Ban, bo nauczyłam się dzisiaj czegoś nowego i coś tam ogarniając pokonałam kuzynkę w tavli xD (lub backgammon jak kto woli '-')
We are in noir

Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 200
Ban, bo nauczyłam się dzisiaj czegoś nowego i coś tam ogarniając pokonałam kuzynkę w tavli xD (lub backgammon jak kto woli '-')

Ban, bo gratulacje
Ja uciekam, dobrej nocy!
Ban, bo jak wygrałyście manę?
Też chcę .<.

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo czy widzieliście przyszło tygodniowe gwiazdy? Istny plastikowy koszmarek... a szkoda, bo jedna z gwiazd ma krawat - akurat przydałby mi się do jednego z planowanych cosplayów xd

Ban, bo chyba w grach się wygrywa maanę?
Łoroju, dobrze, że już nie potrzebuję gwiazd.

Ban za język Baeka na sygnie. 8 )

Ban bo widziałam Ner.
Straszne i to bardzo, ale chyba dla tego krawatu zrobię tej jednej zdjęcia, bo u Nine są kiepskie.
A na cosplaye to chyba bardziej mi się coś z kuferków przyda niż od tych gwiazd .3.
To, że w grach można wygrać to akurat wiem.
A to brawo Seciu.
Na francuskiej nie ma zbytnio do tej gry chętnych.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (23-09-2016 o 22h11)

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo w grze w karty wygrałyśmy 
Ban, bo chyba też się przymuszę, ale ja chciałabym jeszcze MN, a z drugiej strony szkoda mi na to tracić bonusów..

Ban, bo ciekawe o czym myślisz Ziołe :^>

Ban, bo wreszcie skończyłam projekt po 18 godzinach męki 

Ban, bo no to w takim razie Gratulacje się należą 

Ban, bo jestem z niego dumna i pokazałabym, tylko nie mam jak zdjęcia zrobić 

Ban, bo zastanawiam się czy kuzynka wróci naprana jak sztomel '-'

Ban, bo właśnie znalazłam w wannie pająka wielkości jabłka. ;-;
Ban, bo uroczo, Pine '3'
Dobrej nocy z nowym znajoym.

Ban, bo od razu go zabiłam żelem pod prysznic mojego taty z okrzykiem "UMRZESZ, UMRZESZ, ZGINIESZ, ZABIJĘ CIĘ, ZABIJĘ, ZAAABIJĘ! GIIIIIIŃ!" XDDDD A skubaniec jeszcze uciekał po całej wannie! Nawet próbował się schować pod miską! D:
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-09-2016 o 22h52)
Ban, bo biedak, a mogłaś mieć nowe zwierzątko! ;<
Czy tylko mnie denerwuje że w Eldaryii(czy jak to się odmienia) są rzadko odpowiedzi do wyboru? Jak na razie to jest głównie takie trochę klikanie dalej, dalej, i szukanie osób zużywając oczywiście maanę -_-
Ostatnio zmieniony przez spsr (23-09-2016 o 23h03)

Ban, bo wystarczą mi jego zwłoki. 
E, te trzy odcinki są na razie tylko takie instruktażowe... Myślę, że później będzie ciut lepiej. xD
Ale jeśli nie, to kijowo. XD
Ban, bo mam taką nadzieję xD

Ban, bo z tego co widziałam na wiki, to będą xd

Ban, bo w takim razie mi ulżyło. Niektóre odpowiedzi są takie głupawe że aż żal mi w nie klikać. XD Ale i tak będę w to grać xD

Ban, bo odmóżdżenie po całym dniu jest dobre, a nawet wskazane
Eeee odkąd wyszła Eldarya zapominam o polowaniu na napromieniowane babeczki z SF xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-09-2016 o 23h27)

Ban, bo gra jako taka nie jest jedynym fajnym elementem, dla którego można w to grać. XDD No wiecie, fandom, dyskusje...
A przede wszystkim schizy. Na matematyce Kero z jednorożca zdążył już się przemienić w grzyborożca i... Ekhem, okej, lepiej nie będę kontynuować. XDDDD
Tak btw, ja w sumie też prawie zapomniałam teraz o SyFie. Jakiś taki... Nudniejszy. xD Pewnie dlatego, że nie ma tam Kero. Ja wam mówię, zrobię z niego nowego mema! XDD
Nie, wcale nie postawiłam sobie za priorytet pastwienie się nad tą postacią, wcale. XDDD
Ojć, chyba wystraszyłam innych. ups. XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-09-2016 o 23h58)
Ban, bo nie wystraszyłaś, ja tylko przysypiam XD