Ban, bo to dobrze. xD
Suchar na dziś:

Strony : 1 ... 93 94 95 96 97 ... 200
Ban, bo to trochę wygląda jak za mała i za długa czapeczka urodzinowa XD

Ban, bo strasznie nienaturalnie wyrasta ten róg z jego główki. xD
Tak btw - ten uczuć, kiedy całą noc możesz siedzieć na kompie, i mama w ogóle się nie czepi, bo jej nie ma! XD
Boże, czuję się jak ostatnia chamówa. Rodzice jadą na pogrzeb mojego kuzyna, a ja nawet nie poczułam się ni odrobiny smutna. Za to cieszę się, że dzięki temu mogę posiedzieć po nocy na komputerze. @_@
Ban, bo hmm. Jeżeli go zbytnio nie znałaś to jak dla mnie nic dziwnego.

Ban, bo znałam ledwo co, chociaż sam fakt, że nawet moja bratowa się bardziej przejęła... Całkiem mnie bawi. xD
Ban, bo ja za to jutro na 9.20 mam pierwsze zajęcia, ale też mam wolną chatę i jakoś nie mogę powstrzymać się od siedzenia po nocy XD W końcu trochę spokoju..
No dobra, czas iść spać XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (24-09-2016 o 04h00)

Ban, bo ja mam za to zajęcia.. znaczy się rozpoczęcie(ale pewnie zajęcia też zapewne będą) na 9, ale busy w sobotę to koszmar (chociaż mniejszy niż w niedziele) i muszę iść o godzinę jakąś godzinę i 10/20 minut wcześniej 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-09-2016 o 07h39)

Ban, bo mialam dzisiaj isc nad morze, ale nawet tutaj sie zimno zrobilo. 23 stopnie iks de

Ban, bo gra w karty na Eldaryi nie działa ;< cześć by the way.
Ban, bo Pine, i tak nie przebijesz mojego kolegi, który po usłyszeniu, że przyjaciel nauczycielki zmarł na rzadką chorobę, na którą nie ma leków, a pierwszym objawem był bardzo silny ból pleców, zaczął się łapać za plecy, śmiać i narzekać, że go bolą.
Miałam ochotę mu... Ekhem, uderzyć go bardzo mocno.

Ban, bo ahahah, to było już przegięcie. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-09-2016 o 10h52)
Ban, bo nigdy nie powinnam była dowiedzieć się o istnieniu Mystic Messenger... Pół życia na to stracę xD

Ban, bo nie wiem o co chodzi i myślę, że to nawet lepiej XD

Ban, bo co chwila dowiaduję się, że ktoś kogo znam w to gra i spam mam na dashu o tym... Zwykle to z jakimś Sevenem czy coś z tego v:
Ban, bo robię prezentację na wok i wysłałam sis, żeby zrobiła zdjęcia laskowi niedaleko nas. :V

Ban, bo witaj Majeranku ^^ A tak btw to powodzenia. 

Ban, bo padam na paszcze. ... wróciłam ze szkoły i od razu zrobiłam zakupy jeszcze muszę pozbywać naczynia, ale obiadu nie robię...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-09-2016 o 13h45)

Ban, bo idę sobie zrobić kakałko > ktoś chce!?
Ban, bo ja chcę! Pomimo że jestem zasłodzona XD

Ban, bo wolę czekoladę xd
Nie ogarniam życia .... a zaraz znowu trzeba wyjść z domu xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-09-2016 o 13h51)

Ban, bo pozytywny zestawik, który idealnie wpasował się w kolory forum ^^

Ban, bo dziękuje serdecznie. Miałam problem ze znalezieniem pasującego avataru, ale jakoś dałam radę.
Ban, bo Mineo, właśnie instaluję Mystic Messenger i coś czuję, że będę tego żałowała .___.
Ban, bo nie mogłam tu tego nie pokazać, nie wiem dlaczego ciągle się śmieje xD
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (24-09-2016 o 17h08)