Ban, bo yym, bez komentarza xD

Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 193
Ban, bo yym, bez komentarza xD

Ban, bo ja to już nie wiem, takie laski to się w łeb powinny popukać. XD Młotkiem najlepiej. XDD

Ban, bo widocznie potrzebuje wyzwań. Bo tak to nudno, pffff. xD
Jakiejś ukrytej prawdy czy trudnych spraw... xD

Ban, bo ciekawe czy jakby jej się teraz trafił facet, co bije i pije, to by wróciła do Daniela. XD

Ban, bo może i tak. Ale najlepiej jakby ją od takiego faceta Daniel uratował. Bezinteresownie, tak, aby można było nakręcić romans. 

Ban, bo w sumie Daniel coś gadał, że lubi zachowywać się tak, jakby całe życie grał w filmie, więc czemu by nie. 8 )

Ban, bo w takim razie może ty zagrasz tego pijaka xD wyżyjesz się przynajmniej...

Ban, bo ja mimo wszystko wyglądam zbyt kobieco (a przynajmniej dziewczęco ehh), to nie przejdzie. XD

Ban, bo zawsze można zagrać pijaczkę... Mamy równouprawnienie, a związki homoseksualne też się zdarzają~!
Ban, bo o, poruszenie na banach! Czeeeść wszystkim!
Ban, bo dzień dobry >.< Dziwnie tu zajrzeć po czasie xD
Ban, bo może i dziwnie, ale i zawsze uroczo, Neluś~! (/ ^-^)/
I ban dla mojego ucha, bo przedwczoraj mnie bolało niesamowicie, wczoraj mi jakaś fujka z niego leciała, a dzisiaj jest jakieś przytkane... Ew. (T_T)
Ban, bo ja tu tylko po to, bo ZIOŁO WEŹ ODPISZ W KOŃCU NA FB XD.

Ban, bo:
1) hej hej Neluś ♥
2) Pine, już lepiej mam nadzieję?
3) Mineo, ten krzyk, aahahha, sprawa musi być pilna ;D
Ban, bo ciekawe, o co chodzi... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ano, lepiej, lepiej. xD Tylko mama chce mnie zapisać do laryngologa, ale stanie w kolejce przez trzy godzinki tak średnio mi pasi... XDDD
Ban, bo jeśli coś Ci tam zalegało, ta "fujka" w sensie, to przydałoby się. Nie ma, że boli.
Może być potrzebne coś mocniejszego do użycia leczniczego.
Ban, bo no ale z drugiej strony to czekanie... Heh. XDDD
Ban, bo cześć, dajnozaury *wink wink*
Ban, bo ino cześć, Steniu~! (/ ^-^)/
Ban, bo co tam? Jak życie?
Ban, bo oj tam, przeleci xD Jakąś książkę do poczytania weźmiesz i już;D
Ban, bo oczywiście usłane ananasami~!
A u ciebie?
Ban, bo hahaha, Ananas jak zawsze w humorze 
U mnie też w porządku, może nie śpię na ananasach, ale jest okej.
Ban, bo nie zauważyłam wyprzedzenia Steno. Cześć, witam! 
Ban, bo lolol, nie widzę na messengerze nic pilnego, żebym musiała Mineo odpisywać, wysłała mi tylko memy. :C