Ban, bo właśnie, biustonosze są okropne! Kiedyś mój kolega był przekonany, że staniki są wygodne... Wyjęłam jeden i kazałam mu pomacać fiszbiny XD
O, aż zerknę na ten konkurs! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-07-2018 o 23h59)
Strony : 1 ... 155 156 157 158 159 ... 193
Ban, bo właśnie, biustonosze są okropne! Kiedyś mój kolega był przekonany, że staniki są wygodne... Wyjęłam jeden i kazałam mu pomacać fiszbiny XD
O, aż zerknę na ten konkurs! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-07-2018 o 23h59)
Ban, bo ja nigdy nie noszę biustonoszy.
Zacznę dopiero od września (Dam, dam, dam! XD).
"Ban, bo dobierz dobrze jakiś żeby cię nie gniótł!

Ban, bo dzięki za radę 
"Ban, bo jestem tu tylko po to, by powiedzieć, że nie lubię nocek jak jestem sama w pracy xD.

Ban, bo właśnie skończyłam płakać pod kołderką w żałobie po pierogach, które zjadł mi Janek z siostrą XD
Ban, bo R.I.P. pierożki Pineapple...

"Ban, bo jest strasznie gorąco.
Ban, bo potwierdzam! 
"Ban, bo również potwierdzam chociaż u mnie niedawno padał deszcz.
Ban, bo zmienił mi się status na forum z ,,Miss'Wow", na ,,Miss'Sensei" ^^.
"Ban, bo gratuluję nowej rangi ^^

Ban, bo kiedyś to były czasy... Walczyło się, żeby te rangi wbić.. A Zioło leciało hen hen przed nami, żeby było wiadomo, co dalej... Ech, dawno temu i nie prawda.
Ban, bo to były piękne czasy </3
Btw, kocham anime Banana Fish, chociaż muszę przyznać, że wyszłoby jeszcze bardziej idealne gdyby bardziej dokładnie odwzorowali mangę pod względem zdarzeń 
Ban, bo ja tych czasów nie pamiętam - jestem tu od paru miesięcy
.
"Ban, bo zawsze można zrobić nowe stare czasy, Scooby! 

Ban, bo najprierw w takim wypadku trzeba znaleźć ekipę która znajdzie czas by sobie popisać, bo ostatnio to wszyscy chyba zarobieni byli XD

Ban ponieważ dawno mnie tutaj nie było i postanowiłam tutaj zajrzeć spowrotem
co tam słychać u was i jak wam czas minął 
Ban, bo mam dziś Piżama-Party
.
" 
Ban bo Scooby z kim masz to piżama party i gdzie to wpadnę do ciebie 
Ban, bo heeeej chce któraś rzytulaskaaa? <3 :
dobra żałosna jestem
no tak, tutaj był długi post, ale go usunęłam, dobrze że to nie gejsbuk
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (03-08-2018 o 14h53)

Ban bo jak najbardziej ja pragnę zostać przytulona od ananasa mego :* i dlaczego usunełaś tamtego posta? 
Ban, bo był żenujący, i to jeszcze bardziej niż to co teraz zostawiłam w sali gier XD
Ale w sumie to teraz żałuję że nie zostałam tutaj dłużej bo niechcący powiedziałam przyjaciółce coś czego bardzo nie chciałam jej powiedzieć ;w;
Ban, bo Brzydula18: Miałam piżama-party z trzema koleżankami ze szkoły i z dwiema sąsiadkami w moim wieku:). Szkoda, że nie wpadłać...

"Ban, bo czy robienie wieczorku frajerek bez facetów liczy się jako piżama party? xD