Ban, bo zawsze lepiej wcześniej niż później czy coś w ten deser :v
We are in noir

Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 193
Ban, bo zawsze lepiej wcześniej niż później czy coś w ten deser :v

Ban, bo oj tam Fro, pewnie po prostu za monotonnie masz, co zapewne zmieni się w przeciągu paru dni ;P
Monotonnie to będziesz miała dzień dzień w robocie z tymi samymi obowiązkami 
Ban, bo tu nie chodzi o monotonność, tu chodzi o 6h zajęć łącznie w tygodniu, gdzie poniedziałek i piątek jest wolny, więc po prostu naprawdę się obijam X"D
Ban, bo zatęsknisz za tym kiedyś 
Ban, bo wydałam ok. 80€ na kosmetyki. Mój wewnętrzny skąpiec chyba spał xD.
Ale mam teraz spory zapas masków do twarzów :^D

Ban, bo zapasy starczą przynajmniej na trochę 
Ban, bo ja muszę się się przejechać po mój krem BB w szalonej cenie 3 ziko w outlecie X"D
Ban, bo ja teraz musiałam się natrudzić by znaleźć dobry krem bb, ponieważ wszystkie za ciemne lub za bardzo pomarańczowe były, a nie ma tu tego, co w Polszy kupowałam x)

Ban, bo ja dostałam bbika od koleżanki, bo dla niej był zbyt ciemny i szczerze mówiąc, to nie wiem, czy będę kupowała kolejny, jak ten się skończy. xD

Ban, bo nie mogę wchodzić do Sephory xD. Pewnie od razu rzuciłabym się na komsetyki od Tony Moly i Too Cool For School xDDD

Ban , bo tez bym chetnie sobie cos kupila, chociaz z kosmetykow korzystam raz na ruski rok xd

Ban, bo ja niestety muszę korzystać, inaczej się ludziom nie pokażę, bo trądzik. XD

Ban, bo pfffyt, ja też trądzik, ale makijaż dalej zło. xD Przynajmniej można spokojnie sobie na lekcji pospać, bez obawy, że się coś ufajda. xDD
Ban, bo ja się nie przejmuję, że coś mi się rozmaże. Bardziej mi przeszkadza, że rękaw mi się odbije na twarzy. XD

Ban, bo też tak miałam kiedyś xD

Ban, bo dla mnie to jednak najważniejsze na lekcji się wyspać... Czasami nawet biorę małą poduszeczkę do szkoły! 
Ban, bo lol, chyba jeszcze nigdy nie spałam na lekcji. XD Nawet jak się kładłam, to jednym uchem słuchałam co się dzieje. XD

Ban, bo mi się chyba w podstawówce na przyrodzie udało zasnąć. Nauczycielka była dyrektorką xD

Ban, bo wow, prawie wykłułam sobie oko łyżeczką, ale uratowały mnie okulary. xD

Ban, bo w tym momencie uświadomiłaś mnie, że groźby babci mogą się spełnić.
Ban, bo lolol, ja już się tyle razy kłułam po oczach łyżeczką, że szkoda gadać. XD

Ban, bo Zioło ty specjalistko. xD
Ban, bo miałam iść do sklepu, a tymczasem robię milion rzeczy na raz tylko nie to co trzeba. XD

Ban, bo dla mnie krem bb jest genialny <3 tylko kwestia odpowiedniego doboru. Polecam firmę Garnier ;D
Ban, bo upiekłam ciasto marchewkowe zamiast robić pracę domową, typowa ja. XD