Ban, bo Ananasie - ja mam dwanaście lat!!! 
,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę!
"Strony : 1 ... 156 157 158 159 160 ... 193
Ban, bo Ananasie - ja mam dwanaście lat!!! 
"Ban, bo widać po twoim stylu pisania, ale w każdym nie o to mi chodziło by nazywać twoje piżama party wieczorkiem frajerek, a bardziej chodziło mi o wieczorek frajerek jaki robiłam ostatnio ja XDD
staaaare baby tam były, no normalnie same gimnazjum i liceum XD
Ban, bo jejciu, kiedy ja ostatnio byłam na czymś takim jak "piżama party"..xD
Ban, bo zawsze możesz nadrobić zaległości i urządzić takowe cóś z jeszcze starszym towarzystwem... Albo robić za opiekuna, też opcja XD
Ban, bo spoczi jak znajoma z wawy wpada na pare dni i nocuje u mnie to nadrabiamy, liczy sie?XD
Ban, bo i to powinno! XD
Jejuuu, jadę na Niucon i jaram się tym, że robię cosplay mojego mensza, Ciela <33 Co z tego, że nie mam peruki XD
Ban bo zaglądam tu od czasu do czasu i ciąglę się z wami mijam X_X
Ban, bo akuratnio wszyscy się tutaj mijają XD

Ban bo jest to po prostu bardzo nie fajne ananasie xD
Ban, bo wiem ;w;
Kurde, muszę gdzieś rozmienić dwie stówki, ale się boję ;w;
Ban bo na co je potrzebujesz i czemu się boisz?
Ban, bo jakoś tak głupio płacić za jeden breloczek dwoma stówkami plus horror z wydawaniem reszty gdzieś, gdzie nie ma gwarancji, że będzie wydać albo będą same drobniejsze, a boję się rozmienić, bo kiedyś musiałam na darmo stać pół godziny w kolejce w biedronce tylko po to, by zostać okrzyczanym przez oburzoną kasjerkę z pretensjami, bo nie chciało jej się wydawać reszty ze stu złotych ;w;
na pewno miała hajs w kasie, to najbardziej uczęszczana bierdonka w okolicy i w dodatku było to popołudnie ;w;
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-08-2018 o 00h16)
Liczyła pewnie na to, że powiesz ,,Reszty nie trzeba!" xDDD.
"Ban, bo trochę mnie to denerwuje, że zawsze są jakieś problemy z płaceniem setką czy nawet 50, no skąd ja mam ciągle brać te drobne! Już też mam wyrzuty sumienia jak płacę grubymi xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (11-08-2018 o 21h43)

Ban, bo też mnei to doprowadziło do tego, że czuję się źle, jak mam płacić za coś drobnego grubymi pieniędzmi XD Bo spojrzenia tych wszystkich kasjerek są tak nieprzyjemne czasami, ja rozumiem, że można mieć problem z wydaniem jeśli dopiero przyszło się na swoją zmianę i nie ma się tylu drobnych w kasie, ale co ja na to poradzę? Skąd mam wziąć drobne, żeby nimi płacić, skoro nikt nie ma mi jak wydać/rozmienić ;w;
Ban, bo nie wiem czy wiecie, ale z drugiej strony kasjerzy nie mają obowiązku mieć drobnych, jest to nawet w prawie zapisane. A co innego, jak przyjdzie Ci ktoś i da te pieniądze i faktycznie widać skruchę, że nie ma... A inaczej, jak przyjdą i kupują Ci jakiś banał za dwa złote, żeby tą stówkę czy dwie rozmienić. Wtedy irytują mnie na maxa, ale cóż poradzić.
Ban, bo dlatego najbardziej lubię płacić kartą. Chociaż też nie zawsze można, niestety.
Zdaję sobie sprawę, że kasjerka nie musi mieć drobnych, ale ja też nie muszę, a czasami mam stówę i chcę kupić tylko jakąś tanią rzecz, to co mam zrobić? Albo jak chcę rozmienić to co, mam od razu prawie całą wydać żeby mieć kilka drobnych? A bank nie zawsze jest w pobliżu. W ogóle to jest za dużo tych monet, np. 10 groszówki mogłyby być najdrobniejsze xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (13-08-2018 o 00h39)

Ban, no tak, jak potrzebuję kupić coś drobnego, a nie jest tak, że bardzo potrzebuje tej grubej części tylko że rozmienionej, to coś wezmę jeszcze, żeby nie było tak źle :< Jak kasjerka spokojnie mówi, że nie ma i widać po niej, że naprawdę, to nie będę się przecież obrażać. Tylko w większości przypadków, przynajmniej ja tak mam, że te panie dosłownie rzucają mi tyle nienawiści w spojrzeniu i z taką miną, że naprawdę mam wyrzuty sumienia bo patrzą się na mnie jakbym im groziła :<
Ban, bo jak ja wczoraj sprzedawałam na targowisku, jakaś pani za dwie bransoletki (każda po 2 zł.) zapłaciła mi banknotem o nominale 200 zł.. Jako, iż dopiero rozstawiałam stoisko NIE miałam jak wydać, przez co zaczęło się bieganie po targu i pytanie innych ludzi, czy nie mają rozmienić... Ehhh... 
"Ban, bo Polska to za biedny kraj na tak wysokie nominały! xxD Ale nie, jeszcze 500 zł dodali...
sarkazm

Ban, bo tu się zaczyna opcja milion pięćset sto dziewięćset sytuacji, które hipotetycznie mogłyby się po prostu przydarzyć. Najgorzej, jak bankomat jest w pobliżu, bo wtedy to już bez szans na drobne. ;x
Ban, bo... Zostałam zakwalifikowana do Miss Finału!!!
(pierwszy raz w życiu)
"Ban, bo gratulacje Scooby <3

Ban, bo dziękuję Spsr
!
"Ban, bo bany spadły na drugą stronę.