Jak teraz nie wygra Solomona, to chyba przestanę głosować w tym konkursie 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 120 121 122 123 124 ... 161
Jak teraz nie wygra Solomona, to chyba przestanę głosować w tym konkursie 
Dałam serduszko Solomonie i pani w beżowo - brązowym casualu.
Mi się podobały tylko dwie miss w finałach: klaunik słodki i ta pani:
Link do zewnętrznego obrazka
Motionell cóż za zakład.
Wiesz, że w 100% przegrasz - tu nie warto ryzykować, bo z góry skazane na porażkę.
Solomona i Moti nadzieja umiera ostatnia !
Hildee ta miss to Liwka, też na nią zagłosowałam
Jej poprzednie stroje również były ładne.
Ciekawa jest też ta Chinka w bieli, dziewczyna w szarym z kotkiem na ramieniu, łucznika itd. Trochę gwiazdek rozdałam.

Ta Chinka w bieli to chorino - nie mogłam się powstrzymać, by tego nie napisać :3 I ma ode mnie serducho również. Trzymam kciuki za Solomona oraz ErinBlack, a także za klauna Liwka i...na pewno ktoś się jeszcze znajdzie 
Pomijając sowią łazienkę (no tym razem musi się udać) i inne stałe pomieszczenia deco faktycznie troszkę rozczarowuje, ale wiele razy zdarzało się, że w trakcie finału dziewczyny potrafiły przekształcić swoje mieszkanka w coś super-hiper, więc liczę, że i tym razem tak się zdarzy 
A mnie w tym tygodniu zainteresował konkurs deco. Spotkałam wiele pieknych ogrodów
Nie zdziwię się jak podium będzie całe w ogrodach, ewentualnie jakaś łazienka. Ale ogród z kamyczkami prowadzącymi do chatki jest mistrzostwem świata
Bardzo mi się podoba, więc gratuluję jego właścicielce kimkolwiek jest 
W tym tygodniu, aż postanowiłam się wypowiedzieć 
W konkursie miss przede wszystkim:
klaudiac8 - Jasna aczkolwiek krwawa stylizacja.
Mineo - Czarno-biała hipiska w okularach z seledynowymi włosami.
Gwiazdkę otrzymała jeszcze ode mnie Sentis ze swoją wojowniczką.
W deco niestety jakoś tak znów zapanowały denne, puste pomieszczenia. Kibicuję głównie temu z karuzelą, chociaż nie jest do końca dopracowany...

Mi niezmiernie przypadła do gustu Alicja z Krainy Czarów
Rozdałam jeszcze kilka serduszek, ale za nią będę najmocniej trzymała kciuki 

Również dałam serduszko Alicji z Krainy Czarów za którą kryje się LennexD
A oto i moje faworytki:
Zamieściłam tylko te, którym dałam serduszka (gwiazdek się o wiele więcej posypało).
Uwielbiam gdy jest przepych, fantazja, wyobraźnia, gdy nie jest nudno.
1. Pani w bieli cudownie ze złotem się komponuje.
2. Eris ma także niepowtarzalną twarz oraz kreacja w moim stylu. mamy podobne gusta.
3. Szamanka czy tam czarownica rewelacyjna. Nigdy nie udało mi się takiego efektu osiągnąć.
4. No cóż mam po prostu słabość do Wonderlandu (ale o tym to chyba każdy już wie).
Jak zapewne wiecie to jestem fanką inności. Tym pannom przyznałam serduszka. Gwiazdek było więcej, ale nie zamieszczam.
1. Kochana Eris, jej niezmienny demoniczny make-up. Czekam na nią, aż wygra.
2. Nie wiem kim jest ta pani, ale kreacja wyróżnia się na tle innych. I ten odważny makijaż.
Co do deco to czekam, aż wygra ten zakręcony pokój.
Nie wiem czy to szpital, czy Wonderland, czy świat po LSD, ale jest na tyle szalony i zakręcony, że przypadł mi do gustu.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (21-05-2014 o 08h02)
W finale Miss nie znalazłam nic co rzuciłoby mnie na kolan, a więc serduszek nie było, a gwiazdek rozdałam całkiem sporo, chociaż te powtarzające się kocie czy tam elfie uszy są denerwujące. Jak tylko pojawi się jakaś nowość, od razu cała defilada jest tym zalana. Ale cóż...
Natomiast w konkursie Deco było lepiej
Moim faworytem numer jeden jest wilk wyjący między drzewami. Cudo
A także przypadł mi do gustu salon pełen kwiatów. Panuje w nim lekki chaos, ale jest to fajny chaos 
Moje typy jeśli chodzi o miss to panna po prawej ze obrazka o Solomony oraz miss w stylizacji ale Michael Jackson.
Jeśli chodzi o deco już od dłuższego czasu kibicuje pokojowi z rycerzem w tle, jest boski.
Ja także od jakiegoś czasu najbardziej kibicuję mrocznemu pokojowi z rycerzem oraz szpitalowi wymienionemu przez Solomonę. Natomiast w finale miss najbardziej urzekł mnie Michael Jackson.
W tym tygodniu trzymam kciuki w szczególności za tęczowe biuro, którego autorem jest Janka, już dłuższy czas na nie czekam 
Jeśli chodzi o stylizacje w tym tygodniu, to jestem za panią ze screena Solomony, ale tą z lewej strony, popieram też Michaela... Jest świetny
Jestem po prostu przerażona ilością łuków w tym finale... gdziekolwiek nie spojrzeć, same elfy z łukami...
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (22-05-2014 o 19h22)

Nie wiem kim jest pani w finałach ubrana niczym Loki ale zaserduszkowałam. Nie wiem czy to na pewno to ale tak super ta stylizacja wyglądała, że hej.
Kolejne finały które są średnio porywające jak dla mnie 
W deco
Zostają faworytki które już wcześniej widniały plus szary salonik na wysokim podeście. Aeriss o ile sceneria jest fajna i coraz bardziej dopracowana to twoja postać jak dla mnie psuję całość w tej stylizacji ^^.Łącznie 4 serca i nic ponad to.
Miss.
5 gwiazdek . Dwie panie w bieli jedna z nożem, druga w spódnicy panny. Postać w oliwkowej stylizacji z chochlikiem i fioletowymi włosami oraz rubensowskie plecy które ostatnio szaleją po defiladzie w czarnej kolorystyce xD.No i delikatna, letnia dziewczynka w kapeluszu z koszykiem, prosta ale mnie przyciągnęła.
Serca poszły do ErinBlack bo ją kojarzę z wyglądu więc mogę podać nick oraz stylizacja fioletowo-różowa w pastelowych odcieniach.
Mam nadzieję, że gotowce się nie pojawią na podium bo widzę kilka przykładów w finałach a w poprzedniej wygranej nawet zagościła taka osóbka z trzonem stylizacji od gwiazdy co na mój gust mało wysiłku w to było włożone. Cosplaye są ładne ale jak już wspominałam mogę je docenić ale nie podać na podium, a więc gratuluję kilku udanych odwzorowań bo są rozpoznawalne jednak to tylko tyle uznania z mojej strony 
Te pastelowe fiolety i róże podbiły w tym tygodniu moje serce 
W deco trzymam kciuki za dwie kuchnie.

Mi z kolei strasznie podobają się mroczne stylizacje tych finałów. Są świetne!
Dziewczyny trafiły w mój gust i obecna manię na przeładowanie miss. Rozdałam mnóstwo serduszek i chyba tylko jedna gwiazdkę. Deco na razie zostawiam na później - w sumie to nie licze tam na jakieś fenomeny, ale może ktoś mnie zaskoczy.
Miss przejrzę dokładniej po południu po pierwszych przebierankach, w deco poza 2-3 pokojami, które od dawna są moimi faworytami (może wreszcie znajdą się na podium >->) doszedł dziś ten. To magiczne przejście jest cudne!
Moje typy <3 (niektóre się powtarzają)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

nelumi, zgadzam się w 100 procentach
Ten pokój jest genialny 
W takim razie ja też dam swoje typy xD nie jest ich za dużo, ba! jest ich malutko, bo tylko 3 i to te same co przedstawiły dziewczyny wyżej, ale macie, popatrzcie sobie na nie jeszcze raz xD serducha od Steno :3