Ban, bo dokładnie. xD U babci tylko martwa mogłam być~! XDD
Wszyscy sąsiedzi mieli zabezpieczone wi-fi, a żaden nie miał w haśle imienia swojej córki czy daty urodzin! TwT
Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 193
Ban, bo dokładnie. xD U babci tylko martwa mogłam być~! XDD
Wszyscy sąsiedzi mieli zabezpieczone wi-fi, a żaden nie miał w haśle imienia swojej córki czy daty urodzin! TwT
Ban, bo popatrz no, wymyślać im się zachciało te hasła xDDD Co porabiasz? 
Ban, bo siedzę przy komputerze, oglądając anime, i zerkając od czasu do czasu, czy przypadkiem nie ma nowego chatroomu w Mystic Messenger. XDDDD Nie no, kiedyś w życiu bym nie pomyślała, że tak wciągnie mnie gierka, w której się czatuje z fikcyjnymi chłopcami. XDDDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-02-2017 o 16h16)
Ban, bo różne się dzieją rzeczy Pine, widzisz
A ja sobie porządkuję koraliki, mam w planach zrobienie sobie breloczka, mam nadzieję, że mi się to uda. No i może co nieco się pouczę czegoś z mojej tematyki:D
Ban, bo powodzenia~! Pochwal się gdzieś, jak skończysz~! 
Ban, bo na insta jest fragment brans, którą wczoraj skończyłam, możesz ocenić
^^ Nelu, Skye, podbijcie *próbuje zwerbować myślami koleżanki*
Ban, bo weź, Seciu, proszę zalincz, bo zgubiłam gdzieś twojego insta... XD
Ban, bo hahha, Pine! xD Łap! Bajka.
Ban, bo dziękuję! XD
...ojeju, jaka ładna! 'w' Supi kolorki, kiedyś chciałam sobie na takie kolory pomalować pokój. xD No, to w takim razie miłego dalszego robienia! 
Ban, bo kolorki się mega zgrały, wygląda genialnie na żywo. <3
Dzięki, zaraz zaczynam dobór koralików i reszty sprzętu ;D
Ban, bo elo, przyszłam się pożalić, że Polska jest be, zimna i śmierdząca i od tego wywaliło mi zimno na pół ust :<<<<<< Pół roku tego cholerstwa nie miałam, wróciłam i od razu, ja protestuję i się z tego kraju wynoszę XD Tylko czemu studia za granicą takie drogie X"D
Ban, bo niestety muszę się z Tobą zgodzić, o tej porze roku najczęściej jest nieprzyjemnie.
Tak więc Fro wróciła do polski, tryb polaka uruchomiony (marudzenie) xD

Ban, bo widzę gdzieś tam wyżej, że Pine gra w MM, polecam serdecznie tę gierkę. XD
Does Jumin Han is gay?

Ban, bo nie piszesz po polsku.
Ban, bo ja bym grała znowu w mm, ale mi powiadomienia o nowym chat roomie nie przychodzą x(. Może jak będę miała wolne to pobiorę. Bo teraz mam Zena :^]
Ostatnio zmieniony przez Mineo (01-03-2017 o 14h31)

Ban, bo czemu takie gry są głównie po angielsku :<
Dlaczego nie może być tylko jeden język na całym świecie, tak bardzo nienawidzę uczyć się słówek ;_;
#Bulirzallenióha

Ban, bo ja słówka uwielbiałam xD
Uczysz się dwie strony po kilka kolumn, a potem tylko dwadzieścia musisz napisać.

Ban, bo zawsze na takich sprawdzianach były akurat te słówka, których nie zapamiętałam :')
Dziwię się, że w ogóle miałam na j.angielskim wyższe oceny niż 1..
Ten moment, kiedy znasz gramatykę, ale kompletnie nie wiesz o czym jest zdanie ;')
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-03-2017 o 20h57)

Ban, bo chyba pójdę się schować w kącie ze swoim proficiency, żeby nikogo nie denerwować xD
Angielski to zawsze był mój ulubiony przedmiot, nic nie musiałam na niego robić, bo wszystko mi samo do głowy wchodziło <3 Uwielbiam się posługiwać tym językiem i żałuję, że jestem w Polszy i nie mam z kim gadać
Mamie proponowałam, że będę do niej mówić po angielsku, żeby ćwiczyła to nie chce xD A tak to narzeka, że ze swojego angielskiego nie korzysta, pff xD
Ban, bo u mnie w szkole na całe szczęście jest taki poziom angielskiego, że jeszcze ani razu nie uczyłam się jeszcze słówek, bo albo już dawno umiałam, albo zapamiętałam z lekcji... Na której zazwyczaj spałam. XDDDD
Chyba nie muszę dodawać, że skoro jestem w trzeciej klasie to tak troszkę coś dziwne jest? XDD
W ogóle, ja chyba jakoś cudem i przez przypadek się nauczyłam na tyle tego hamburgerowego, by rozumieć coś nie coś. XDDD A kiedy i jak ów cud się stał, wciąż pozostaje dla Ananasa tajemnicą. XDDD
I muszę przyznać, że za ten cud szczerze jestem wdzięczna, bo ILEŻ FANDOMÓW BY MNIE OMINĘŁO, A ILEŻ GIEREK CZY KOMIKSÓW CZYTANYCH ONLINE...! XDD No i mój harem. Byłby o wiele mniejszy, a to przecież nie byle co... ⊙ω⊙
Tak przy okazji, to cześć, Froziu~!
Ban, bo mój angielski jest na poziomie komunikatywnym dzięki wszystkim tym serialom i fanfiction xD. Teraz jednak bardzo mi austryjacki niemiecki będzie potrzebny, bo w czerwcu znowu przeprowadzam się do innego kraju xDDD

Ban, bo ja zawzięcie powtarzam sobie portugalski teraz, jeśli przeprowadzę się w przyszłości gdzieś na południe to zawsze łatwiej nauczyć się czegoś nowego im więcej języków się zna <3 A portugalski, włoski, hiszpański i francuski strasznie się ze sobą przeplatają :>>>>
Muszę mój niemiecki odświeżyć, bo pół roku od egzaminu i czuję, że na pewno nie mam już B2 X"DDDDDD
Btw, elo, Ananasie, szkoda, że cię w nocy nie zauważyłam, ale robiłam sudoku xDDDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (02-03-2017 o 09h46)
Ban, bo czuję się jak debil.
Próbuję się przestawić i nie spałam tej nocy.
Mam doła i wielką ochotę na spam.
Poratuje ktoś memami albo czymś ;_;
:<

Ban, bo memami nie poratuję, nie przeglądam zbyt często, ale może pocieszy cię, że Eldarya francuska się na mnie obraziła i nie mogę się zalogować XD
Ban, bo niezbyt to pocieszające.
Ale dzięki za próbę xD