Ban, bo jakoś trzeba się zmusić, jak się nie chce ;<
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 200
Ban, bo jakoś trzeba się zmusić, jak się nie chce ;<
Ban, bo nawet gdyby to nie mam zbytnio dojazdów w niedziele. Nie chce mi sie sterczeć na przystanku nie wiadomo ile, a poza tym to mój jedyny dzień, w którym nie muszę nastawiać budzika T.T
To tylko studium, na którym mi nie zależy(a muszę mieć papierek), wiec mogę nie iść xd
Hlip Hlip.. żegnaj rango ''srebrna''
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-09-2016 o 14h20)

Ban, bo gratki, Złota!
Chowaniec mi się kluje. ;D
Ban, bo wolę srebro xd później platyna i będę znowu happy
tak czy siak dzięki xd
oo jakiego masz?

Ban, bo Sabali mi się trafił 
Ban, bo mi też! 
O boziu. Przez przypadek zamiast na monety do Eldki, wysłałam esa do telegazety. XDDD Ups.
Ban, bo mi też. Zwie się Navi xd

Ban, bo mój jest Aslanem 
Ban, bo tak jak ten lew z Narnii?

Ban, bo przyłączam się do posiadaczy Sabali. 
A tak w ogóle to cześć.
Ban, bo o roju, ja tez mam Sabali. Ale na francuskiej za to Becole xD

Ban, bo moja Sabali przyniosła mi już dwa takie same paski, tylko w innych kolorach. T_T
Chociaż w sumie lepsze to, niż nic.
Ban, bo ej, chciałam Sabali, a dostałam Becole ;^;
już nawet Robin ma Sabali, no co to ma być e.e
Ban, bo ja mam Becolę, kto się wymieni? :')

Ban, bo widzę Sabali popularny tutaj, dołączam więc z moim Bubsem do grona szczęśliwych posiadaczy jednoroża :v
Becolę mam w amehrykańskiej wersji, też uroczy + ma 10 punktów szczęścia- 2 razy więcej od Bubci :<
Ban, bo moja przyniosła mi jedynie pergamin na sos xd a ogólnie to ciężko jej cokolwiek znaleźć. Ogólnie chciałam Corko.
Wydaje mi się, że pytanie,które decyduje o wyborze chowańca to te pierwsze
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-09-2016 o 18h22)

Ban, bo dorobiłam się Crowmero, bardzo prawilnie i tak ma być, jakoś za Grażynką nie będę tęsknić Bv
Ban, bo dokładnie jak ten Lew Nerra.
Mi chowaniec jeszcze nic nie przyniósł, a energii mam malutko u niego, więc dziś już odpuszczam łowy.
Ban, bo Seciu jak malutko? Spokojnie możesz go do końca wykorzystać }: D
a teraz nie mam pomysłu na imię dla chowańca, smótne
Ban, bo jakoś 20/70 tej energii mu zostało, katować go nie chcę 
Ban, bo energię można wykorzystywać do końca, lol. XDD
I mój ma tylko 60, to nie fair!
Btw jak zdobywasz chowańca to pewnie musisz sam z żarciem kombinować, nie? Chyba mi będzie musiała wikia pomóc w razie czego...

Ban, bo w takim razie idę go wysłać jeszcze ;D
Ban, bo tak Ziołę :v
najgorsze jest to, że do inkubator działa raz na jajko i uszczupliło mi to budżet bardziej niż się spodziewałam e.e
Ban, bo oj, no to lipa. Ja dziś wygrałam maanę ;D
Ban, bo ja zapomniałam nakarmić tego zwierza i mu przywiązanie z 50% spadło na 40%. XD Da się to nabijanie jakoś przyśpieszyć? Bo jutro mam siódmy dzień i chciałam tego gnojka wyewoluować. :')