Ban, bo naleśniki są THE BEST! 
,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę!
"Strony : 1 ... 154 155 156 157 158 ... 193
Ban, bo naleśniki są THE BEST! 
"Ban, bo yup, naleśnikowy team też pro xD
A do wateru, teraz jak weszłam to wyświetla grafiki w bż. Nostalgia jak jeszcze z Nerrą, Mineo, Steno, Dess się zalewało różową, Rybki chyba też mieliśmy? *boję się dodać kilka nicków, bo będzie, że byłam z nimi w avsd lub aero*
bo water team to przecież połowa dzikich spamowiczów XDD
A to działo się już trzy lata temu, nawet myślałam o planetarnej grze, gdzie każdy by miał do wyboru jedną z kilku opcji, a później, żeby było mniej więcej po równo, mieszałoby się który team jest z którym.
Może ktoś pamięta bój o grafiki? Tę muszę wrzucić na hosta.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-07-2018 o 19h33)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo czy ktoś mi pomoże? W misji mam kupić ubrania i zapisać je jako "Heroic Fantasy". Kupiłam i zapisałam, ale nadal nie chce mi zaliczyć misji... Pomocy! 
"Ban, bo pieseł, nie mam zielonego pojęcia. Wyczyścić ciasteczka, spróbuj na różnych przeglądarkach i sprawdź czy aby na pewno są wszystkie elementy, w tym te drobne które łatwo przeoczyć.
I jeju, jestem znowu, ale z łzawiącym okiem. Miałam laserowy zabieg na oko, przez ostatnie kilka dni cierpiałam straszliwie XDD
Ban, bo nie trzeba jeszcze tego założyć?

Ban, bo Pineapple ŻYJ!!!
Spsr - założyłam i nic... 
"Ban, bo może wyślij nam zdjęcie tego zapisanego stroju, to ocenimy czy jest wszystko ok ^^ A jak jest ok, to nie wiem, Bug?

Ban, bo kupilas na pewno wszystko co trzeba bylo?
Ban, bo wystarczyło, abym weszła na MF przez komputer a nie przez telefon i wszystko było już dobrze... Podejrzane... 
"Ban, bo ciekawe czy w ogóle naprawiają błędy które są na apce 

Ban, bo dopiero teraz mi się przypomniało, ze istnieje coś takiego jak apka missfashionowa... XDD Chociaż w sumie to słaba była, okropnie się na niej forum przeglądało 
Ban, bo a faktycznie XDDD ja ją ściągałam tylko jak były eventy, że dawali dodatkową wersję kolorystyczną ahahaha przedmiotu. Sala gier się tam nie pojawiała w normalnym forum, trzeba było jakoś dziwnie patrzeć przez ostatnie wątki, w których ktoś się udzielał chyba 
Dwa dni bez bana, trza to zmienić, przynajmniej na teraz
Ban, bo dla mnie to też było jedyne zastosowanie apki. I myślałam, że Kala autentycznie umrze. Pewnie oglądam za dużo filmów, w których najbardziej niewinne osoby umierają, a w tym przypadku może najmniej spokrewnione z agresją czy przestępczością (?). xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (21-07-2018 o 18h22)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zarobiłam dziś 87 zł.
. Sprzedawałam na targowisku
.
"Ban, bo o, a co sprzedawałaś? 
Skye napisał
I myślałam, że Kala autentycznie umrze. Pewnie oglądam za dużo filmów, w których najbardziej niewinne osoby umierają, a w tym przypadku może najmniej spokrewnione z agresją czy przestępczością (?). xD

Ban, bo nie wiem o czym rozmawiacie.
I baan, bo też jestem ciekawa co Scooby Doo sprzedawała 

Ban, bo serial z zestawu neluś, ciągle ubolewałam, że wątków mieliśmy jeszcze na dwa sezony i wiele wyszło trochę w miszmaszu, chociaż wiadomo te dwie godziny to nic. Ale i tak dalej mi szkoda tego, jak rozstaliśmy się z większością postaci.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo a'propo zestawów to podoba mi się twój zestawik Skaj, a zwłaszcza awatar i ten gif z morzem <3
Oh, to szkoda, najgorsze co można zrobić serialom/anime to kończyć je na siłę i w pośpiechu.
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-07-2018 o 23h07)

Ban, bo niestety tutaj koniec był narzucony. Fani i tak wywalczyli chociaż film, kończący sezon i całą serię, podsumowujący i jakby "kończący" wszystkie wątki. Gdyby nie zacięta walka, nie byłoby nawet tego i moment, w którym by się serial skończył, to po prostu awasjkdzhakjzdha :")))))
Zestawik Skaju jest prześliczny, też się zachwycam ♥
Ostatnio zmieniony przez nelumi (23-07-2018 o 01h52)
Ban, bo szkoda, że nie zrobili kolejnego sezonu tylko film
. Mogliby tak zrobić z tymi okropnymi 13 powodów...

Ban, bo niestety to nie był ich wybór. Netflix nie wydał zgody na 3 sezon i wręcz wymusili zakończenie go w tamtym momencie. Tylko i wyłącznie dzięki fanom i masowym "sugestiom nowych seriali" z prośbą o kontynuację, zgodzili się na film 
Ban, bo sprzedawałam ubrania i biżuterię 
"Ban, bo przez cały wieczór było mi gorąco. Ściągnęłam bluzkę, siedzę w samych gaciach i teraz jest superidealnie!!! <3 <3 <3
Tak, też nie wiem, co ten post ma oznaczać. Chyba po prostu chcę, żeby bany nie były tak niziutko XD
Ban, bo ja za to cały dzień latam w sukience bez stanika, bo inaczej bym się ugotowała xD
Czy wszystkie biustonosze muszą być z takiej grubej gąbki, albo niewygodne i w ogóle bezużyteczne? 
Woo, ale fajny nowy konkurs u Serowej :3
Ostatnio zmieniony przez spsr (26-07-2018 o 23h46)