Ban, bo żeby to było takie proste jak piszesz xd

Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 200
Ban, bo żeby to było takie proste jak piszesz xd

Ban, bo złapałam jajko na Eldce i nie wiem gdzie je mogę wykluć. XD

Ban, bo moja Navi nie potrafi niczego pożądnego znaleźć, a częściej nie znajduje nic. ..

Ban, bo ja już drugi raz chowańca znalazłam, ale za pierwszym nie miałam przynęty. xD Teraz muszę maanę na inkubator uzbierać. :C

Ban, bo to zbieranie na inkubator jest najgorsze e.e Mogli sprzedawać go taniej, naprawdę...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-09-2016 o 14h22)
Ban, bo nie czaję, czemu inkubator jest tak strasznie drogi... Przecież to 6 dni zbierania jak ktoś ma 0 maany. '-' Z gier się dużo nie dostaje, żeby to jakoś przyśpieszyć. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, czy za te trzy dni kupować inkubator, czy dać sobie spokój i zbierać na odcinek.

Ban, bo zauważyłam że taniej jest za monety... To chyba specjalne żeby gracze je wykupowali...

Ban, bo widocznie kuszą, aby maanę kupować.
No pewnie tak -_-
Ostatnio zmieniony przez spsr (25-09-2016 o 14h52)

Ban, bo cześć. Przypomniałyście mi, żeby wysłać chowańca na poszukiwania.
Ban, bo wow, nie wiedziałam, że najłatwiej jest coś znaleźć w ogrodach i jeszcze przywiązanie za to dostajesz. XD Od jutra wysyłam najczęściej do ogrodów. '-'

Ban, bo ja zawsze najczęściej wysyłam do ogrodów, a i tak mało co dostaję -_-
Ostatnio zmieniony przez spsr (25-09-2016 o 15h32)

Ban, bo spróbuję za chwilę go tam wysłać, o! Dzięki za info Zioło.
Ban, bo ja wysyłałam na równiny i nic mi nie przynosił, a jak go wysłałam do ogrodów, to od razu jakieś pożywienie i punkty przywiązania przytargał. xD

Ban, bo chciałam się udzielić na forum w Eldaryii, ale odnoszę wrażenie że wszystko tam zostało powiedziane :')

Ban, bo ja się tam chciałam udzielić, ale zobaczyłam, że jest tam pełno ludzi z sf, którzy używają tej jakże pięknej i cudownej literackiej polszczyzny, która w postach na forum wygląda wg mnie co najmniej śmiesznie i odrzuca na kilometr. :')
Btw, weszłam w dwa zamknięte wątki i już nie lubię jednej z modek. :')) Dobrze, że to tymczasowa.

Ban, bo ile dziennie wysyłacie go na poszukiwania i przy okazji ile energii tracicie?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2016 o 16h29)

Ban, bo ja wysyłam go tyle razy, na ile starczy mi energii, czyli 6 razy, bo ma 60. xD

Ban, bo mam tak samo jak Zioło.
Z tym że wykorzystywałam też napoje energetyczne, ale to tylko te co miałam za darmo.
Ech, jak tu grać w Syfa kiedy zużywa się 100PA a odcinek nadal stoi w miejscu..
Ostatnio zmieniony przez spsr (25-09-2016 o 16h53)

Ban, bo jestem w szoku. Navi znalazł aż dwa (co prawda bezużyteczne na razie) przedmioty xd
Ja napoje wolę zostawić na eventy xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2016 o 16h53)

Ban, bo zastanawiam się jak nazwać swojego Becolę ;<

Ban, bo ja też napoje zostawiam na eventy. Tak btw to nie wiem, czy wydawać maanę na inkubator, czy zbierać na Halloween lub inne takie...

Ban, bo nawet nie myślałam o tym, że będą jakieś eventy xD

Ban, bo to raczej tak samo wszystko jak na SF ( z pewnymi różnicami) xd

Ban, bo wcinam pyszne ciacho <3
Ban, bo smacznego. Ja wcinam krakersy.. i jak tak patrze do pojemniczka, to już się kończą...xd