Ban, bo strasznie mi dziś Eldkę ścina, żeby przejść ze strony na stronę to wiecznie odświeżać muszę. 

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 193
Ban, bo strasznie mi dziś Eldkę ścina, żeby przejść ze strony na stronę to wiecznie odświeżać muszę. 

Ban, bo w sumie ja mam tak z każdą witryną na moim laptopie xD.

Ban, bo mi Eldka też strasznie dzisiaj tnie, więc h5.

Ban, bo dawno mnie tu nie było

Ban, bo witam ponownie @Baśniobór! 
Ban, bo też witam i może zostanę tu dłużej niż kilka tygodni, szkoła jest taka męcząca, nie mam na nic czasu.

Ban, bo po jutrze mam test z religii :")

Ban, bo klasa wkopała mnie w jakiś konkurs z angielskiego, który jest jutro.

Ban, bo ja jutro nic nie mam. I jak niby mam się do was dołączyć </3

Ban, bo ja miałam iść jutro do pracy, ale jednak mam wolne xD.

Ban, bo brawo Mineo, musisz być szczęśliwa xD
Zgadnijcie kto dostał się do najlepszej szkoły w Małopolsce?

Ban, bo skoro pytasz to pewnie ty. Zgadłam?
Ostatnio zmieniony przez Baśniobór (22-02-2017 o 20h41)

Ban, bo chyba pół dnia siedzę i rysuję w gimpie, a zrobiłam tylko włosy i skórę twarzy. Na dodatek nie mogę tego nazwać perfekcyjnym ani nic. Mam nadzieję, że jak już umęczę kilka obrazków to będę śmigać. Szkoda tylko że wena raz na miesiąc, nech.
I w taki oto męczę jeden rysunek miesiącami xD

Ban, bo ja w ogóle nie umiem rysować, a chciałabym. Takie to życie beztalencia XD Chcieć nie znaczy móc.

Ban, bo pożalę się, że mi Eldka ścina, że hoho. Lipa ;<
Ban, bo ja tak naprawdę też nie mam zbyt wielkiego talentu. Od dziecka po prostu zawzięcie rysuję, to trochę się nauczyłam. ;p
Zawsze starałam się dogonić swoją siostrę, która poświęcała podobny czas na to a i tak rysowała dwa razy lepiej. A jesteśmy rówieśniczkami.
Teraz przestała rysować od kilku lat i wydaje mi się, że już trochę lepiej od niej rysuję. Tylko że to nie przez talent, a ćwiczenia. Szkoda tylko, że chyba nigdy nie będę miała pewnej kreski i że ślimaczę się strasznie ;//
Więc myślę, że każdy może się nauczyć rysować, o ile wie co to wena i cierpliwość xD
Ścina tak, że wytrzymać się nie da. Siemka, Set 
Piszę dzisiaj jakieś referaty xD
Bardziej do Miss artu by to pasowało, ale co tam.
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-02-2017 o 21h23)

Ban, bo jeśli o rysowanie chodzi, to nie mam talentu za grosz. Chciałam dziś zeszyt kupić na koralikowe projekty, ale nie było gładkich ;<
Okropnie ścina, nie lubię. Chowańca nie dostanę ;x
Ban, bo mi się na szczęście udało go zdobyć. Przez chwile myślałam, że dzisiaj już nie ma eventu, a raz się zagapiłam z poszukiwaniami i myślałam, iż obejdę się ze smakiem xD
Za to od ostatniej zmiany na Syfie w ogóle już nie idzie tam grać ;/ czy tylko ja tak mam?
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-02-2017 o 21h30)

Ban, bo SyF trochę ścina, ale ogółem da się grać
trudno, mam Danalasma, przeżyję ;D
Ban, bo w obie te gry próbowałam grać i nie wyszło. Jakoś tak mnie nudzą. Tutaj jest lepiej i przynajmniej nic się nie zacina XD

Ban, bo już nie wytrzymuję z lagami na eldce, tutaj sobie posiedzę '-'
Ban, bo mi akurat Eldka bardzo odpowiada. Fakt chowańca i targu jest najlepszy ;D
Ban, bo gra nawet fajna, ale nie mam motywacji by w to grać. Ledwo co trzymam się missfashion XD

Ban, bo jak się czasu za dużo nie ma, to potem tak to jest 
Ban, bo mf też mi ścina
bimuf chyba ma do mnie jakiś problem