Ban, bo dzięki! Szkoda że nie można zawodowo siedzieć na MF xxD

Strony : 1 ... 138 139 140 141 142 ... 193
Ban, bo dzięki! Szkoda że nie można zawodowo siedzieć na MF xxD

Ban, bo to by była naprawdę fajna praca... Gdyby tylko forum żyło częściej! XD
Ban, bo ja za każdym razem jak chcę zrezygnować z obecnej pracy to robią coś, co mnie w niej zatrzymuje xD Na przykład teraz jadę na 3 miesiące do Krakowa w delegację, żeby mieć coś nowego i jakieś wyzwanie xD
Ban, bo do Torunia byś w delegację przyjechała, a nie jakiś tam Kraków xDD
Ban, bo Kraków to fajne miasto, jeszcze z darmową inhalacją w komplecie! XD
Ban, bo jak w mim konkursie będą same takie świetne style to chyba wszystkie nagrodzę -_- xD
Help, to dopiero pierwsze dni.

ban booo czekaj, jeszcze nie widziałaś moich styl
Ban, bo brawo Wy, taki ruch na banach! ;D
Ban, bo Serowa, no nie mogę się doczekać 

Ban, bo aż chyba też spróbuję jakąś stylówkę ułożyć, choociaż chyba z rok tego nie robiłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban, bo same. Chyba w grudniu ostatni raz style zmieniałam xD

Ban, bo argh, ciągle zapominam, że są nowe gwiazdy i zamiast 4 mam tylko 2. xDD

Ban, bo stary, osiemnastoletni mózg już zapomina, co?

Ban, bo jak dobrze że jeszcze nie mam tych 18 *uff*
Ban, bo nawet mi nic nie mówcie... XDD Za tydzień zdaję na prawko i mam nadzieję, że mi się uda!

Ban, bo będę trzymać kciuki! C: tylko przypomnij mi, gdzie mieszkasz, bo muszę wiedzieć gdzie nie jechać w najbliższym czasie x"D
Ban, bo dziękuję!!
Mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim, ale zdaję w Piotrkowie Trybunalskim, bo tam jest WORD.

Ban, bo starzejemy się dziewuszki - zaraz Ziółko będzie tankować ekodiesel, taka Froza jeździ sobie w delegacje (które polegają chyba na piciu wina w innym mieście x"D), Secia utrzymuje dajnostan i nieźle się trzyma, no i w ogóle wszystkich już praktycznie dopadło życie, a jednak forum ciągle ma te brzydkie emoji i wygląda tak samo jak gdy byłam jeszcze większym dzieciuchem niż teraz. i nie konwertuje moich wbudowanych emoji, także wyobraźcie sobie emoji *myśli* xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-05-2018 o 22h13)
Ban, bo cóż, starość nie radość! Ale, o dziwo, MF nadal trzyma. Chociaż na forum zaglądam rzaaadko, to w gierce jestem codziennie. Mimo że sama nie wiem czemu... XD Ciuszki kupuję już tylko odruchowo, bo przecież i tak miss nie przebieram. XD Trochę mi na rankingu zależy, ale nawet nie wiem co zrobić, żeby się podbić.

Ban, bo o jakim emoji mówisz 

Ban, bo teraz wyobraźcie sobie, że MF staje się nierentowne i bemoov usuwa wszystko co ludzie tu zrobili (również na co wydali często swój hajs) oraz wszystkie nasze rozmowy i kontakty które nie przeszły na inne formy komunikacji - mi by było strasznie przykro, mimo że już nie mam jakiegoś parcia na to wszystko.
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-05-2018 o 22h18)
Ban, bo mi też by było w pewien sposób przykro. Niby część wątków i tak została usunięta (nadal nie wiem czemu dziewczyny to wywalały x)), ale meh...
Btw, chciałam przyjanuszować i wrzuciłam jajko z eventu za 1000 maany. Podobno chodzi za 3k normalnie... Geez, taka strata </3

ban bo dobrze, że na fr wersji wszystko aktywne XD
może nas nie zamkną
Ban, bo cóż, cromimi polskie zamknęli, więc nie byłabym jakoś super zdziwiona...

Ban, bo ile ja nocy zarwałam, bo pisałam na tym forum xD