Ban, bo powodzenia w rosołowaniu. Na pewno ci wyjdzie, to prosta zupa je!
~
Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 193
Ban, bo powodzenia w rosołowaniu. Na pewno ci wyjdzie, to prosta zupa je!
Ban, bo wiem, ale zazwyczaj nie mam ochoty jeść tego, co sama zrobiłam xD.

Ban, bo mamine smaczniejsze. XD
Ban, bo u mnie najlepszy rosół brat robi <3
Mama nie potrafi tak dobrze tego zrobić ._.

Ban, bo u mnie mama gotuje przepyszny rosół. *-*
Rany boskie, jest kwiecień, a u mnie sypie śnieg.
Ban, bo słyszałam o tym śniegu xD. U mnie czasami wyjdzie słońce, ale chłodno bardzo ;;;

Ban, bo mój pierwszy rosół był tak słony że nie dało się go przełknąć. xd
U mnie śnieg padał wczoraj. Zimno wszędzie ale ja i tak będę dalej jeździć rowerem (szkoda kasy na bilet miesięczny). 
Ban, bo szkoda, że w moim mieście nie da się wypożyczać rowerów.. Mój nie nadaje się do jazdy po lesie.

Ban, bo moja kotka jest w stanie błogosławionym i chyba już jej brzuch zaczyna przeszkadzać, bo coraz częściej śpi na grzbiecie. ;p
Ban, bo zrób zdjęcie kociaczków jak już się pojawią na świecie! Nie ma nic słodszego od małych kotków i piesków. Chyba, że ja, hehehe

Ban, bo wstawię. *-*
No przecież nie ma nic słodszego od Mineuo
Ban, bo mój pieseł już się staruszek robi. Oślepł na jedno oko. Chyba mu przepaskę zrobię.

Ban, bo ja przyinwestowałam w rower w zeszłym roku i uważam że to była dobra inwestycja. Wszędzie jestem szybciej i chudnę. 
Koteczkiiiiiiii, też chcę zobaczyć! : D
Ban, bo ja się przeprowadzę w góry, będę mieć sporo ruchu xD. Ale fakt, przerzucenie się na rower ma wiele zalet.

Ban, bo zazdroszczę i współczuję jednocześnie. Mój pobyt w górskiej miejscowości polegał na wiecznej zadyszce przez chodzenie pod górkę do sklepu. 
Ban, bo przynajmniej kondycję wyrobię xD.
Ale najbardziej chciałabym zamieszkać w Wiedniu ;-;.

Ban, bo góry są fajowe. <3 Zawsze je lubiłam.
Ban, bo ja cały czas lubiłam tak samo morze jak i góry, ale po mieszkaniu w Grecji już bardziej góry wolę xD.

Ban, bo ja nie pogardziłabym mieszkaniem nad morzem. Gdzieś w ukochanej Norwegii. <3
Ban, bo w Norwegii jest pięknie ;-;
Próbuję sobie przypomnieć jak mój lekarz się nazywa. Muszę się zarejestrować na wizytę, ale nie wiem kto mnie leczy
Link do zewnętrznego obrazka

Ban, bo w naszej Polszy też nie jest tak źle, chociaż SYPIE ŚNIEG, ŚNIEG W ŚRODKU KWIETNIA!
Nie daję rady. ;___;
Ban, bo chciałabym kiedyś w końcu pojechać do Zakopanego xD. Tam śnieg nie przeszkadza
Ostatnio zmieniony przez Mineo (19-04-2017 o 12h35)

Ban, bo Zakopane jest już trochę przereklamowane. Za dużo turystów.
Ban, bo to by mi nie przeszkadzało, gdybym sama sobie wycieczkę zrobiła '3'

Ban, bo zrób tak, żeby nikogo nie było w Zakopanem i się zachwycaj. XD