Ban, bo pewnie wszyscy off, ale co mi szkodzi napisać... 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 103 104 105 106 107 ... 193
Ban, bo pewnie wszyscy off, ale co mi szkodzi napisać... 
Ban. bo jest ktoś?
Ban, bo teraz sobie wbiłam dopiero.
Ban, bo poszłabym pobiegać ._.

Ban, bo leżałabym cały dzień xD
Ban, bo ja wręcz przeciwnie xD
Ban, bo ja to bym poszła na spacer, o! 
Ban, bo ja się dziś opalałam :"D
Ban, bo jak nie wrzucą jutro ostatniej obniżki, to miss padnie mi z głodu. XDD Dobrze, że teraz to grozi tylko wstrzymaniem forsy... XD
Będę robiła zakupy na -60% przy promocji z lvlami... Chyba, że się nie kumuluje i muszę wykorzystać oba bonusy, żeby mi zadziałała ta normalna promocja?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (01-08-2017 o 09h35)

Ban, bo nie wiem, sama przez głupotę musiałam już zużyć promocję z lvl w butiku (jeszcze przed zdobyciem -50% z kuferka), więc nie sprawdzę xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-08-2017 o 10h45)
Ban za pisanie na forum.Zamykam wątek.
Ostatnio zmieniony przez flora123456789 (01-08-2017 o 14h07)
Ban, bo zdążyłam znienawidzić event na eldzi. XDD Skoczę pod autobus jak ta szuja nadal mi nic nie przyniesie.

Ta gra już nie ma sensu, bo mieliście dawać bany za konkretne powody dotyczące danej osoby... Ja wiem, że jest napisane "obojętnie za co", ale to serio nie ma sensu :c
Ban za brak czasu na mf, skoro dam ci bana, to nic się nie stanie, bo i tak nie masz czasu xD
Ostatnio zmieniony przez KlaraM (01-08-2017 o 16h01)
Ban, za czepianie się naszych banów xD
Mi Twinky też chamowato nie przynosi nic ciekawego. Ale go nie zmienię, bo ma najwięcej szczęścia z moich xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-08-2017 o 20h26)
Ban, bo u mnie chyba danalasm ma jeszcze trochę więcej szczęścia, ale już sama nie wiem...

Ban, bo mój jest lovigisem z 354 szczęścia i jak na razie sprawdzał się nieźle, ale ten event ewidentnie nie jest jego popisem.
Ban, bo połowa forum też narzeka na to, że nic im chowańce nie przynoszą, więc może to jednak bug...

Ban, bo dwa czy trzy razy natknął się na eventowego chowańca, ale po dwóch failach ze złapaniem odpuściłam.
Ban, bo za każdym razem gdy widzę tego eventowego chowańca, to chce mi się płakać, ponieważ 3 razy mi uciekł, a dwa razy nie miałam pieniążków na przynętę. ;-;
Ban, bo nie wzięłam żadnej parasolki, a zaczęło strasznie padać.
Ban, bo właśnie siedzę na parapecie w mżawce.
Kocham, gdy po upalnym dniu leje. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mi się udało ostatnio nagrać piorun. Fajne zajęcie jak nie możesz spać w nocy.

Ban, bo jakbym nie spała w nocy podczas burzy, to prawdopodobnie umierałabym ze strachu pod kocem.

Ban, bo ja w burze boję się głównie o sprzęty elektroniczne, z czego i tak większość od razu wyłączam. xD
Ban, bo mam nietoperza w wentylacji. xD