Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 193

#1751 19-04-2017 o 13h01

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Ban, bo gdzie w Polsce jeszcze jest tak ciekawie, żeby pojechać? xD

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#1752 19-04-2017 o 13h16

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Ban, bo znajdzie się pewnie sporo miejsc.
Dom mojej babci, mają kury i dobre jedzenie. XD

~

#1753 19-04-2017 o 13h37

Miss'ujdzie
Foka10
...
Miejsce: Trójmiasto

Ban bo polecam mazury ładne widoki i w miarę świeże powietrze

#1754 19-04-2017 o 13h41

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ban, bo mój Lwówek Śląski, bardzo fajnie, zadupie jakich mało, polecam. XD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#1755 19-04-2017 o 13h46

Miss'ujdzie
Foka10
...

Ban bo mazury też zadupie xD

#1756 19-04-2017 o 13h47

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo zadupia są fajne, polecam xDD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#1757 19-04-2017 o 13h48

Miss'ujdzie
Foka10
...

Ban bo masz rację xD

#1758 19-04-2017 o 13h52

Miss'Fuzja
spsr
Skoro nudzi ci się na tyle, że czytasz ten opis, zrób pracę na konkurs. I'm Espi Nekromanka
Miejsce: Gdynia na zawsze

Ban, bo dzień dobry wam.
Ja polecam Bieszczady :v
Zadupia rządzą xD

//photo.missfashion.pl/pl/1/102/moy/81086.jpg

#1759 19-04-2017 o 13h53

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo wiem. xDDD

I ban, bo pisałam w jednej sali z dyslektykami. Był wśród nich Bobo. XDD

#1760 19-04-2017 o 14h02

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo już dwie osoby spytały mnie o IG, żeby mnie zobaczyć. x)

Dowiedziałam się, że mam prerafaelicką urodę. XD

EDIT: teraz już trzy osoby XD

Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (19-04-2017 o 14h50)

~

#1761 19-04-2017 o 15h21

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

Ban, bo co to jest prerafaelicka uroda? xD możesz mnie zaliczyć jako czwartą osobę ;D

#1762 19-04-2017 o 16h02

Miss'Fuzja
spsr
Skoro nudzi ci się na tyle, że czytasz ten opis, zrób pracę na konkurs. I'm Espi Nekromanka
Miejsce: Gdynia na zawsze

Ban, bo ten uczuć gdy masz ochotę kupić sobie nowe ubrania, a nie masz pieniędzy. Zostaje tylko Mf xD

//photo.missfashion.pl/pl/1/102/moy/81086.jpg

#1763 19-04-2017 o 16h51

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo Dess, sama do końca nie jestem pewna. XD

Prerafaelici byli stowarzyszeniem artystycznym powstałym w 1848 r.

Kompozycja jest zwykle mieszanką archaizmu i naturalizmu. Ich obrazy utrzymane w duchu romantycznego symbolizmu, mistycyzmu, naiwnego sentymentalizmu, odznaczające się drobiazgowym traktowaniem realiów, ostrą paletą barw, stanowią niemal fotograficzne odwzorowanie rzeczywistości.

Z tego co wyczytałam, prerafaelicka uroda = uroda jednocześnie eteryczna i zmysłowa.

W sumie trochę się zgadza. x)
xDDD

~

#1764 19-04-2017 o 17h48

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo mam tydzień na obejrzenie bardzo fajnej bajki zwanej Hannibal xDDD

#1765 19-04-2017 o 17h49

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo lubiłam tę bajkę jak byłam w przedszkolu.

xDD

~

#1766 19-04-2017 o 19h11

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo dobre miałaś gusta. XDD

Lolo, dzisiaj po raz pierwszy od ciort wie ile cykałam se aż trzy selfiaki i właśnie odkryłam, że czasami (czyt. Gdy wykroje twarz) przednia kamerką wali mi automatycznie autokorektę na twarz. XDD Aż mi podbródek pożarło. XDDDD
Jezu, nawet moja komórka uważa, że trzeba retuszować moje zdjęcia xDD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-04-2017 o 19h16)

#1767 19-04-2017 o 19h18

Miss'Fuzja
Ojsa
Martwa, lecz nieumarła, nieczuła całka nieoznaczona~
Miejsce: Somewhere in the darkness of my room. Under the blanket.

Ban bo dzień dobry. Nadal nie poprawiłam raportu. Potrzebuję kopa w tyłek T^T

https://68.media.tumblr.com/c11d596a002e56fcb7da0f3fc671fd61/tumblr_o0dqnnhbw31udhucno1_500.gif

#1768 19-04-2017 o 19h25

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo *motywacyjnie kopie w tyłek Ojsę*

#1769 19-04-2017 o 20h02

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ban, bo nadrabiając, co mi się przypomina na już:

1) super się czytało Waszą dyskusję. Zgadzam się z wieloma rzeczami, które napisałyście.
2) Iremiś, bardzo ładna jesteś! Pierwszy, czy tam drugi raz Cię widzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
3) Mnie widziało parę osób, mój fbl krążył po MF, a teraz niektórzy mają mnie na fb w znajomych, albo obserwowanych na IG. I to tyle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
4) Tak, Fro, chętnie dyskutujemy ♥ ;D

Pozdrowienia, jest tu kto? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#1770 19-04-2017 o 20h03

Miss'Fuzja
Ojsa
Martwa, lecz nieumarła, nieczuła całka nieoznaczona~
Miejsce: Somewhere in the darkness of my room. Under the blanket.

Ban bo ja tu jestem. A raczej przypadkiem zaglądam, bo chyba zostałam za słabo kopnięta... T^T

https://68.media.tumblr.com/c11d596a002e56fcb7da0f3fc671fd61/tumblr_o0dqnnhbw31udhucno1_500.gif

#1771 19-04-2017 o 20h08

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo zasadził ktoś pani kiedyś kopa w d...
zgrabny tyłeczek?

~

#1772 19-04-2017 o 20h16

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo poprawić Ojsa? xD
Zabieram się do pracy, zacznij i Ty! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

#1773 19-04-2017 o 20h16

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo ja sobie rysuję Elizabeth Taylor i słucham jazzu ~

~

#1774 19-04-2017 o 20h19

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo ja na próbę wyszydełkuję parę rządków, a potem wymyślę wzór na zegarek ;D

#1775 19-04-2017 o 20h25

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Ban, bo korci mnie by kupić sobię maszynę do szycia xD.

Moja babcia była krawcową. Fajnie by było się czegoś nowego pouczyć.

Ostatnio zmieniony przez Mineo (19-04-2017 o 20h26)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 193