ban, bo w sumie dobry pomysł, tylko właśnie, jaka by to musiała być gra XD
edit: oho, 101 strona
Ostatnio zmieniony przez Momencik (09-07-2017 o 22h40)
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 193
ban, bo w sumie dobry pomysł, tylko właśnie, jaka by to musiała być gra XD
edit: oho, 101 strona
Ostatnio zmieniony przez Momencik (09-07-2017 o 22h40)
Ban, bo musimy pomyśleć!
Tymczasem lecę spać, dobranoc! 
ban, bo na pewno coś się wymyśli. Dobranoc, Seciu~ ♥
Ban, bo ja niby bym mogła wchodzić na forum częściej i banować, ale szczerze - nie mam ochoty. XD

Ban, bo feel u. Jak nigdzie nie jadę to siedzę w domu tak samo jak kiedyś, kiedy forum tętniło życiem. Teraz nawet jeśli robię to samo co wcześniej, niezbyt nawet mam ochotę tu zaglądać na dłuższą chwilę, a zawsze minę się z kimś kto tu wejdzie </3
Ban, bo ja sobie czasem wbije, przeczytam kilka postów (jeśli się jakieś pojawiły) lub nawet nie i często po prostu wychodzę, bo jakos tak nie mam chęci pisania, a i ludzi do pisania brak </33
ban, bo kurczę, miło byłoby wrócić do tamtych czasów. Tymczasem niestety fajne osóbki, z którymi się tu ciągle siedziało już znikają i przez to są pustki. Gierki, które kiedyś były tak strasznie popularne i miło się spędzało w nich czas tak strasznie podupadły.
Ban, bo może nigdy nie rozpisywałam się na forum jakoś szczególnie dużo, jednak mam takie same odczucia. Strasznie się tu pusto zrobiło.
Ban, bo pamiętam jak zaczynałam tu pisać, właśnie na banach i byłam wtedy tą "nową", która dawała takie "standardowe" bany jak w regulaminie, bo nikogo tu nie znałam i byłam nie w temacie ;P
A potem Zioło zwołała wszystkich żeby dobić do 200 strony w AvsD i tam po raz pierwszy lepiej poznałam ludzi z forum - aż się łezka w oku kręci, tak dawno to było.
Ban, bo lololol, nie pamiętam tego. Pewnie faktycznie było dawno. Albo po prostu nie uznałam za warte zapamiętania.

Ban, bo i dawno i niezbyt warte zapamiętania pewnie xD Dla mnie to były początki, dlatego pamiętam.
Ban, bo lol, miałam odnośnik do banów sprzed roku, skąd. XDD

Ban, bo fakt, na AvD, a potem na żywiołach tak się wszyscy rozgadali, że się najwięcej osób poznało xD
Ah cały water team ♥
Ban, bo ogniki ♥
I ta straszna telepatia, kiedy wystarczyło wspomnieć na przykład taką Skaj, a ta się zaraz pojawiała i psuła nam szyki. xD
Ban, bo telepatia w water timie zawsze była op XDD Pomyślało się o kimkolwiek i zaraz przychodził, Ygriś, Skaju i Secia szczególnie ♥
I tak, waleczny Ogień = Iriś XD
Ban, bo to było takie frustrujące xD
Ban, bo water team ♥♥ więcej mówić nie trzeba.
Ban, bo e tam, ogniki lepsze ;P
Ban, bo tak mi się zapomniało o grze w tyn tygodniu, że mi misska by wzięła umarła ze wstydu, że tak śmierdzi.
Ta, nocki wyczerpują człowieka. Dzisiaj w nocy mam ostatnią x((((

Ban, bo nie zazdroszczę </3
Ban, bo głowa+ burza= ból
To lato nie zapowiada się dla mnie ciekawie T.T

Ban, bo dziwne te Twoje równanie xD. Boisz się burz? Boli Cię głowa od burz?

Ban, bo mam migrenę od burzy xD

Ban, bo ciekawe, a raczej nieciekawie dla ciebie
Ban, bo wczoraj Enej grał w moim miasteczku! <3
Huehuehuehue przepchałyśmy się z koleżankami w idealne miejsce. I udawałyśmy psychofanki. Tak się w to wkręciłyśmy, że aż jakaś lasia myślała, że jesteśmy jakimś oficjalnym fanklubem xDD