Ban, bo p o m o c y, aż tak trudno zrozumieć, że pisanie posta pod postem jest zabronione? XDDDD Jaka ta dziewczyna jest... No dobra, personalny pocisk grozi banem, ale. XD

Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 193
Ban, bo p o m o c y, aż tak trudno zrozumieć, że pisanie posta pod postem jest zabronione? XDDDD Jaka ta dziewczyna jest... No dobra, personalny pocisk grozi banem, ale. XD

Ban, bo niektórzy są chyba niereformowalni xD
Ban, bo Zioło aż mnie to zmusiło do przejrzenia wątków w SG, bo dawno tego nie robiłam, żeby sprawdzić czy tu tak nikt nie robi XDDDD
Ban, bo tutaj w sumie zaglądam tylko w bany, więc nie mam pojęcia xD

Ban, bo ja w sumie też. Jak już zaglądam to są to bany i ew parę wątków, w których ostatnio ktoś się udzielał.
Ban, bo jakie to jest frustrując, kiedy wypatrzysz dziesiątą czy piętnastą parę butów, które ci się podobają i tak jak we wszystkich pozostałych są >ciach< wszystkie rozmiary - mniejsze i większe, ale twój poszedl i już nie ma.
Jednych nie odpuszcze, zamawiam przez neta, bo mierzyłam inny kolor i są mega wygodne zwłaszcza jak na taki obcas.
Ban, bo jexu, rozumiem Cię Iremi. Wczoraj wpadłam na pare butów, które chciałabym mieć, ale rozmiary kończyły się na numerze 40. Halo, kobiece stopy mogą być dłuższe ;;;;

Ban, bo również rozumiem ten ból. Właśnie wróciłam z pracy, zdjęłam trampki, o mało nie padłam przez perfumy które się wydzielają z moich stóp. Zasiadłam sobie teraz przed komputerkiem i otworzyłam Despedarosika, bo mogę, bo jutro wolne ^^
Ban, bo oczywiście Iremiś, już my ją tu zawleczemy
By the way, kto słucha ze mną? 
Ban, bo w sumie posłucham, czemu nie.
Ban, bo mam fazę na Ed'a, wybaczcie ten spam xD Czekam ciągle na bilet na jego koncert ;D
Ban, bo w sumie nie wiem kiedy ostatni raz miałam fazę na jakiegoś wokalistę/stkę czy zespół.
Ban, bo mi się zdarza to raz na ruski rok. Częściej magluję jakąś jedną piosenkę na replay'u. 
Ban, bo chętnie poslucham, bo i tak nie mogę, a raczej nie chcę się nigdzie ruszyć bo boli xD
Ban, bo za 6 minut startujemy! 
Ban bo coś cicho xd
Ban, bo zatrzymały mnie sprawy rodzinne, zresztą Secia już wie
Smutno </3
Ban, bo mi też smutno. Złapałam emofazę i o niczym nie pamiętałam :c
Ogółem się czuję jak emo, nawet piszę emopamiętnik, w którym jęczę na wszystko XDD Kurrrrrr... Czaczczek! Ostatnio pisałam coś niby pamiętnik jak miałam osiem lat! XD
Ach, powrót do wczesnej podstawówki...
...Wolałabym podziękować, brrr, jedne z najgorszych momentów mojego życia >.<
Ban, bo do pisania pamiętników trzeba być systematycznym, cierpliwym i w ogóle.
Ban, bo może spróbujmy jeszcze raz z tym "zebraniem"
Coś nie pykło.

Ban, bo u mnie miał miejsce taki splot zdarzeń, że w życiu bym nie pomyślała, że tak się stanie.
Ban, bo możemy, jak najbardziej!
Tylko ja może nie mam na tyle przebicia, Wy teraz zwołajcie xD
Ban, bo teraz mało kto tu wgl wbija, więc ciężko żeby ktokolwiek jakoś zebrał ludzi 
Ban, bo jakoś damy radę xd
Ban, bo jakby co Secia może ochrzanic mnie i Frozię dosyć szybko, nie wiem jak z resztą xD