Ban, bo czyżby Pine miała wściekliznę pisania długich opowieści :-D

Strony : 1 ... 141 142 143 144 145 ... 193
Ban, bo czyżby Pine miała wściekliznę pisania długich opowieści :-D

Ban, bo jakoś tak mi się dzisiaj przypomniało, to samo się napisało XDDD Tylko pewnie chyba nie tego się spodziewa w grze, w której przeciętna wypowiedź zajmuje coś koło linijki, a może i nie... No cóż, efekt zaskoczenia jest fajny~! XD
Ban, bo przynajmniej jest ciekawiej! 

Ban, bo spóźnione powodzonka! 
Ostatnio zmieniony przez Scooby (23-05-2018 o 20h44)
"Ban, bo zapomniałaś napisać ban już drugi raz!

Ban, bo Pine niektórzy już się znają bardziej, niż z forum
I nawet fb poszedł w ruch 
Ban, bo mój facebook jest na tyle martwy, że aż głupio by mi było komuś go podawać xxD

Ban, bo takie spotkania zawsze sa fajne xD
Ban, bo cieszę się że zrobiłam konkurs, aż mam wenę, a tak dawno jej nie miałam :>
Mam jeszcze pełno pomysłów na konkursy, dlaczego wcześniej ich nie robiłam? 
Mehggh jestem naćpana farbą ;p xD

Ban, bo czekam na Twoje konkursy, Espeś. Może w końcu wezmę udział xD.
Pochwalę się, że zdobyłam kilka dni temu dyplom florystyczny, chociaż jeszcze miesiąc temu nie wiedziałam, że będę miała okazję o niego walczyć xD.

Ban, bo mój fejsbuk też jest martwy (Za to instagram jeszcze ledwo dycha XD), no i gratulacje Minio! 
Ban, bo mój facebook jest najbardziej martwy, ponieważ... Nie mam go XD
"Ban, bo w końcu i na ciebie pewnie przyjdzie czas xD
Ban, bo ciemno wszędzie, głucho wszędzie. Co to będzie, co to będzie?

Ban, bo to pewnie dlatego, że lato się zbliża i wszyscy odsypiają przyszłe imprezy XD
Ban, bo... Teraz sobie uświadomiłam, że już pojutrze jest Dzień Dziecka!!! (Ja go jeszcze obchodzę, więc się cieszę XD)
"Ban, bo mam nadzieję, że mała córka siostry z tej okazji nie będzie miała jakiegoś specjalnego pozwolenia na radosne ale irytujące wrzaski i piski. XD
Ban, bo najlepszego z okazji Dnia Dziecka, w końcu wszystkie jesteśmy czyimiś dziećmi xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-06-2018 o 17h25)

Ban, bo moi rodzice dawno stwierdzili, że nawet jak będę po 40 a oni jeszcze będą żyć, to będą obchodzić dla mnie dzień dziecka, bo ich dzieckiem nigdy nie przestanę być x'D Więc loffki ♥
Ban, bo a moi z kolei już teraz mi mówią, że jestem za stara na dzień dziecka, ale za życzenia dziękuję! xD
Ban, bo bany spadają. Były już prawie na dnie.

Ban, bo to rzecz strasznie smutna! :C
Właśnie przyszła do mnie paczka z yatty i zaczęłam czytać Zniewolonego Księcia... O Jezusie. Coś czuję że to kolejny Grej będzie, tylko tym razem dla yaoistek XD
Ban, bo eem, no to życzę udanej lektury xD

Ban, bo była bardzo udana, non stop miałam w ręku komórkę by móc wysyłać koleżance pewne CIEKAWE fragmenty XDDDDD
Ban, bo na pewno były chętne na te spoilerki?
By the way, zajęłam się szydełkowaniem maskotek, życzcie powodzenia xD