Ban, bo AyuKim, przepraszam xD Ale przynajmniej da się pośmiać kekeke. Postać 707 mnie chyba najbardziej rozwala xD
We are in noir

Strony : 1 ... 94 95 96 97 98 ... 200
Ban, bo AyuKim, przepraszam xD Ale przynajmniej da się pośmiać kekeke. Postać 707 mnie chyba najbardziej rozwala xD

Ban, bo też to pobrałam i nie będę miała jak grać, bo szkoła. XDDD eh. Chyba będę pauzowała na lekcje i na przerwach grała. :')

Ban, bo ośmiornica smakuje jak schabowe do żucia, tylko, że lepsze '-'

Ban, bo długo cisza jakaś.
Ban, bo ja się na Mam Talent skupiłam.
Polecam bańki. ^^
Ban, bo ja za to Voice'a oglądam.
Ban, bo polecacie jakiś film fantasy lub też jakąś Animacje? Może być mało ambitny, ale bez przegięć xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-09-2016 o 20h41)

Ban, bo nie bardzo takie oglądam, ale podobała mi się reklama BFG: Bardzo Fajny Gigant.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (24-09-2016 o 20h57)
Ban, bo minęłam zdaje się ten tytuł i jakoś nie zbudził mojej ciekawości, choć w sumie nie powinnam wybrzydzać skoro na chwilę obecną sama nie wiem co oglądnąć.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-09-2016 o 21h01)

Ban, bo animowany, jak pewnie już zobaczyłaś, ale może być fajny. Trzeba się odmóżdżyć.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (24-09-2016 o 21h15)
Ban, bo własnie potrzebuje czegoś do odmóżdżenia xd

Ban, bo polecam kolorowanki antystresowe, to trochę innego pokroju, ale odmóżdża fest. I zapominasz o wszystkim, uspokajasz się.
Ban, bo raczej wątpię aby na mnie podziałały, ale dzięki za propozycję 

Ban, bo może jeszcze się zdziwisz. Czasem najmniej spodziewane rzeczy pomagają.
Ban, bo znając mnie jeszcze zacznę się wkurzać o to, że wyjdę za linię xd

Ban, bo Nerr, ja się wkurzam XD Wydałam 14 zł na kolorowankę, która leży w kącie, bo po rozpoczęciu malowania jestem bardziej zestresowana niż przed. xD Irytuje mnie to, że wychodzę za linię i nie mogę sobie poradzić z doborem kolorów. Mam za mało kredek, żeby pomalować wszystko idealnie!

Ban, bo ja ostatnio z kuzynką wyrysowałyśmy 5 stron xD Fajnie się to robi z kimś.

Ban, bo bany spadły. Ja tam na odstresowanie wolę sama porysować, a nie kolorować kolorowanki XD

Ban, bo dawno bez bana :x
A sorry, zapomniałem o swojej strefie czasowej.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (25-09-2016 o 11h58)

Ban, bo pewnie wszyscy leniuchują albo załatwiają jakieś niedzielne sprawy :>
Ostatnio zmieniony przez spsr (25-09-2016 o 12h05)

Ban, bo dzisiaj niedziela? O lol, a naprawdę myślałam, że dzisiaj czwartek.

Ban, bo ja też żeby nie zasnąć na zajęciach często sobie rysuje. Raz narysowałam dwie twarze chłopaków całujących się . Problem polegał na tym, że siedziałam w pierwszej ławce przy wykładowcy xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2016 o 12h40)

Ban, bo ja kiedyś w gimbazie na matmie z tyłu zeszytu rysowałam dziewczyny w bikini i gdy matematyk poprosił mnie o zeszyt to stwierdził, że zamiast robić zadania rysuję gołe baby XD

Ban, bo matematyk musiał być w niebo wzięty i często prosił ciebie o ten zeszyt xd

Ban, bo jezu, oglądałam tipy dla leniwych i ta laska była serio zabawna. xD Nie chce ci się zmywać? Wydrukuj zdjęcie czystego zlewu i przykryj nim naczynia!