Ban, bo bez sensu ta jest zmiana rozmiaru..

Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 193
Ban, bo bez sensu ta jest zmiana rozmiaru..

Ban, bo Iremiś, nawet ja na zawodowym angielskim nie miałam chyba tylu słówek medycznych co Ty ;O
Ban, bo jest chyba od miesięca już, Espi xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-04-2017 o 22h54)

Ban, bo tak często zmieniam avek, że nawet nie zauważyłam Mineo xDDD
Ban, bo miałaś coś przed tym? Już nie pamiętam xD

Ban, bo wiem ze zmiana pojawila sie dosyc dawno, ale i tak nadal jest bez sensu xd
Ostatnio zmieniony przez spsr (06-04-2017 o 23h38)

Ban, bo chyba nie ogarnę tych lekcji prze całą noc xD Zwłaszcza, że wszystko mnie rozprasza xD
Ban, bo wspolczuje, takie lekcje po nocy moga wykonczyc ;-;

Ban, bo zwłaszcza, że z próbuję rozwiązać jakąś dziwną relacjo-sytuację z kolegą. Który chyba jest na mnie zły. Choć nie wiem za co, a jest mi potrzebna jego pomoc przy dekorowaniu sali fizycznej, a przez tę sytuację muszę przemyśleć, jak to napisać .-.
Ban, bo Iriś <3 Nie martw się, relacjo-sytuacje rozwiązują się same, ja ostatnio rozwiązałam trzy X"D Wszystkim powiedziałam ciao adios, ale to ja po wymianie, większości dziwnych/nieprzyjemnych wydarzeń i osobnikom z nimi związanych mówię żegnaj xD Wcześniej się cackałam i martwiłam o ich uczucia, pff. A co z moimi? XD
Tak więc, nie warto przejmować się za bardzo, a jedynie tyle, ile druga strona z siebie daje, o. Nie dajmy się zwariować, bo będzie trzeba szukać nowych przyjaciół pokroju vinho branco XD.
Ban, bo Frozia <3
Po prostu strasznie lubiłam spędzać z nim czas, zawsze potrafił wywołać na mojej twarzy uśmiech - jedna z jedynych osób z klasy, z którymi naprawdę lubiłam spędzać przerwy, a teraz nagle stworzył między nami olbrzymi dystans i nie wiem, czy to chwilowe i dlaczego tak jest.
Ale trudno, dałam mu sygnały, teraz nie będę na razie nic inicjować, jak sam wyjdzie z inicjatywą, to pomyślę co zrobić.
Ban, bo trzymam kciuki, żeby się otrząsnął i ogarnął ;D
Geez, liceum było tak dawno, nie wierzę, że niektóre dramy ciągną się u mnie w towarzystwie do dziś xD Wczoraj byłam u koleżanki i miałam wrażenie, że już kiedyś tego wszystkiego słuchałam. Tak to jest jak przez lata kręcisz się w tym samym towarzystwie i zbyt żal ci jest je całe rozwalić, więc usilnie próbujesz je naprawić.
To jest dość wkurzające, bo większość moich znajomych, którym zależy na utrzymaniu paczki, patrzy na mnie z nadzieją, że skoro wróciłam to zaproszę wszystkich do siebie i magicznie uleczę towarzystwo, a prawda jest taka, że mi się nie chce tego robić. Czemu ja mam mieć ich wszystkich na głowie? Bo mieszkam w domu i mam luźnych rodziców, którym nie przeszkadza tłum studentów na głowie? Nope, nie będę na siebie brała odpowiedzialności za trwałość grupy, wyleczyłam się z tego.
Ban, bo jak się cieszę, że już weekend ;3;

Ban, bo ja też. W końcu mogę się wyspać i porysować.
Ostatnio zmieniony przez spsr (07-04-2017 o 20h14)

Ban, bo już jutro drzwi otwarte D:
Oby wszystko wyszło :v
Jakby ktoś z trzeciej gimnazjum był w Toruniu, to w tę sobotę są drzwi otwarte w co najmniej czterech szkołach xD
Ban, bo Pine zamieszka u Ciebie i sobie którąś wybierze, bo marudzi że nie wie do jakiej średniej iść xxD
No dobra, nie XD
<3
Ostatnio zmieniony przez spsr (07-04-2017 o 20h15)

Ban, bo stwierdzam, że życie samotnie z kuzynem jest spoko tylko syf się szybko robi
//.
I fejm dowalony, byłam na ig sławnego, niemieckiego youtubera B/

Ban, bo ja też chcę!

Ban, bo ano miałam inny avek, lata świetlne temu ;D
Ban, bo ja muszę ten zmienić, ale nie wiem, kiedy będę w stanie :v
Ban, bo ładny jest, ale ciut mały. By the way, jest tu kto? 
Ban, bo jest, ale idzie spać, bo rano trzeba wstać.
Ban, bo uwielbiam budzić się tak wcześnie, gdy mam wolne, eehh

Ban, bo mi udało się dzisiaj przespać do 7.00, co w moim wykonaniu jest cudem.
Ban, bo jestem ciekawa, kiedy dodadzą zdjęcia z drzwi otwartych - boję się trochę, bo jestem na co najmniej kilku xD