Ban, za chyba najbardziej nietypowy ban ever!
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 104 105 106 107 108 ... 193
Ban, za chyba najbardziej nietypowy ban ever!
Ban, bo siemka Seciu 

Ban, bo suprajz mada****** wróciłam 

Ban, bo witam wszystkich ^^
Ban za 3 Miss Pop !
Ban, bo nie zauważyłam Espesiu, że napisałaś ;<
Ban, bo nie mogę przeżyć porażki Bolta. Co się stało.
Ban, bo hej hej cześć :'D Jest ktoś?
Ban, bo witaj, pustki trochę :\
Ban, bo to mnie nie dziwi akurat :< ale i tak. Jak tam Iriś?
Ban, bo a dobrze, jakoś leci, tak jak wakacje
A co tam u ciebie Neluś? ^^
Ban, bo super :'D Dzisiaj dopiero odsypiałam i w końcu coś zjadłam normalnego xD Byłam na woodstocku, skoczyłam na bungee, wracałam stopem z (prawie, bo gdzieś tam okolice koło autostrady) Wrocławia, więc fajnie XD
Ban, bo zazdroszczę i jednocześnie podziwiam - niby nie jestem wielkim tchórzem (może troszkę...xD), ale mam olbrzymi lęk przed podróżowaniem stopem, dlatego woooo :o
A bungee jest epickie, chciałabym kiedyś spróbować ^^ Jak wrażenia ze skoku? ;)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (07-08-2017 o 16h19)
Ban, bo zdarzyło mi się parę razy jechać stopem, ale nie daleko no i nigdy nie samej. Przeważnie było to po prostu w górach przy zejściu, żadnego busika po drodze, a ostatni pociąg zbyt szybko i moglibyśmy nie dojść XD
A złapaliśmy gościa co jechał z jakąś koleżanką akurat w te okolice i miałby po drodze nawet, więc się zgodził nas zabrać :'D
Właśnie bungee było jednym z moich takich większych marzeń. Ogólnie to straszne XD Jakbym jeszcze mogła wyskoczyć to byłoby lepiej, bo mam wrażenie, że mniej bym się bała, gdybym skakała jak do basenu, niż po prostu stojąc prawie 80m nad ziemią w koszu od dźwiga, gdzie muszę się przechylić i wypaść, bo inaczej zatrzęsę tym koszem co będzie niebezpieczne dla tego gościa w środku..xDD
Ale jestem dumna, zadowolona i zdecydowania spełniona ♥ +skakałam mając na sobie moje kigurumi żabki, więc każdy tam ze mną rozmawiał dużo więcej i ogólnie bardzo sympatyczni ludzie XD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (07-08-2017 o 16h37)
Ban, bo widok skaczącej na bungee żabki musiał być wspaniały :"D
Ban, bo na pewno zabawny XD O masz nawet jedno z kapturkiem, bo udało mi się po niego w trakcie sięgnąć :'DDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo czaderskie zdjęcie! 
#korpoczłowiekwiedziałkiedywpaśćżebyzobaczyć XDDD
Ban, bo ci sygna wysiadła x"D Frozia <3
A zdjęcie genialne *-*
Ostatnio zmieniony przez Iremi (07-08-2017 o 21h37)
Ban, bo jedyne fajne z tych, które zrobili, bo nie widać twarzy XDDD Serio jak ci robią zdjęcia podczas skoku wyglądasz jakby twoje oczy zostały w miejscu, w momencie kiedy reszta ciała leci z powrotem do góry xDDD Wzięłam je tylko i wyłącznie dlatego, żeby rodzina miała się z czego pośmiać jak wrócę, bo nikt więcej ich nie zobaczy XD
Hej Frozia :'D wgl photobucket sam w sobie ostatnio coraz więcej psuje tych grafik, które się przez niego uploaduje :<
Ban, bo widać to często w jakichś wątkach rysunkowych czy ogólnie wszędzie gdzie kiedyś były hostowane jakieś zdjęcia, bo nawet nie można pooglądać </3
Ban, bo właśnie ten ból i żal D': co znajoma robiła mi arciki to hostowała przez photobucketa, dobrze że je zapisałam, bo bym nie miała nic na podgląd teraz </3
Ban, bo wypadałoby zjeść śniadanie xD
Ban, bo śniadanko śniadanko dobre takie ;3; teraz znowu czas na sudoku x'D
Hej hej, jak ktoś jest~
Ban, bo pewnie tylko ja. I to kilka godzin później xD
Dziś zainstalowałam na nowo snapa xDD
Ban, bo a ja dziś stwierdziłam, że się pobawię pandami xD