Ban, bo nie cierpię gdy wyskakują mi nieprzewidziane wydatki.. albo raczej, kiedy mam w planie na coś uzbierać, a dana rzecz zniszczy się wcześniej niż powinna... xd Eh, to się po prostu nazywa złośliwość rzeczy martwych .. xd

Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 200
Ban, bo nie cierpię gdy wyskakują mi nieprzewidziane wydatki.. albo raczej, kiedy mam w planie na coś uzbierać, a dana rzecz zniszczy się wcześniej niż powinna... xd Eh, to się po prostu nazywa złośliwość rzeczy martwych .. xd

Ban, bo zakupy letnie we wrześniu to taniocha '3'
Nie zdechnę z przegrzania już xD

Ban, bo muszę iść kupić jakieś portki chwilowo nie drogo, bo fundusz szczupły xd

Ban, bo oglądałam katany i z tego co widziałam, to takie nadające się do czegoś więcej niż ozdoby kosztują co najmniej ponad tysiąc zł, więc czy aby na pewno nie kupujesz katany służącej tylko do ozdoby, Nerra? ;p Czy to o taką ci chodzi? Może dlatego poprzednia się zniszczyła?

Ban, bo tylko do ozdoby. W końcu pisałam, że kupuję replikę, a nie prawdziwą xd
Poprzednia była tanim festynowym bublem z stali rdzewnej, bez woskowego zabezpieczenia w Saya.
Poza tym nikt o zdrowych zmysłach nie kupiłby mi prawdziwej katany. Siostra i tak uważa, że zaryzykowała z repliką xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 22h22)

Ban, bo rozumiem
hehehe może kiedyś sama sobie kupisz taką prawdziwą, wtedy będzie się działo xD

Ban, bo tiaaa... strzeżcie się ludzie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 22h54)

Ban, bo muszę wstać i zapisać się do lekarza, ale nie mam nawet siły, by się ruszać. >W<

Ban, bo jak to dobrze że to już piątek.

Ban, bo te urzędy mnie wykończą. Dobrze, że i tak miałam w planie jechać do biblioteki, bo muszę zgarnąć jakiś świstek ze szkoły..

Ban, bo dzień dobry
Widziałyście nowości? Ge-nial-ne!
Ban, bo witam. Nie zauważyłabym, gdyby nie Twój post xD
Zgodzę się, super wyglądają.

Ban, bo mnie jak zwykle się nie podobają xd, choć gdyby nie plastikowy efekt niektóre dodatki byłyby całkiem, całkiem

Ban, bo w komplecie wyglądają super, w częściach jeszcze nie patrzyłam.
Ban, bo mi się mało kiedy cały komplet podoba xd No nic przynajmniej kusić nie będzie xd

Ban, bo ja zapewne wieczorem coś kupię ;D
Ban, bo idę zrobić sobie kolejną herbatę xd

Ban, bo jak ja nie lubię chodzić do lekarzy... Ale muszę się jutro dostać, bo potrzebuję recepty >.<

Ban, bo coś nie tak ze zdrówkiem Mineo? ;<
Ban, bo mam coś nie tak z pachą i boli x'D. Kiedyś już tak miałam z lewą. Nie daję im miłości i mam swoje. A muszę do wtorku wyleczyć, bo nie chcę się męczyć podczas podróży.

Ban, bo zdecydowanie. Oby było lepiej 
Ban, bo mam nadzieję, że będzie.
Cały tydzień gotowałam i jeszcze dzisiaj mnie zmuszają >o<

Ban, bo ja jadę po receptę. Dwa miesiące się męczę bez maści, przy okazji skoczę do szkoły po zaświadczenie oraz do biblioteki po kolejną serię xd Mam nadzieje, że już będzie oddana - czekam na nią mimo, ze zamówiłam ją miesiąc temu xd
Pocieszę cię ja muszę gotować praktycznie przez cały czas xd - chyba, że idę na ułatwienie i wkładam do piekarnika frytki xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (09-09-2016 o 14h17)

Ban, bo mniam! Frytki bym zjadła <3 mam ochotę na naleśniki, może zrobię!
Ban, bo gdyby siostra nie pracowała do 17, tylko jak zwykle do 15, to bym może zrobiła sos na gulasz albo mielone z ryżem (coś a'la spaghetti, tyle że z ryżem xd). Chociaż jutro może jutro zrobię, będzie na dwa dni xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (09-09-2016 o 14h23)