Ban, bo chyba ma problem do wszystkich graczy, Jelonie. Może wysyłają za mało SMS'ów :')

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 193
Ban, bo chyba ma problem do wszystkich graczy, Jelonie. Może wysyłają za mało SMS'ów :')

Ban, bo ich strata, trudno się mówi. MF opustoszał, to jest fakt i nie zaprzeczycie.
Ban, bo o pustce tutaj szkoda już pisać
na zmianę tematu zapodam, że się staczam
minęły trzy godziny, a ja dopiero zaczęłam robić rysunek <a to naprawdę małe> ;;
Ban, bo pustka, nawet jak grają to na forum nikt nie zajrzy, ale jakoś trzeba z tym żyć. Może jeszcze kiedyś pojawią się osoby rzeczywiście grające i udzielające się w rozmowach. Może...

Ban, bo ja też się lenię. Miałam sobie przypominać recepturę, a oczywiście poczytałam ledwie troszeczkę. *bida z nędzą jutro będzie*
Ban, bo ja ciągle męczę rysunek xD Zdrzemnęłabym się, ale tak bardzo chciałabym go zrobić jak najwięcej ;/ Bo ileż mój wątek w zamówieniach może być martwy?

Ban, bo skończyłam, jeszcze tylko milijon takich ;^;
trudno jest zrobić blond włosy jak się nie ma żółtych markerów
Ban, bo chyba to skończę najwcześniej za tydzień xD

Ban, bo dobra, czytam jeszcze trochę i basta. Dobranoc!
Ban, bo dobrej nocy, Set!

Ban, bo o mój borze, zjadłabym pizzę.

Ban, bo smacznego Tłustego wam życzę xD

Ban, bo wszystkie klasy w szkole oprócz mojej zorganizowały sobie pączki.

Ban, bo zawsze tak miałam, że moja klasa jako jedyna czegoś nie zorganizowała.
Każda xD

Ban, bo tak jest zawsze. A geniusze z mojej drużyny na konkursie jeszcze przed rozpoczęciem konkurencji połamali długopis, którym mieli pisać. I rzucali jego częściami po całej sali

Ban, bo myślę, że ci twoi geniusze dogadaliby się z moimi. xD
Ban, bo bardzo możliwe. Ja pamiętam jak z szachów wracaliśmy to wyrzucali butelki przez okno busa XD

Ban, bo u mnie tylko dzielili się ciastkami z ludźmi, z którymi staliśmy w korkach. Wracaliśmy wtedy z jakiegoś wyjazdu. Nadal pamiętam te czasy, kiedy najlepsi siadali na końcu.
Ban, bo u mnie zawsze jeśli chodzi o miejsca to było kto pierwszy ten lepszy. A jak wracaliśmy z wycieczki to chciałam poczęstować kogoś rurkami z kremem - zabrał mi połowę opakowania XD

Ban, bo my teraz zaczęliśmy jeździć pociągami, więc miejsca nie mają znaczenia. Biedne rurki. TT
Ban, bo u mnie w szkole geniusze rozwalili kaloryfer i wyłączono prąd, odwołano mi dwie ostatnie lekcje

Ban, bo u mnie nigdy nie byli na tyle inteligentni. Jedyne co, to raz rozwalili pisuar. Jednak nadal nie wiem jak to zrobili. xD
Ban, bo ja nawet nie wiem jak to zrobili, ale przynajmniej odwołano mi geografię.

Ban, bo u mnie geniusze z technikum rozwalili sedes petardą xD
A ci z gimnazjum po wyjściu nauczycielki z klasy poukładali ławki i krzesła tak, że wyglądały jakbyśmy się nimi rzucali xxD
Czy jest tu ktoś, kto miał/ma normalną klasę? Bo mam wrażenie że taka nie istnieje ;-;
Ostatnio zmieniony przez spsr (23-02-2017 o 17h35)

Ban, bo normalna klasa to termin wymyślony, tak samo jak smoki, jednorożce i wróżki