam właśnie biografię Van Gogha
Plus wcześniej wspomniany ogród z królikami, bo jest śliczny <3
Ostatnio zmieniony przez Kaede (10-07-2014 o 17h49)
Trochę się tu już nie udzielałam 
Co do deco niestety ale poziom wymagań głosujących widzę drastycznie spada od dość sporego czasu. Już nie raz było pokazane na podium, że chociaż nie wiem jak marne wykonanie to pomysł > naprawdę przemyślany projekt i włożony w niego czas.Co jest smutne bo jednak powinno się trochę zachęcać do wysiłku a nie nagradzać bo "nie mam wyboru".
W deco rozdałam tylko gwiazdki gdzieniegdzie, tak wiem jestem wredna i wymagająca
Ogród z królikami mi się podoba ale ma za dużo niedopracowanych kroków.Nie mam nic do tego tak zwanego "kibelka" bo rozumiem koncepcje i żart w nim. Chociaż ma wiele odniesień. Jednak jak mam być szczera o ile było wcześniej dość pomysłów z żartem to zawsze jakiś poziom zachowywały tutaj go nie ma ^^ Jest tu raptem 7 elementów i są one tak widoczne na łączeniach albo nieodpowiednio rozmieszczone, że pomysł mnie nie kupił. To jakby zanieść projekt nie wiem sukienki na wybieg.Pochwalą za pomysł ale powiedzą idź teraz to dopracuj bo nikt ci w tym nie wyjdzie na ulice xD
No ale każdy woli i lubi co innego. Jak i również ocenia według własnych kryteriów 
Miss
2 serca i z 4 gwiazdki więc nie jest tak źle. Serca poszły do czarnego kota oraz do pani w czerwono/pomarańczowo/fioletowej kolorystyce.
Samira - otóż to! Zgadzam się w pełni z Twoim zdaniem, że poziom wymagań głosujących drastycznie spadł, skoro już teraz liczy się tylko pomysł, a nie również wykonanie. Uważam, że koncepcję można dopracować (:
A Ciebie Hildee bardzo proszę o powstrzymanie się z niepotrzebnymi docinkami na temat mojej opinii - mam do niej prawo, wyjaśniłam swój sposób postrzegania sprawy i nie muszę być szykanowana Twoim caps lockiem : p i jeśli czyimś zdaniem silenie się na artyzm i estetykę są rzeczami nie do przebrnięcia, to może powinien się pogodzić z faktem, że są to WYBORY, w których z definicji trzeba się wykazać pewnym "talentem". Tu nie chodzi o obniżanie jakości zgłoszeń.
Ostatnio zmieniony przez Lillien (10-07-2014 o 19h05)

Tru dat. ja rozumiem podejście z jajem ale... serio? Pomysł jeszcze nie czyni podium, jeszcze wykonanie by się przydało jakoś zrobić porządnie, a nie tak nędznie jak tutaj. Więc nie jest to silenie się na artyzm Hildee, to zmysł estetyki i bolesne łączenia ścian ni z gruchy ni z pietruchy z tyłu, jak i parę innych niedociągnięć w tym pokoju.
Miejmy wysokie wymagania do deco jak kiedyś, a nie że ludzie się jarają jak pochodnia Gondoru na widok niedopracowanego kibla. Brzmicie jak szkolna wycieczka w górach, come on XD
Króliczki śliczne, jak i pierwszy pokoik pokazany przez Kaede. Życzę im podium ^^
Hildee proszę nie obrażaj mopsa i pingwinów takim porównaniem, one były takie zabawne i urocze, popłakałam się ze śmiechu kiedy pierwszy raz czytałam Twój opis
!

Przepraszam, że nie przepraszam, że brzmię jak szkolna wycieczka w górach. [*] Mi się podoba, kill me za mój zerowy zmysł estetyki. PODIUM DLA KIBLA NA CHMURCE! ♥ xd

Niv, killowanie za zły gust to trochę zbyt ekstremalne podejście, chociaż Giorgio Armani kończy 11 lipca 80 lat, soł... XDDD
Niv, rozumiem też, że nie czujesz potrzeby przepraszać za bycie wycieczką szkolną w górach (ten tekst XD), ale przecież wątpię, by ktokolwiek tu też tego wymagał - to cudze zdanie, nie moje! Dlatego też tak samo ja nie będę przepraszać za to, że lubię dopracowane pomieszczenia oraz <caps lock mode on>ARTYZM i ESTETYKĘ</caps lock mode off> XD
Mnie się tam historia z mopsem też podobała szalenie (była spójna, od a do z! ♥), i tak, uśmiałam się przy niej przednio! I to nie ma nic do rzeczy, że kibelek nie jest moją wizją idealnego podium, bo są inne, bardziej dopracowane pomysły, i to one, moim zdaniem, zasługują na prawdziwe docenienie (:
Ostatnio zmieniony przez Lillien (10-07-2014 o 21h00)

Link do zewnętrznego obrazka
XD
Mops był dopracowany ;] Więc nie ma dla mnie tu skali porównawczej.
Autorką kibelka jest miss Justyna78 jeśli ktoś chciałby się bliżej zapoznać z jej twórczością 
@Fox to spojrzenie + to zdjęcie = <boi się>
Pożyjemy zobaczymy wyniki za 3h 

Wiem Jess, że tęskniłaś za moim avatarem, więc postanowiłam go podrasować i powrócić XD
Btw w finałach miss szalenie podoba mi się rozwiana pani w czerni i złocie. Piękne połączenie elementów, aż miło się na nią patrzy ^^
Ooo, dzięki Jess za informację! Niestety cały dzień poza domem jestem i siedzę na MF na komórce, więc nie mogłam sprawdzić o kim mowa.
Tak, Fox, to też moja faworytka! : D obserwuję już od jakiegoś czasu i naprawdę mocno trzymam kciuki (;

Ta złoto czarna rozwiana stylizacja należy do klaudiac8 i również mam wielką nadzieję zobaczyć ją na podium 

Lill, Fox i Ojsa również trzymam za nią kciuki już od poprzednich finałów