Ban, bo dostawa w sklepie była, ale mojej repliki chyba w niej nie było... 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 13h31)

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 200
Ban, bo dostawa w sklepie była, ale mojej repliki chyba w niej nie było... 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 13h31)

Ban, bo w takim razie męcz ich dalej! :>

Ban, bo właśnie to zamierzam! To było dopiero 5 wiadomości, a ja jestem uparta ]:>
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 13h43)

Ban, bo nie można się poddawać
a tak z ciekawości spytam, ile kosztuje taka katana?
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-09-2016 o 13h45)

Ban, bo niech się cieszą, że chcesz im dać zarobić ;D
Ban, bo ostatnio kosztowała 189 zł już z wliczona wysyłką.
Fakt, ale ponoć ta katana się ostatnio nie sprzedała i ja zwrócili. Ja zaś dopiero na nią zbierałam.. zaraz jak udało mi się nazbierać na nową lampę, bo akurat mi się zniszczyła, kiedy miałam katanę zamawiać, wiec..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 13h52)

Ban, bo taka cena porządna trochę...
Ban, bo ta.. ale wykonanie też porządne, wiec coś za coś.
Yey ! Jest szansa... ten sklep serio ma mnie dość xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 13h53)

Ban, bo szczerze mówiąc myślałam, że to jest dużo droższe :>
hehheh jeszcze chwila i się poddadzą XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-09-2016 o 13h55)

Ban, bo za bubel to byś tyle nie dała, wiadomo 
Ban, bo to zależy od katany ta pierwsza była ciupkę droższa bodajże od tej co teraz mam na oku
raz kupiłam na festynie jakiś tani bubel, co wystarczyło jedno uderzenie, a się zniszczyła
Już sie poddali, bo w następnej dostawie ma być, bo zamawiali. Z tym, że teraz nie dostali, ale być może dostaną w tej pod koniec września 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 13h56)

Ban, bo miej nadzieję, że tak będzie ;D Potem pokaż fotki, jak już zamówisz 
Ban, bo nadziei nie mam. Ponieważ wolę jednak myśleć sceptycznie, ale jakiś postęp jest
Nie ma sprawy 

Ban, bo spokojnie na tych banach dziś, zobaczymy jak po południu będzie.
Ban, bo ludzie ze szkoły wrócą to powinien być większy.

Ban, bo fakt. Pewnie jedni w szkole, drudzy w pracy i to pewnie dlatego

Ban, bo ja sobie dziś na szczęście zrobiłam wolne. ;> Tylko że jak jest wolne to czas mija za szybko, ech :<

Ban, bo fakt. Niedziela to jedyny dzień, w którym nie nastawiam sobie budzika, bo siostra ma wolne, a mija wyjątkowo szybko. Jakby tak dni robocze nie mogły mijać. Choć w sumie i tak wyjątkowo szybko mijają mi miesiące

Ban, bo czas leci jak szalony. Niedawno był styczeń, a tu już połowa września prawie..
Ban, bo otóż to właśnie. I człowiek się zaczyna zastanawiać kiedy to zleciało xd

Ban, bo ja tam właśnie tego nie wiem... Za chwilę znowu zima, Boże Narodzenie...
Ban, bo dokładnie. Tyle, że jak pomyślę o świętach to słabo mi... ( Cóż nie każda rodzina jest idealna xd)

Ban, bo dobrze będzie, nie ma co się już teraz zastanawiać co będzie 
Ban, bo fakt. Wystarczy wyłączyć się na godzinę, a późnej wyjść .Całe szczęście nie musimy z siostrą siedzieć nie wiadomo ile xd

Z doświadczenia wiem, że im więcej musiałam zrobić, im więcej nauki miałam, tym więcej na forum siedziałam, więc też przepowiadam wzrost aktywności XD