Ban, bo taka samotna Secia :<

Strony : 1 ... 140 141 142 143 144 ... 193
Ban, bo taka samotna Secia :<

Ban, bo pff, anime oglądałam to byłam off xD
W sumie to chyba znowu pójdę spać
Ban, bo woooow, zostałam wybrana przez SyF, czuję się taka wyróżniona xD

Ban, bo do czego wybrana? Nie orientuję się, bo nie gram w syf, ale ciekawi mnie to xD
Ale i tak od razu gratuluję :3
Ostatnio zmieniony przez spsr (19-05-2018 o 00h53)

Ban, bo pewnie do beta - testów słodkiego flirta w wersji uniwersytet
Swoją drogą, ciekawa jestem, czy będzie to chociaż coś znośnego i czy su wreszcie będzie miała cycki XDD
Ban, bo yup, przyszła mi wiadomość. Ale na razie był tam tylko jakiś formularz do wypełnienia, myślałam, że coś lepszego..
Hah, dzięki Espi :]
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (19-05-2018 o 02h15)

Ban, bo no cóż, i tak całkiem nieźle, może Beemov poznał, że masz jakieś ukryte zdolności! B)
Ban, bo też go miałam Ygriś. Chociaż pewnie będą jeszcze z tych zgłoszeń losować.
Byłoby fajnie jakbym mogła uniwerek też sprawdzać, bo jak były testy nowego wyglądu strony to też się załapałam xD
Ban, bo gdyby tak się stało, mogłabyś się spokojnie nazywać człowiekiem z wielkim szczęściem!
Trzymam kciuki u stóp czy coś~
Ban, bo chyba tak XDDD Wgl chyba to jednak będzie tak, że z tych zgłoszeń po prostu wybiorą i podzielą kto co będzie testować, bo trzeba było zaznaczyć, czy chcesz którąś z wersji apek na telefon testować 
Ban, bo to możliwe, ale też możliwe, że po prostu chcą też odsiać tych, co z jakiś powodów nie chcą bądź nie mogą czegoś testować, bo na przykład na windows phone nie można pobierać wielu apek xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-05-2018 o 16h39)
Ban, bo mi przypomniałyście, że zostałam trochę w tyle z odcinkami na syfie xD
Ban, bo teraz przeglądając snapa, zorientowałam się, że Fro jest w Krakowie.
Fro, jakbyś miała ochotę spotkać się na jakieś dobre trunki to daj znać ;]

Ban, bo pewnie lepiej napisać na snapie, bo wątpię żeby nasza kochana Froza tu w najbliższym czasie zajrzała chyba że ktoś ją przywoła xD
Choć mogliby jej wybrać jakieś bardziej urokliwe miejsce, taki Toruń na przykład - brak zgiełku, pierniki, zamknięte klubokawiarnie w godzinach w których w teorii są otwarte xD
BAN, BO NA TRUNKI TO JA CHĘTNA ZAWSZE.
Tylko w tygodniu do ludzkiej pory, pracuje się rano ];->
Prosiłabym o odpisanie na snapie, bo tu mogę zapomnieć zajrzeć XD
Ban, bo magiczne przywołanie zadziałało xD Choć może to te trunki tak ją zwabiły, ja nie wiem, nie wiem xDD
Ban, bo przeglądam zdjęcia Fro i... ja chcę do Islandii *.*
Najlepsza fota xD

Ban, bo kiedy chce ci się spać, a zostało jeszcze trochę materiału do przerobienia, więc nakładasz maseczkę żeby i tak nie móc iść spać przez najbliższe 20 minut #motywacja
Ban, bo co, jakiej Islandii, ja tak jeszcze nie byłam xD
Ban, bo przy okazji cera jaka piękna :v
Czyli coś mi się pochrzaniło :v
Cii, późno było.
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-05-2018 o 07h02)

Ban, bo Ygriś, jak wbiję do Fro to i z Tobą chętnie się spotkam! 
Ban, bo czemu ja od wszystkich tak daleko D:
Ban, bo i Ty Iremiś się doczekasz spotkania z nami ♥
Ban, bo jestem ciekawa czy i w tym roku uda mi się zobaczyć z Olą xD. Teraz to się może wozić!

Ban, bo pf, spotkania z ludźmi, pf, pewnie inaczej sobie siebie wyobrażamy niż jesteśmy naprawdę XD
Czyżby ktoś był online? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-05-2018 o 23h35)