Taki trochę szpital kogoś kto ma jazdy po lsd... To akurat trzeba przyznać, ze robi wrażenie. W tym tyg dosyc dużo jest znów zaś pokoi stylizowanych na ogrody i lasy. Widać dodane nowości robią szał łącznie z łazienkami.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 118 119 120 121 122 ... 161
#2977 16-04-2014 o 14h41
Na kilka pokoi zawsze głosowałam, więc nadal się ich trzymam. W tym również pierwszy wymieniany przeze mnie pokój :>
Co do przebierania jest dokładnie jak wspomniały dziewczyny. Każdy odbiera to w inny sposób. Jedni chcą pokazać swoje najlepsze stylizacje w ciągu tych 2 dni finałów, inni uznają, że ta którą stworzyli jest jedną z lepszych i to w niej paradują. Dodatkowo zdarzało się wiele razy, że osoba wygrała w kilku stylizacjach, a skoro wygrała wszystkie musiały być dobre. Nie ma jakichś ograniczeń, indywidualny wybór każdej osoby.
Edit: Obecne finały q.q
Wątek wymarł na razie to odświeżam dodając nowy post z zawartością ostatniej wiadomości, bo tak się zdarzyło, że pisałam tu ostatnia xD
Faworytki miss:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Deco:
#2978 16-04-2014 o 15h48
W deco to źródełko w lesie jest genialne *p*
#2979 16-04-2014 o 16h17
Mnie w deco uwiodła pokój jak z Frozen. Świetny. O ile się nie mylę to i Elsy można się dopatrzeć 
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~

#2981 16-04-2014 o 16h27
ha ha ha właśnie miałam to pisać..Sszyszka jak mogłaś mnie tak ubiec!
mrozny pejzaż z wyłaniającą się miss..robi wrażenie;)
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
#2983 16-04-2014 o 17h21
Faktycznie, mroźny pokój naprawdę śliczny
Ale chyba bardziej podoba mi się strumień w lesie, jest może i prosty, ale bardzo dobrze wykonany. I ma klimat.
W finałach miss natomiast jeste zachwycona przedostanią panią wymienioną przez Nelumi. Bardzo jej kibicuję, stylizacja jest piękna. Też panna smok z irokezem jest świetna, oby trafiła na podium 
#2984 16-04-2014 o 19h05
Pokoikowi "Frozen" dałam gwiazdkę, a tu wymieniałam głównie serduszka. Też uważam że jest śliczny <3
#2985 16-04-2014 o 20h21
Ja serduszka dałam tym pokojom:
Link do zewnętrznego obrazka
Co do finałów miss na razie dałam trzy serduszka. Są to dziewczyny nr. 2, 3 i 5
z tych które wymieniła Nelumi.
#2986 17-04-2014 o 10h30
Najlepsze źródełko, trzymam mocno kciuki ♥
Co do miss to tylko te typy, nic więcej mnie nie urzekło.
#2987 17-04-2014 o 10h42
Najbardziej trzymam kciuki za źródełko
Sama sceneria kojarzy mi się prywatnie (Indie), więc mam nadzieję, że znajdzie się na pierwszym miejscu 
#2988 17-04-2014 o 11h47
W wyborach miss mam szczerą nadzieję zobaczyć na podium Roxy, miss-szamankę i miss-smoczycę, są przecudne 

#2989 17-04-2014 o 12h13
Oto moje faworytki, rozdałam też sporo gwiazdek. Ciekawy finał.
http://pandora666.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2V1bPs8PGrJ
http://pandora666.wrzuta.pl/obraz/powieksz/41wqdpWz4dF
http://pandora666.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2V1bPs8PGrJ
http://pandora666.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6kLgcN2Lpl5
Jeśli chodzi o Deco jestem wielką fanką źródełka oraz krajobrazu z gałązkami pokrytymi szronem.
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (17-04-2014 o 12h41)
#2990 17-04-2014 o 18h37
Mój absolutny faworyt w deco:
#2991 17-04-2014 o 18h38
Moje trzy grosze
W kwestii deco, przychylam się do większościowego wyboru dziewczyn, jakie wypowiedziały się w tutejszym wątku przy obecnym finale - źródełko oraz pokój a'la "Frozen".
Miss, niekwestionowaną zwyciężczynią w tym tygodniu jest dla mnie Solomona. Odnośnie dwóch pozostałych miejsc...i tutaj schody, bo widzę na nim więcej osób jak rekomendowane dwie
Życzę powodzenia 
#2992 23-04-2014 o 08h41
I na sam początek defilady niestety dopatrzyłam się tego:
Czy tylko mi to dość solidnie przypomina pokój z podium jula85500?
Nie wstawiam do wątku z plagiatami, bo tam trzeba wysłać do "oskarżonej" wiadomość, a ja jej nicku niestety nie znam. Jeśli ktoś ma jakieś namiary- będę wdzięczna 
No chyba, że tylko ja widzę podobieństwo, w takim wypadku przepraszam ^^
Ostatnio zmieniony przez Shillo (23-04-2014 o 08h42)
#2993 23-04-2014 o 09h34
Do plagiatu jej daleko można określić to mianem inspiracji ale z gorszym efektem jak dla mnie. Jeśli właścicielka dolnego pomieszczenia przemieści elementy nawet tak jak osoba na pierwszym obrazku nie uzyska tego efektu dalej. Nie przez to ze zastąpiła okno kominkiem ale też ze względu na cóż jak na razie dla mnie początkowe zaznajomienie się z prawami perspektywy.
Schody, układ pomieszczenia, fontanna to są elementy które mogą nasuwać podobieństwo ale reszta to już odrębne jak dla mnie udekorowanie pomieszczenia i przedstawienie jego zamysłu
Miss średnio mi się w tym tygodniu podobają ale jest kilka perełek po powrocie do domu umieszczę screeny natomiast deco coś rozkwitło z nowymi pomieszczeniami co mnie cieszy 
#2994 23-04-2014 o 10h21
Ja bym to uznała raczej za inspirację.
W deco moją uwagą zwróciły te pomieszczenia:
Jeśli chodzi o finały miss mogę je uznać za całkiem udane. Dałam aż 2 serduszka! 
#2995 23-04-2014 o 10h41
Wszystkie te elementy w pokojach pokazanych przez Shillo wydają się po prostu najlepiej pasujące do tych schodów. Nie plagiat, ale pewnie inspiracja jak już napisała Evelyn 
W miss nie mam chyba faworytki, stroje nie powalają. Niektóre zakrawają o śmieszność, jak założenie maski gazowej do balowej sukienki. Czasem mam wrażenie, że finalistki na siłę szukają oryginalności
W deco natomiast bardzo kibicuję plaży. Zdecydowanie najlepsze pomieszczenie w tym tygodniu 
#2996 23-04-2014 o 10h52
Butelka5 napisał
Niektóre zakrawają o śmieszność, jak założenie maski gazowej do balowej sukienki.
Oj przepraszam, jak dla mnie to silne nawiązanie do teledysku "The Black Parade" My Chemical Romance ^^
No to skoro wszyscy uważają to za inspirację to nie było tematu
#2997 23-04-2014 o 10h58
Deco tym razem bardzo w moim guście- Uwielbiam realnie urządzone pokoje tj.
Wygląda jakby Miss naprawdę tu mieszkała i na moment wyszła do kuchni po herbatę
i takich pokoików jest sporo w konkursie.Podobnie jak poprzedniczka gorąco kibicuję "plaży". O ile się nie mylę co do znajomo wyglądających palm, to trochę pomagałam w tworzeniu tego dzieła w "Wystroju wnętrz"
Efekt jest ekstra, a już nie raz zdarzyło się, że autorki, które poprosiły o pomoc na forum później wygrywały w Deco
Trzymam kciuki!Chciałabym też aby w końcu "zakochane bałwanki" zdobyły nagrodę, ale konkurencję mają mocną...
#2998 23-04-2014 o 11h07
Shillo napisał
Oj przepraszam, jak dla mnie to silne nawiązanie do teledysku "The Black Parade" My Chemical Romance ^^
W takim razie dobrze wiedzieć
Nadal nieco komiczne. Jak wojowniczki w falbaniastych spódniczkach i łyżwiarki w długich, ciągnących się sukienkach (takiej na szczęście w tych finałach nie ma). Jeśli miałabym wskazać moim zdaniem najlepiej ubrane miss w tym tygodniu, to panna w żółtej oversize sukience z klatką jest śliczna, jak i dziewczyna w fioletach ze skrzydłami. Mają ode mnie serduszka
#2999 23-04-2014 o 11h13
#3000 23-04-2014 o 11h56
W wyborach miss żadna stylizacja mnie nie zachwyciła. Rozdałam kilka gwiazdek, ale żadna miss mnie nie powaliła, by dać serducho.
Wybory deco natomiast są bardziej satysfakcjonujące, a oto moje faworytki:
Ostatnie pomieszczenie wygląda jak wytwory wyobraźni podczas halucynacji - ciekawy pomysł i świetne wykonanie, a miss pasuje tam idealnie. ;>